Hogyan nézhetem Hulu-t az Egyesült Államokon kívül a Fire TV Cube-on

Hogyan nézhetem Hulu-t az Egyesült Államokon kívül a Fire TV Cube-on

Írta Michael Smolski, 2018-10-18 08:27:43 a szórakozásban


Nemrég kapott Fire Fire Cube-t? Az USA-n kívül élsz? Meg szeretné nézni Hulu-t az Egyesült Államokon kívül a Fire TV Cube-on? Könnyen. Nos, nem olyan könnyű, de tudjuk, hogyan kell csinálni, tehát segítünk kitalálni.

A fő ok, miért nem nézheted Hulu-t az Egyesült Államokon kívül a Fire TV kocka alatt

Jogok. A filmekhez és show-khoz fűződő jogok költségesek. És Hulu? Hulu hihetetlen munkát végez, amelyre a Netflix és az Amazon Prime kedveli a jelenleg zajló show-k bemutatása szempontjából.. A Hulu segítségével megnézheti egy adott műsor legújabb epizódját, egy nappal a megjelenése után, és ez elég hihetetlen. De költségeket is jelent, és feltéve, hogy ez világszerte rendkívül költséges lenne. És ha az emberek ezt világszerte használják, akkor nem lenne nagyszerű az ilyen jogokkal rendelkező társaságok számára. Ennélfogva Hulu óriási nyomást gyakorol. Az eredmény? Nem tudja megnézni Hulu-t az Egyesült Államokon kívül a Fire TV Cube-on vagy más eszközön.

És három lépés van ennek a kérdésnek a megoldásában. Ezek szintén nem könnyűek, de ha Hulu-t szeretne nézni, regisztrálnia kell, és képesnek kell lennie arra, hogy becsapja Hulu-t arra, hogy az USA-ban tartózkodjon. Ó, és természetesen le kell töltenie a Hulu alkalmazást is a Fire TV Cube-on.

Regisztrálj a Hulu-ba, hogy megnézhesd Hulu-t az Egyesült Államokon kívül a Fire TV Cube-on

Ez nem a legfontosabb rész, és talán már van fiókja, és ha igen, akkor kihagyhatja ezt a részt, de ha azt akarja, hogy Hulu az Egyesült Államokon kívül nézze meg a Fire TV Cube-t, ez a legnehezebb dolog csinál.

Hulu-fiók regisztrálásához nyissa meg a telefon vagy a számítógép Hulu webhelyét. Szüksége van egy amerikai kártyára is. És ez a legtöbb ember számára probléma.

Később utalványokkal fizethet, de kezdetben kártyával kell fizetnie. A tanácsom? Kérjen meg egy barátját az Egyesült Államokban, hogy segítsen. Komolyan. Vagy kérje meg őket, hogy fizessenek érte, vagy kérje meg, hogy vásároljon neked egy előre fizetett kártyát a boltban.

Kipróbálhat online virtuális kártyákat is, bár valószínűleg nem olyan nagy a sikeresség a kártya használatával. Kipróbálásról szól, amíg nem működik. Végezzen kutatást, mivel a működő módszerek folyamatosan változnak.

De azt is el kell bolondítania Hulu-t, hogy regisztráljon és összességében megnézhesse Hulu-t az Egyesült Államokon kívül a Fire TV Cube-on.

A Hulu munkája az Egyesült Államokon kívüli Hulu-nézés a Fire TV Cube-on

Meg szeretné nézni Hulu-t az Egyesült Államokon kívül a Fire TV Cube-on? Be kell bolondítania Hulu-t, hogy azt gondolja, hogy az Egyesült Államokban tartózkodik. Ez az egyetlen lehetőség, ha nem akarja, hogy az USA-ba repüljön minden alkalommal, amikor Hulu-t néz.

Ehhez VPN szükséges. A VPN egy virtuális magánhálózat, és ha egyszer csatlakozik hozzá, és csatlakozik egy másik ország szerveréhez, gyakorlatilag ott leszel, vagyis az internet szempontjából a Hulu-t nézheti, ha csatlakozik egy Amerikai szerver.

De a legtöbb VPN szolgáltatás nem működik együtt HULU-val!

Ha Hulu-nak gondoskodnia kell arról, hogy más országokban az emberek nem nézhetik Hulust az Egyesült Államokon kívül a Fire TV Cube-on, akkor természetesen tudni fogják, hogy léteznek VPN-szolgáltatások. És ezért a legtöbb VPN-szolgáltatás nem működik együtt a Hulu-val.

PrivateVPN? Van működő amerikai VPN szerverei, amelyek támogatják a Hulu-t.

Hozzon létre egy fiókot a PrivateVPN segítségével. Töltse le a Fire TV Cube-on elérhető ügyfelet, és csatlakozzon egy Hulu támogatott szerverhez. Könnyen? Igen.

De várjon, mi van a Hulu App-szel?

Hogyan telepítsük a Hulu alkalmazást, hogy megnézhessük a Hulu alkalmazást az Egyesült Államokon kívül a Fire TV kocka segítségével

A Fire TV Cube számos alkalmazásboltban található. Az Amazon Appstore? Ha azt szeretné, hogy Hulu láthasson benne, akkor az legyen az amerikai.

Ehhez be kell lépnie az Amazon webhelyére. Csináld ezt laptopján vagy számítógépeden, ha tudod. Bemenni Fiókok & List ezt követi Tartalom & eszközök. Itt frissítenie kell a tartózkodási helyét, hogy az Egyesült Államokban tartózkodjon. És feltétlenül használjon valódi címet. Ehhez a Google-on keres egy címgenerátort.

Ezt követően törölnie kell a Fire TV Cube regisztrációját Beállítások ezt követi Az én fiókom, majd végül a megnyomásával Deregister. Ezután várjon néhány percet, és újból megadja az adatait. Kivéve,

ezúttal látni fogja az amerikai tartalmat.

Lehet, hogy továbbra is problémái vannak. Például a Hulu letöltésével, annak ellenére, hogy látja. Lehet, hogy a jelenlegi fizetési mód a probléma. Lehet, hogy törölnie kell, vagy egyébként hozzáadnia kell az Egyesült Államokban található fájlt, ami nem jelent problémát, ha rendelkezik előre fizetett kártyával a Hulu regisztrációhoz. És a virtuális kártyák nagyon egyszerűen működnek ezzel a lépéssel. Csak keressen egyet az interneten.

Ezután készen állsz arra, hogy menjen.

Nézze meg Hulu-t az Egyesült Államokon kívül a Fire TV Cube-on

Ha a Hulu-t az Egyesült Államokon kívül szeretné nézni a Fire TV Cube-on vagy a Fire TV Stick-en, a lépések ugyanazok.

Bizonyos platformonként ezek különböznek, és ehhez más Hulu-val kapcsolatos hozzászólások is vannak, például egy, a Hulu Kanadán kívüli figyeléséről vagy az általános Hulu útmutatóról.

Írta: Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me