Hogyan megy át az internetszolgáltatók által beállított webszűrőkön

Hogyan megy át az internetszolgáltatók által beállított webszűrőkön

Írta: Michael Smolski, 2018-05-08 09:24:29 az üzleti életben


Szeretné tudni, hogyan lehet elmenni az internetszolgáltatók által beállított webszűrőkön, akár otthon szolgáltatója, akár mobilszolgáltatója? Teljesen joga van erre. Különösen akkor, ha nincs semmi baj egy olyan webhelyhez, amelyhez megpróbál hozzáférni. Az egyik dolog az olyan blokkok blokkolása, amelyek valóban károsak az emberiség számára, például a feketepiacok, ám ezekre a normál internetes felhasználók még nem férhetnek hozzá, mivel nincsenek a szokásos interneten. Akkor természetesen ott van az egész illegális tartalom elzáródása, amely néha igazolható, de néha csak megpróbál elérni egy normál webhelyet, és fellendülni. Ez nem működik.

Példa arra, hogy a webszűrők miért nevetségesek

Ön dolgozik, és az internet úgy dönt, hogy nem működik. Úgy dönt, hogy a mobilszolgáltató internetes szolgáltatását használja. Általában nem használja munkára, és ezért soha nem jelent problémát, mivel többnyire csak a közösségi médiát böngészi, de most dolgoznia kell, tehát belép egy olyan webhelyre, amelyhez hozzáférnie kell. Hoppá. Nem tud belépni, mert mobilszolgáltatója „törődik az Ön biztonságával”, és nem engedi meg, hogy belépjen, mert lehet, hogy nem vagy elég öreg annak a webhelynek a megtekintéséhez, amelynek eredményeként dokumentumokat kell benyújtania, amelyek igazolják, hogy elég idős vagy. De miért? Tehát láthat valamit, amelyhez valószínűleg nem elég öreg, de egyébként is látni fogja? És különösen őrült, amikor a webhelyen nincs semmi baj.

Ilyen helyzetekben kulcsfontosságú az internetszolgáltatók által beállított webszűrő múlása, mivel az embereknek információnyújtás időbe telik, és ami a legfontosabb, ha úgy gondolja, hogy a Facebook a magánélet szempontjából rossz, ez a következő szintre hozza a dolgokat, mivel A Facebook algoritmusa nem emberekből áll, hanem működik. Amikor valójában el kell küldenie valakinek e-mailen keresztül, valakinek meg kell néznie. És biztos, hogy a titkosítás jelen lehet, azaz senki sem támadhatja meg, de legyen valódi, semmi sem akadályozza meg, hogy az a személy, aki az útlevélre vagy a bankszámlakivonatra néz, és amelyen szerepel a címe, attól, hogy képet készítsen. És ez az igazi magánélet fenyegetés.

Tehát igen, nem csoda, miért akarná menni az internetszolgáltatók által beállított webszűrőkön. Miért nem szabad belépni egy webhelyre? Miért kellene igazolnia, hogy elég idős-e ahhoz, hogy belépjen a webhelyre, személyes adatainak megadásával?

Ó, és egyébként ez nem volt kitalált példa. Ez történt. Nekem.

Tehát hogyan haladsz el az internetszolgáltatók által beállított webszűrőkön??

Természetesen megadhatja személyes adatait a kért társaságnak, hogy bizonyíthassák az életkorát, hogy belépjen egy olyan oldalra, amelyre Önnek törvényesen van joga hozzáférni, de nem tudja, mert valaki úgy döntött, hogy tartalmazhat olyan tartalmat, amelyben Ön vagy túl fiatal ahhoz. Vagy használhatja a második opciót is, amelyet egyébként valószínűleg szüksége lesz.

Az internetszolgáltatók által beállított webszűrőkön való túljutáshoz meg kell adnia nekik, hogy ne tudják, mit használnak.

Az egyetlen ok, ami megakadályozhatja, hogy belépjen egy webhelyre, azért van, mert látják, hogy belép egy webhelyre. Mi lenne, ha csak ostobaságokat látnának? Ez a titkosítás.

A virtuális magánhálózatok titkosítást nyújtanak. És ezt kell használni. A PrivateVPN egy virtuális magánhálózati szolgáltatás, azzal a különbséggel, hogy nemcsak az Egyesült Államokban vannak kiszolgálók, ellentétben sok szolgáltatással. Íme a titkosítás segíthet a blokkolt tartalmak esetén, de ha van egy geo-blokk, azaz a helyét ellenőrzik , előfordulhat, hogy egyébként nem fér hozzá vagy használhat egy bizonyos webhelyet. 56 szerverhelyet kínálunk szerte a világon, ami azt jelenti, hogy nagyjából hozzáférhet az összes földrajzilag blokkolt tartalomhoz, és igen, ez azt jelenti, hogy ha az Egyesült Államokban vagy az Egyesült Királyságban akar lenni, anélkül, hogy ott lenne, akkor megteheti. Lehet, hogy szeretné használni például a kanadai Hulu-t.

És hihetetlenül könnyű beállítani.

Egyszerűen nyomja meg a képernyő jobb felső sarkában lévő Buy gombot, és lépjen át a háromlépcsős regisztrációs folyamatunkon.

Igen, ez költséges, de minket választottak a legjobb ár-értékű VPN-szolgáltatásnak, és 30 napot adunk Önnek a teljes visszatérítés igénylésére. És ha olyan megbízható VPN szolgáltatást keres, amelyet nem fog utálni, akkor az ingyenes opció nem választás. Valami ingyen megnehezíti a futtatást, mivel kevesebb pénz érkezik, ami azt jelenti, hogy a használt szolgáltatás valószínűleg személyes adatait adja el, de ez azt is jelenti, hogy túl sok felhasználó próbál hozzáférni ehhez, tehát rossz minőségű szolgáltatás. És ki akarja érezni, hogy 2018-ban használja a 2008-as internetet?

A regisztráció után csak annyit kell tennie, hogy le kell töltenie a megfelelő PrivateVPN klienst, ha felmegy az oldal aljára, megnyomja a letöltés fület, majd telepíti az ügyfelet, egyszerűen csatlakozik valamelyik szerverünkhöz, majd később viszlát webszűrők. Ó, és nézd meg a következő üzenetünket arról, hogy miért van szüksége VPN-szolgáltatásra 2018-ban, ha kétségei vannak a VPN-szolgáltatások használatával kapcsolatban.

Az internetszolgáltatók által beállított webszűrők múltja nem nehéz

Ez nem nehéz, de lehet, hogy továbbra is problémái vannak. Tehát, ha bármilyen kérdése merül fel az internetszolgáltatók által beállított webszűrőkön, vagy bármi máson, ami a szolgáltatásunkkal kapcsolatban áll, vagy hogyan segíthet Önnek, akkor a legjobb ügyfélszolgálatot érjük el, ha a vpnMentor által választott VPN-szolgáltatásokról van szó, ezért ellenőrizze hogy keressen minket!

Írta: Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me