Hogyan lehet nézni a DAZN-t Németországon kívül 2019-ben?

Hogyan lehet nézni a DAZN-t Németországon kívül 2019-ben?

A PrivateVPN által, 2019-01-17 14:13:04 a weboldalon


A DAZN kiküszöböli a túl drága TV-előfizetések szükségességét, és lehetővé teszi, hogy megnézze azt a sporteseményt, amelyet valójában meg szeretne nézni. Kivéve, hogy ez nem működik a legtöbb bolygón, ezért keresse, hogyan nézheti meg a DAZN-t Németországon kívül, 2019-ben. Lehet, hogy Németországban vagy egy másik támogatott országban él, és utazni akar, de tudja, hogy nyert Nem lehet megnézni a DAZN-t, amint el nem hagyja az előfizetést. Tudjuk, hogyan segíthetünk Önnek, vagy bárkinek, aki még nem rendelkezik előfizetéssel, bár ezt még nehezebb lesz megtenni azoknak az embereknek, akiknek még nincs előfizetése..

Mit kell tennie a DAZN nézetéhez Németországon kívül 2019-ben?

A DAZN szépsége az, hogy ez egy olyan platform, amely lehetővé teszi a kívánt nézést, mint például a Netflix-en, kivéve, ha a bajnoksághoz van joguk,. Lehet, hogy havonta 50 eurót fizetett a TV-előfizetésért, csak hogy megnézhesse azokat a mérkőzéseket, amelyeket a TV-szolgáltató választott, mert ezek voltak a legnépszerűbb mérkőzések..


De mi van, ha nem törődik a legnépszerűbb mérkőzéssel, és meg akarja nézni a csapata mérkőzését, amely nem a legnépszerűbb? Ez a DAZN igazi szépsége. Ez lehetővé teszi! A DAZN lehetőséget kínál, de ezek csak akkor működnek, ha tudod, hogyan kell nézni a DAZN-t Németországon kívül 2019-ben vagy bármely más támogatott helyen. És ehhez 3 alapvető lépés van.

  1. Csinálnia kell DAZN fiókot ha még nem rendelkezik ilyennel.
  2. A DAZN-nek gondolnia kell, hogy Németországban van vagy bármely más támogatott DAZN régió.
  3. Becsapni kell az alkalmazás áruházát a DAZN telepítéséhez.

Lehet, hogy ez nem tűnik nehéznek, de ezek a lépések bonyolultabbok, mint a legtöbb platformon.

DAZN-fiók létrehozása a DAZN németországi nézetének 2019-es megtekintéséhez

DAZN-fiók létrehozása. Úgy tűnik, egyszerű. Kivéve, hogy ez nem olyan egyszerű, ha szüksége van egy olyan kártyára, amely abban az országban van kiállítva, ahol DAZN-fiókját készíti. Ha már van DAZN-fiókja, nagyszerű, ha nem rendelkezik, akkor be kell szereznie a kártyát. De most egy kanadai kártyának kell lennie, ami némileg küzdelmet jelenthet az ön számára.

Ennek oka? Mivel ez a módszer jelenleg csak a kanadai DAZN-rel működik.

Hogyan szerezhet egy kanadai kártyát, hogy feliratkozzon a DAZN-re? Itt vannak javaslataink:

  • Szerezzen be egy virtuális kártyát, amely a lehető leggyorsabb módszer. Lehet, hogy ez nem a leghatékonyabb módszer. Készítsen kutatást a Google-on a legjobb előre fizetett kanadai kártya megszerzéséhez. Sokkal jobban sikerülnek, ha pénze van rájuk kezdettől fogva.
  • Kérdezzen egy kanadai barátját. Ha ismersz valakit kanadaiból, kérdezze meg tőlük, és akár felajánlja, hogy ossza meg a fiókot. Vagy talán már van DAZN-fiókjuk. Talán megoszthatja őket.
  • Kap egy előre fizetett kártyát. Ezek eltarthat egy ideig, hogy hozzád jussanak, de bizonyítottan működő módon működnek.

Miután megvan a működő kártyája, hozzon létre egy fiókot. Ez a rész könnyű. Csak győződjön meg arról, hogy megad egy kanadai címet.

De még akkor sem lesz képes DAZN-fiókot létrehozni, amíg becsapja a DAZN-t arra, hogy azt gondolja, hogy Kanadában tartózkodik, ha 2019-ben nézni akarja a DAZN-t Németországon kívül..

Hogyan bolondíthatjuk a DAZN-t, hogy nézzük a DAZN-t Németországon kívül 2019-ben

Ha 2019-ben nézni szeretné a DAZN-t Németországon kívül, akkor a DAZN-nek gondolnia kell, hogy támogatott országban tartózkodik-e.

