Hogyan nézhetem Hulu-t az Amazon Fire TV Stick-en az Egyesült Államokon kívül

Hogyan nézhetem Hulu-t az Amazon Fire TV Stick-en az Egyesült Államokon kívül

Készítette: PrivateVPN, 2018-05-03 15:55:08 a szórakozásban


Az Amazon Fire Tv Stick azon kevés hordozható eszközök egyike, amely támogatja a Hulu-t. De ha itt vagy, akkor valószínűleg már tudja. Azt akarja, hogy nézze meg a Hulu-t az Amazon Fire TV Stick-en az Egyesült Államokon kívül. Ez a nagy kérdés, igaz? És van értelme, hogy meg akarja nézni vagy használni a Hulu-t. Nincs más szolgáltatás a Hulu-hoz képest, amikor a TV-műsorok megjelenítésének sebességét tekintjük.

Ahhoz, hogy Hulu-t nézhessen az Amazon Fire TV Stick-en, három alapvető lépés szükséges.

Először is meg kell adnia az Amazon Appstore-nak azt a véleményét, hogy az Egyesült Államokban tartózkodik, hogy ez megmutatja az Amerikában elérhető alkalmazásokat, mivel a Hulu alkalmazás csak az Egyesült Államokban érhető el..

Másodszor, be kell becsapnia Hulu-t a regisztrációs folyamatba, hogy úgy gondolja, hogy az USA-ban él, mivel egyébként nem fogja tudni használni a szolgáltatást.

Harmadszor, el kell készítenie Hulu-t arra, hogy minden egyes másodpercben az Egyesült Államokban tartózkodjon, amikor az általuk használt szolgáltatást használja.

Ezt követően megnézheti Hulu-t az Amazon Fire TV Stick-en az Egyesült Államokon kívül.

Az Amazon Appstore elképzelése úgy gondolja, hogy az Egyesült Államokban tartózkodik

Ha nem sikerül ebben a lépésben, akkor nem tudja telepíteni a Hulu alkalmazást.

Ha az Amazon-on vásárol, ha az Egyesült Királyságban van, akkor az angol verzióról vásárol. Ha az Egyesült Államokban tartózkodik, akkor az amerikai változatból vásárol. Ugyanez működik az Amazon Fire TV Stick-rel. Ha nem az Egyesült Államokban található, akkor nem fog használni amerikai számlát. És ez automatikusan kiküszöböli a Hulu telepítésének képességét.

A Hulu telepítéséhez szükség van egy amerikai Amazon Appstore-ra, és ahhoz, hogy amerikai Amazon Appstore-t kapjon, kattintson a Csak az általunk nyújtott tartalom és eszközök kezelése linkre. Akkor kattintson a Beállítások fül, majd a megnyomásával Országbeállítások ezt követi változás. Végül meg kell adnia egy amerikai címet, érvényes irányítószámmal együtt. Ehhez a legjobb, ha egyszerűen keres egy címgenerátort a Google-on. Miután megadta ezt, kattintson a gombra frissítés, és megkérjük, hogy újra regisztrálja fiókját a Fire TV Stick-en.

Mielőtt telepítené a Hulu-t, azt is meg kell arra bíznia, hogy készüléke az Egyesült Államokban tartózkodjon. Ugyanez vonatkozik arra is, hogy Hulu arra gondolja, hogy az Egyesült Államokban van. És mivel fizikailag nem lehet az Egyesült Államokban, ha nem él ott, gyakorlatilag ott kell lennie.

Az Amazon és a Hulu arra készteti magát, hogy az Egyesült Államokban van

Ez a legfontosabb lépés, ha a Hulu-t az Amazon Fire TV Stick-en szeretné megnézni az Egyesült Államokon kívül. Nem a legnehezebb, de a legfontosabb.

