Hogyan lehet nézni a Hotstar-t az Egyesült Arab Emírségekben

Hogyan lehet nézni a Hotstar-t az Egyesült Arab Emírségekben

Michael Smolski, 2019-08-14 13:49:37, a szórakozásban


Nézni szeretnéd a Hotstar-t Egyesült Arab Emírségek-ben? Sokkal bonyolultabb, mint ha csak az Egyesült Arab Emírségekben vagy általában Indián kívül szeretné megnézni a Hotstar-t az Egyesült Arab Emírségekben fennálló korlátozások miatt. Ez nem azt jelenti, hogy nem lehet megnézni a Hotstar-ot az Egyesült Arab Emírségekben. Tudod, és lépésről lépésre bemutatjuk, hogyan kell csinálni, ugyanúgy, ahogy másokat más útmutatókkal vezetünk a blokkolt szolgáltatások és tartalmak feloldása körül.

Kész?

Hogyan lehet nézni a Hotstar-t az Egyesült Arab Emírségekben

A Hotstar megnézésére vonatkozó általános útmutatóban azt mondhatjuk neked, hogy be kell csapnia a Hotstarot arra, hogy azt gondolja, hogy egy támogatott régióban van, például Indiában vagy az Egyesült Államokban.. Ebben az esetben? Nem elég csak a Hotstar-t becsapni, ugyancsak az Egyesült Arab Emírségeket is be kell bolondolnia.

A Hostar megtekintéséhez az Egyesült Arab Emírségekben először gyakorlatilag meg kell változtatnia a tartózkodási helyét, hogy egy támogatott régióban legyen.

És ezt megteszi egy VPN segítségével.

Most a Hotstar nem teszi olyan bonyolossá, mint a Netflixnél, ahol a legtöbb VPN-kiszolgáló nem működik, de még mindig szüksége van egy dedikált Hotstar-kiszolgálóra, amelyet nem mindig nyújtanak.

PrivateVPN? Mi nem az egyetlen VPN-szolgáltatás, amely Indián kívül működik a Hotstar-nal. A kevesek egyike vagyunk, de nem az egyetlen. Ha már használ VPN szolgáltatást, akkor talán az már támogatja ezt. Azonban itt van, ahol bonyolulttá válik az Egyesült Arab Emírségek Hotstar-műsorának nézése. Lásd: a VPN-szolgáltatások az Egyesült Arab Emírségekben be vannak tiltva. Valami, amit nem a legnehezebb megtenni, mivel a VPN-szolgáltatásokat nem nehéz felismerni, mert nem keverednek össze a rendes forgalommal. És ez az a probléma, ha meg akarja nézni a Hotstar-ot az Egyesült Arab Emírségekben.

A megoldás? Lopakodó VPN.

A Stealth VPN olyan szolgáltatás, amely elérhető a PrivateVPN és néhány más VPN szolgáltatás mellett, amely kissé lelassítja a kapcsolatot, de lehetővé teszi a Hostar megfigyelését az Egyesült Arab Emírségekben, akárcsak más országokban, azáltal, hogy bekeveredik a többi forgalommal..

Ha van olyan VPN, amely támogatja a Stealth VPN-t, és indiai szerverei működnek a Hostarral, akkor megnézhetik a Hostar szolgáltatást az Egyesült Arab Emírségekben. És a PrivateVPN? Kipróbálhatja annak összes tulajdonságát, teljesen ingyenesen, bármilyen korlátozás nélkül, függetlenül attól, hogy ki akarja-e próbálni a Hulu, az Amazon Prime, a Netflix, a DAZN vagy sok más támogatott szolgáltatás számára..

Nézni szeretné a Hotstar-ot az Egyesült Arab Emírségekben a tévében? Bár a telefonon és a számítógépen közvetlenül a webböngészőből lehet nézni, a helyzet kissé bonyolulttá válik, ha az Egyesült Arab Emírségekben a Hotstar-t szeretné nézni a tévében..

Hogyan lehet a Hotstar-ot az Egyesült Arab Emírségekben nézni a TV-n

Hacsak nem rendelkezik Android vagy Amazon TV-vel, akkor nem tudja megnézni a Hostar-ot az Egyesült Arab Emírségekben a TV-jén.

Miért? Mivel az olyan platformok, mint a Chromecast, a Roku és az Apple TV, nem támogatják a VPN-szolgáltatásokat, ezért nem engedik megnézni a Hotstar-t a tévében, vagy olyan platformokat, amelyeknél VPN-t igényelnek.

A megoldás?

Vagy szerezzen be Android TV-t vagy az Amazon Fire TV egyik készülékét.