Ehhez olyan VPN-t kell használni, amely támogatja a DAZN-t. A VPN lehetővé teszi, hogy a tartózkodási helyét valahol máshol változtassa. A probléma az, hogy a VPN-szolgáltatások többsége az Egyesült Államokat érinti, és semmi mást, és ez azt jelenti, hogy nehéz DAZN-et működtetni, mivel a DAZN elsősorban az USA-n kívüli szolgáltatás.

A PrivateVPN az egyetlen szolgáltatás, amely a DAZN-rel működik. Ez a legjobb VPN-szolgáltatás a Netflix számára a VPN-szolgáltatások tesztelésén alapul, amelyet a Comparitech végzett.

Szüksége van egy PrivateVPN kliensre, amely Android, Amazon Fire TV készülékeken, Apple eszközökön és asztali számítógépeken működik. Miután megszerezte, csatlakoznia kell a DAZN szerverhez, amely Kanadában található. Kanadában nem minden szerver működik a DAZN-rel, de gyorsan kitalálhatja, hogy hozzáférhet-e a DAZN-helyhez. Ezután jó, ha elmegy, ha 2019-ben nézi a DAZN nézetet Németországon kívül, ahogy regisztrálhat és megnézheti. És ha ezzel kapcsolatban problémái vannak, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal.

Hacsak nem akarsz nézni a mobil eszközön vagy a Fire TV Stick / Cube-on. Ehhez szükség van a DAZN alkalmazás telepítésére, amely nem olyan kényelmes.

A DAZN telepítése a DAZN nézetének 2019-es megtekintéséhez az Apple eszközökön

Apple telefonokon vagy táblagépeken először jelentkezzen ki az iCloudból, majd hozzon létre egy új fiókot a DAZN által támogatott régiók egyikén. Ez lehet az Egyesült Államokban, Németországban vagy Kanadában. Ha az Egyesült Államokban van, akkor már hozzáférhet a DAZN-hez, ahogy van, azzal a különbséggel, hogy a tartalom rendkívül korlátozott, tehát ha további tartalomhoz szeretne hozzáférni, akkor mindenképpen végre kell hajtania ezeket az itt említett lépéseket..

Miután létrehoz egy új iCloud fiókot a támogatott régiók egyikén, letöltheti a DAZN-t, ami azt jelenti, hogy nézni tudja a DAZN-ot Németországon kívül is.

A DAZN telepítése a DAZN nézetének nézéséhez 2019-ben az Androidon

Androidon nem szabad új fiókot létrehoznia. Arról szól, hogy megváltoztatja a jelenlegi fiókjának részleteit. Lépjen a pay.google.com webhelyre, és nyomja meg a gombot Beállítások ezt követi Ország. Válasszon az Egyesült Államokból, Németországból vagy Kanadából, és nyomja meg a gombot Force Stop. Az utolsó lépés? Menj Beállítások ezt követi Tárolás és nyomja meg a gombot Alkalmazások ahol meg kell találnia a Google Play Áruház. Amíg ott, kattintson a gombra ADATOK TÖRLÉSE.

És ennek lehetővé kell tennie, hogy lássa a DAZN-t. Lehetséges, hogy törölnie kell az adatokat, és kényszerítenie kell a leállítást, ha az nem működik. Vagy egyébként indítsa újra a telefont.

Hogyan telepítsük a DAZN-t, hogy megnézhessük a DAZN-t Németországon kívül 2019-ben az Amazon Devices-on

Az Amazon készülékeken a DAZN németországi nézéséhez érvényes kártyára van szükség a DAZN letöltéséhez.

Attól függően, hogy milyen boltot használ jelenleg az Amazon számára, a menü kissé eltér, de nyomja meg a gombot Fiókja vagy bármit, ahol a neve mellett van, és menj be Tartalom és eszközök. Itt frissítenie kell a címet. Ideális az Egyesült Államokban vagy Németországban, mivel Kanada nem pontosan az Amazon üzlete. Ezt követően a készüléken lépjen a Beállítások elemre, majd a Saját fiók és a Regisztráció törlése elemre. Újra be kell jelentkeznie.

Így nézheti meg a DAZN-t Németországon kívül 2019-ben

Nem olyan nehéz nézni a DAZN-et Németországon kívül 2019-ben, de ez nem valami, amit a legtöbb ember kitalálna utasítások nélkül. Miután elolvasta arról, hogyan kell csinálni, rájön, hogy ez valójában nem olyan bonyolult. Ugyanez vonatkozik a Hulu-ra, amelyre vonatkozóan is van útmutatónk!

Írta: Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me