Annak érdekében, hogy gyakorlatilag az Egyesült Államokban tartózkodjon, VPN-t kell használnia, amely virtuális magánhálózat. A PrivateVPN jelenleg két működő amerikai szervert kínál, amikor a Hulu-ra vonatkozik. Csak egyre van szüksége, hogy Hulu működjön. Természetesen számos más szervert kínálunk más dolgokhoz, például a Netflixhez.

A PrivateVPN működéséhez először fiókra van szüksége. Látja a Buy gombot a képernyő jobb felső sarkában? Kattintson rá, és lépjen át a háromlépcsős regisztrációs folyamatunkon. Igen. Gyors. És ne aggódj, A Facebook-nal ellentétben, amikor azt mondjuk, hogy törődik a magánélettel, valójában ezt értjük. És még ha nem is lennénk, akkor Svédországban vagyunk, és Svédországban nagy adatvédelmi törvények vannak érvényben.

Ja, és 30 nap áll rendelkezésére a visszatérítés igénylésére, ha úgy találja, hogy szolgáltatásunk nem működik.

Akárhogy is, a regisztráció után meg kell keresnie alkalmazásunkat az Amazon Appstore-ban. Tudnia kell, hogyan kell ezt csinálni. Vagy megteheti saját hangjával, ha megnyomja a mikrofon gombot a távvezérlőn, vagy keresse meg alkalmazásunkat a keresősávon.

A letöltés után adja meg a számla adatait, és csatlakozzon az egyik működő Hulu szerverünkhöz.

Azt kell mondania, hogy Hulu, amikor az amerikai szerverrel érkezik a szekcióba.

Csatlakozás után menjen az Amazon Appstore-ba és töltse le a Hulu-t. És ha használni szeretné, akkor mindenkor be kell kapcsolnia a PrivateVPN-t. Ellenkező esetben a szolgáltatás leállhat.

A regisztráció rész

Ha a Hulu-t az Amazon Fire TV Stick-en szeretné megnézni az Egyesült Államokon kívül, ez nem a legfontosabb, de az a legnehezebb. Miért? Mivel amerikai kártya használatával jár. Csak az amerikai kibocsátott kártyák fognak működni a Hulu-val. Ha nem kap amerikai kártyát, felejtsd el a Hulu használatát.

A legjobb megoldás valószínűleg egy előre fizetett kártya beszerzése az USA-ból. Ehhez várnia kell, de ez lesz a legegyszerűbb módja annak, hogy olyan kártyát szerezzen, amely nem foglalja magában bankszámla létrehozását. Megpróbálhat virtuális kártyát szerezni, de ezeknél sokkal alacsonyabb a siker aránya. Ideális esetben kérdezze meg az Egyesült Államok egyik barátját, hogy tudja használni az övét. Vagy kérje meg őket, hogy hozzanak létre számlát. Ez a 3 lehetőség. Tegye meg azt, ami a legjobban az Ön számára, de meg kell tennie ezek egyikét. Nem lesz képes fiókot létrehozni amerikai kártyával, és ha a Hulu-t az Amazon Fire TV Stick-en szeretné megnézni az Egyesült Államokon kívül, akkor nincs más választása. Keressen valakit, aki rendelkezik amerikai kártyával, vagy szerezze be magát.

Ezen kívül regisztrációkor feltétlenül adjon meg egy amerikai irányítószámot és címet. Ehhez ismét használjon generátort az interneten.

Ezt követően, feltéve, hogy csatlakozik egy Hulu szerverhez a PrivateVPN-en, készen kell állnia a továbblépésre!

Nézze meg Hulu-t az Amazon Fire TV Stick-en az Egyesült Államokon kívül

Gyakorlatilag az USA-ban kell lennie a PrivateVPN-n keresztül. Változtatnia kell az Amazon Appstore országában, hogy letölthesse a Hulu-t. És végül, egy amerikai kártyára van szüksége a Hulu-nál történő számlázáshoz. És akkor jó menni.

Írta: Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me