Hogyan nézhetem meg a BBC iPlayer írót iPhone-on

Hogyan nézhetem meg a BBC iPlayer írót iPhone-on

Írta: Michael Smolski, 2019-11-25 09:28:12 a szórakozásban


Nézni szeretné a BBC iPlayer-t Írországban az iPhone-ján? Nagyon könnyű. Csak el kell ismernie a megfelelő 3 lépést, és ebben az útmutatóban pontosan erre gondolunk.

Ez a módszer lehetővé teszi a BBC iPlayer feloldását más eszközökön, például a számítógépen.

A BBC iPlayer Írországban való megtekintésének lépései az Ön iPhone-ján

Az első lépés a BBC iPlayer becsapása azzal a gondolattal, hogy Ön az Egyesült Királyságban van.

A második lépés egy BBC iPlayer fiók létrehozása, amely megköveteli, hogy igazolja, hogy fizet egy TV-engedélyt az Egyesült Királyságban, ha kiválasztja ezt, és megadja az Egyesült Királyság irányítószámát..

Végül, a harmadik lépés a BBC lejátszó alkalmazás letöltése az iPhone készülékére, amely automatikusan nem érhető el az Írország Apple App Store áruházában.

az alkalmazás boltjában Írországban.

Miért nem áll rendelkezésre a BBC iPlayer Írországban az iPhone készülékeken?

A BBC azt állítja, hogy azért van, mert nem fizet TV-engedélyt.

De mi van, ha te vagy?

Mi lenne, ha Írország és az Egyesült Királyság között él, vagy csak sokat utazik?

A valódi ok, amiért a BBC iPlayer nem érhető el Írországban és más országokban, például Kanadában és az Egyesült Államokban?

Az a tény, hogy a BBC más országokban engedélyeket adott ki tartalmának. És ezért egyszerűen nem képes megmutatni a saját tartalmát. És az a tartalom, amelyért a BBC fizet? Csak az Egyesült Királyságban fizet a hozzá fűződő jogokért, azaz nem tudja megmutatni ezt a tartalmat az Egyesült Királyságon kívül.

Hogyan lehet megkerülni azt a problémát, hogy a BBC iPlayer nem érhető el Írországban iPhone-on

Egyszerű.

Használnia kell egy VPN-t, amely virtuális magánhálózat.

Néhányan biztonság és védelem céljából használják, de sok ember valóban a szórakozás feloldásához használja. Ebben az esetben a PrivateVPN lehetővé teszi a BBC feloldását akár iPhone-on, akár más eszközön.

És sok más eszközön is.

Csak le kell töltenie az alkalmazást, csatlakoznia kell a megfelelő BBC szerverhez, bekapcsolni, és fellendülni kell, gyakorlatilag az Egyesült Királyságban tartózkodik, és bárhol is lehet a világon, akkor megtekintheti a BBC iPlayer-t, akár Írországban, vagy nem Írországban.

Valamennyi VPN szolgáltatás működik?

A legtöbb VPN szolgáltatás ugyanakkor nem blokkolja a streaming platformokat, mivel a BBC-hez hasonló platformok intézkedéseket hoznak annak megakadályozására. Ezért kínálunk egy 7 napos ingyenes próbaverziót, amelyben még hitelkártyát vagy bankkártyát sem kérünk. Tehát kipróbálhatja magának. A 3 hónapos tervünkkel 30 napos pénz-visszafizetési garanciát is kínálunk.

A PrivateVPN lehetővé teszi olyan szolgáltatások feloldását is, mint például a Disney +, ESPN +, Hulu és még sok más.

Hogyan hozhat létre BBC iPlayer fiókot az iPhone készülékén

Ha BBC-fiókot szeretne létrehozni, akkor megerősítenie kell, hogy fizet-e TV-engedélyt, ha feliratkozik a BBC webhelyén található négyzetre. Meg kell adnia az Egyesült Királyság irányítószámát is.

Ha nincs egy keresése a Google-on az Egyesült Királyság irányítószám-generátorára. Nagyon gyorsan megtalálja.

Ezt követően le kell töltenie a BBC iPlayer alkalmazást az iPhone-jára.

A BBC iPlayer telepítése egy iPhone-ra Írországban

Jelenleg a BBC iPlayer alkalmazás nem jelenik meg az Apple App Store-ban, Írországban. Ennek megváltoztatásához valójában kijelentkeznie kell az iCloud-fiókjából, majd létre kell hoznia egy új fiókot a hely-alapú Egyesült Királyságban..

Csak így lehet megszerezni a BBC iPlayer alkalmazást Írországban.

Ügyeljen arra, hogy bármit is csinál, nem hoz létre új fiókot, mert mindent elveszít.

Alternatív megoldásként letöltheti a Google Chrome-ot iPhone-jára, majd megnyithatja Asztali webhely közvetlenül a böngészőjéből nézheti meg a BBC iPlayer-t.

Bármit is csinálsz, ez rajtad múlik. De ha meg akarja nézni a BBC iPlayer-t iPhone-ján Írországban. Ez ennyire egyszerű.

Így lehet megszerezni a BBC iPlayer-t iPhone-on

  1. Használjon VPN-t.
  2. Hozzon létre egy BBC iPlayer fiókot.
  3. Töltse le a BBC-t az App Store helyének megváltoztatásával
  4. Néz.

Hasznosnak találta? Blogunkban sok más hasonló útmutatót talál, amelyek végigvezetik a földrajzilag blokkolt szolgáltatások feloldásának módját.

Írta: Michael Smolski.

Jogi nyilatkozat: Noha a PrivateVPN együttműködik a BBC iPlayer-rel, ez nem garantálja, hogy a BBC iPlayer összes szervere folyamatosan működni fog, a szórakoztató platformok jellegéből adódóan, mindig arra törekedve, hogy megakadályozzák a VPN-szolgáltatások működését.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me