Hogyan lehet nézni az American Netflix-et repülőgépen

Hogyan lehet nézni az American Netflix-et repülőgépen

Írta Michael Smolski, 2018-05-30 09:23:51 a szórakozásban


2018. tetszik. Az American Netflix-et repülőgépen szeretné nézni, mert annak ellenére, hogy 2018-ra van a járat, még mindig fájdalom. És ez a valóság. Nem haladnak sokkal gyorsabban, és a teste ma valószínűleg többet fáj a repülés során, mint az 50-es évek végén és a 60-as évek elején. Akkoriban a repülés luxus volt. Most arról van szó, hogy olyan ülésre helyezzük, amely a legkevesebb helyet foglalja el.

De nagyon sokféleképpen el lehet felejteni a kellemetlen repülést, főleg azért, mert egyre több légitársaság csatlakozik a Wi-Fi-hez. És ha van Wi-Fi, akkor az American Netflix-et nézheti repülőgépen. Vagy őszintén szólva, bármilyen Netflix. Kivéve, ha nem működik. És ezért valószínűleg itt vagy.

Miért nem működhet az amerikai Netflix egy repülőgépen?

Ha Amerikából Európába vagy bárhová másutt repül, akkor egy helyen nem fog Amerikában található. És itt az amerikai Netflix nem-amerikaivá válik, és kapsz egy “Ezt a címet nem lehet megnézni az Ön körzetében” milyen üzenet.

Ennek oka az a tény, hogy a Netflixnek nincs joga a tartalom közvetítéséhez bárhol ezen a bolygón, tehát ha Amerikán kívül tartózkodsz, bizonyos műsorok valószínűleg nem lesznek elérhetőek az Ön számára.

A Netflix kapcsán Amerika a legnagyobb prioritás, azaz minden más ország hiányzik. Az American Netflix-et csak akkor láthatja repülőgépen, ha a Netflix valakinek lát téged, aki Amerikában van, és ha nem, akkor néhány olyan műsor, amely Amerikában van, más országokban is található.

A nagy probléma az, hogy a repülőgépek olyan gyorsan repülnek, hogy a műsor időtartama alatt több országban repülhet, ami kissé zavarhatja Önt.


Az American Netflix síkban való megtekintésének legjobb módja az, ha arra készteti a Netflix-et, hogy ott vagy még akkor is, ha nem vagy. Ez a módszer lehetővé teszi az American Netflix zavartalan figyelését, feltéve, hogy a repülõ légitársaság biztosítja a Wi-Fi minõségét.

Hogyan lehet nézni az American Netflix-et repülőgépen

Nem változtathatja meg azt a tényt, hogy mindig megváltoztatja a tartózkodási helyét, amikor egy repülőgépen tartózkodik, de az biztos, hogy az internet arra gondolja, hogy állandóan egy helyen tart.

Hogyan?

VPN-en keresztül.

A VPN egy virtuális magánhálózat. Egyesek olyan eszközként használják, amely adatát védi az interneten. Egyesek olyan tartalom eléréséhez használják, amely az országában nem érhető el.

A VPN-szolgáltatás értelmetlenné teszi a tartózkodási helyét. Lehet Brazíliában vagy Lengyelországban, és még mindig Amerikában. Ez a VPN szolgáltatás hatalma. Lehet, hogy gyakorlatilag ott leszel, anélkül, hogy soha nem lennél ott.

A VPN-szolgáltatás eredményeként bármikor megnézheti az American Netflix-et síkon, függetlenül attól, hogy hol tartózkodik.

Feltéve, hogy megvan a megfelelő VPN. Az ingyenes szolgáltatás nem választható, mert túl lassú lesz a tartalom streamingje, amely már lassabb lesz a síkban sokkal gyengébb internet-kapcsolat miatt, mint amilyen otthon van..

Az amerikai szerverhez való csatlakozás szintén nem elég. Szüksége van egy amerikai szerverre, amely együttműködik a Netflix-szel.

Lásd: a Netflixet mindezen vállalatok nyomás alá helyezték, és a Netflix számára jogokat biztosított bizonyos tartalmak közvetítésére bizonyos országokban. Ezek a vállalatok nem akarják, hogy bizonyos tartalmakhoz hozzáférjen, ha nem Amerikában tartózkodik, mivel pénzt veszítenek, mivel nem kell különféle módon megnéznie, ha a Netflixben megnézheted. Ennek eredményeként a Netflix hatalmas lépéseket tett a VPN-felhasználók ellen.

A PrivateVPN egyaránt biztosítja a megfelelő sebességet azáltal, hogy nem lassítja le a hálózatát azáltal, hogy közvetlenül az IP-átviteli szolgáltatótól vásárolja meg, nem csak a host cégektől, és működő amerikai szervereket biztosít, nem pedig csak amerikai szerverek.

Ha csatlakozik a mi New York 1 vagy Bivaly szerver, akkor az amerikai Netflix-et nézheti repülőgépen. És ha nem akarod nézni az American Netflix-et, akkor magunkkal fedezzük is. Ne felejtse el átnézni a Netflixről szóló teljes útmutatónkat.

Tehát hogyan állíthatja fel a PrivateVPN-t az American Netflix egy síkon való nézéséhez??

  • Kattintson a képernyő jobb felső sarkában található Buy gombra, és regisztráljon a választott terv, a jelszó és az e-mail, valamint a fizetési mód megadásával.
  • Töltse le ügyfelünket az oldal alján található Letöltés fülön.
  • Telepítse és csatlakoztassa az egyik amerikai szerverhez.
  • És nézze meg az American Netflix-et egy repülőgépen, függetlenül attól, hogy hol vagy most, vagy leszel.

A Netflixnek van egy nagyszerű szolgáltatása is, amely lehetővé teszi néhány film és TV-műsor letöltését néhány napra. Ez működhet azzal a műsorral, amelyet meg akar nézni.

Írta: Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me