A Hotstar beállítása az Egyesült Arab Emírségekben a Fire TV Stick-en?

  • Nyissa meg a jelenlegi Amazon-fiókját a böngészőben.
  • Kattintson Fiókok & List, ezt követi Kezelje fiókját és tartalmát.
  • Változtassa meg régiót a Hotstar támogatott régiójában.
  • Nyissa meg az Amazon Fire TV készüléket. választ Beállítások és Az én fiókom.
  • Deregister és jelentkezzen be újra a fiókjába.

Ez lehetővé teszi a Hotstar megjelenését. Töltse le a PrivateVPN-vel együtt, majd csatlakozzon a megfelelő szerverhez, és kezdje meg a figyelést.

Nem akarja megnézni a Hotstar-ot az Egyesült Arab Emírségekben a böngészőjében, inkább egy alkalmazásból néz? Nincs mit.

Nézze meg a Hotstar-ot az Egyesült Arab Emírségekben az Apple-eszközökön

Az Apple készülékeken az Egyesült Arab Emírségekben a Hotstar figyelésének kulcsa az, hogy először kijelentkezik az iCloud-fiókjából.

Ezt követően feltétlenül hozzon létre egy új fiókot a helyével a támogatott Hotstar régióban.

Ennek kulcsa az, hogy ne változtassa meg a régiót a jelenlegi fiókjában. Így veszít minden adatot.

Nézze meg a Hotstar-ot az Egyesült Arab Emírségekben az Android-készülékein

A Google foglalkozik az üzlet helyének megváltoztatásával a saját webhelyén.

Csak ügyeljen arra, hogy üzletét támogatott helyre változtassa, és ha bármilyen problémája merülne fel, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal! Az emberek szeretik, és ha el kell érnie minket, biztosak vagyunk benne, hogy te is!

VPN-t használ a Hotstar megtekintéséhez az Egyesült Arab Emírségekben, legális és biztonságos?

Megemlítettük, hogy a VPN-ek az Egyesült Arab Emírségekben be vannak tiltva.

Ha tiltják őket, biztonságos-ea használatuk??

Igen és nem. Ez a funkciókhoz kapcsolódik, amelyekkel a VPN-ügyfél jön, és milyen országban található a VPN-szolgáltatás.

Először: míg a VPN szolgáltatások lehetővé teszik a helyzet megváltoztatását például az Egyesült Arab Emírségekben található Hotstar nézésére, ők titkosítják az általuk elvégzett tevékenységeket is, lehetővé téve ezzel az Internet biztonságát.

Ugyanakkor csak azért, mert az, amit titkosítottál, még nem jelenti azt, hogy automatikusan biztonságban vagy. Néhány dolgot meg kell keresni.

Az IPv6 szivárgás elleni védelem és a DNS szivárgás elleni védelem elengedhetetlen, mert míg a VPN használatakor védelem alatt állhat, ha az IP szivárog, a titkosítás nem lesz hiábavaló. Ezek a biztonsági jellemzők kiküszöbölik ezt a kockázatot, és így kiküszöbölik az expozíció kockázatát. Ezenkívül nagyszerű, ha van egy App Guard, amely megsemmisít minden bekapcsolt alkalmazást, ha a VPN leáll, valamint a Kill Switch, amely megöli az internetet, és ha a VPN nem működik. Jellemzők, amelyekhez természetesen a PrivateVPN tartozik.

Egy másik dolog, amelyet érdemes megnézni, hogy egy VPN szolgáltatás gyűjt-e naplókat. És ez egy nagyon bonyolult kérdés a VPN világában. Miért? Mivel a cégek, amelyek kijelentették, hogy nem gyűjtenek naplókat, a múltban is gyűjtöttek naplókat, és az emberek leleplezéséhez használták őket. Rönk? Nem fa. A felhasználás körüli apróbb adat, amely felfedheti Önt, ha összegyűjtik. A legjobb módszer annak biztosítására, hogy a naplókat nem gyűjtsék össze? Egy szigorú adatvédelmi törvényekkel rendelkező országban, például Svédországban, ahonnan származunk, VPN-szolgáltatással.

Így lehet megnézni a Hotstar-ot az Egyesült Arab Emírségekben

Kemény? Nem. Csak kissé bonyolultabb, mintha az Egyesült Királyságban a Hotstar-ot néztük.

Végül, távozás előtt érdemes lehet megnézni a blogunkat. Fedezzük fel, hogy miként szabadíthatja fel sok olyan szolgáltatás blokkolását, amelyet esetleg érdemes használni, vagy hogy feloldja annak teljes lehetőségeit, hogy az összes a PrivateVPN-vel működjön.

Írta: Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me