Hogyan lehet megtudni, hogy van-e egy film a Netflix-en, és hogyan lehet megnézni

Hogyan lehet megtudni, hogy van-e egy film a Netflix-en, és hogyan lehet megnézni

Írta: Michael Smolski, 2018-03-01 13:27:06 a szórakozásban


Tényleg kiváló minőségű filmet vagy TV-műsorot akar nézni? Valószínű, hogy ez a Netflix-en van, de Ha meg szeretné tudni, hogy egy film a Netflix-en található-e, akkor megfelelőnek kell keresnie. És általában az emberek rosszul keresnek. A kategóriák közötti görgetés vagy a keresőmezőben történő keresés nem elég. Kerülni kell ezt a két módszert.

Hogyan lehet megtudni, hogy van-e film Netflix-en?

Ha valóban meg akarja tudni, hogy egy film a Netflix-en van, lépjen ki a Netflixből, és lépjen be a böngészőbe. Ideális esetben egy a Google-lal.

Begépel "Netflix”A keresőmezőben, amelyet a film vagy TV-műsor követ, amelyet nézni szeretne. Ha a Netflix-en van, látni fogja, hogy az első eredmény és talán néhány más a Netflixtől származik.

Nagy. Filme vagy show-ja a Netflix-en található. De ez nem azt jelenti, hogy az Ön országában a Netflix-en működik.

Lásd, az Egyesült Államoknak van 1157 TV-műsor és 4593 film a Netflix-en. Írország? Csak van 544 TV-műsor és 2419 film. Ez sok, de még mindig jelentős különbség. Az ország, ahol a második TV-műsor és film a Netflixről van szó? Amerikai Szamoa. Alig 56 000 lakosa van. Nevetséges, hogy enyhén szólva.

Ha nem az Egyesült Államokban vagy az Egyesült Államok területén vagy, akkor sok potenciális film és TV-műsor elmarad. És még ha az Egyesült Államokban tartózkodik, akkor is hiányzik, mivel az USA-ban nincs minden film vagy TV-műsor, amely más országokban talán még kevesebb címmel is szerepel.

Mindez az engedélyekre vezet. Lehetséges, hogy a Netflix engedéllyel rendelkezik egy film streamingjére az Egyesült Királyságban, de Lengyelországban nem. És ezért elmulaszthatja.

Könnyű megtudni, hogy egy film a Netflix-en található-e. Nézni, nem feltétlenül olyan egyszerű, hogy a film vagy TV licenc nem terjed ki az Ön országára. Ennek a problémának azonban van módja.

Hogyan nézhetünk valamit, ami a Netflix-en található, de nem az Ön országában?

Amikor azt a filmet vagy tévéműsort keresi, amelyet meg szeretne nézni a Google-on, ha a Netflix-en van, akkor két betű jelenik meg a „Netflix.com/”És ez a két betű azt az országot jelöli, amelyben az adott film vagy TV-műsor elérhető. Ha ez a két betű nincs, akkor ez valószínűleg azt jelenti, hogy a cím világszerte elérhető.

Miután megtudta, hogy a két betű melyik országban áll, és a keresőmotoron keresztül könnyen megtalálható, VPN-t kell használnia.

Most egy VPN, amely a A virtuális magánhálózat gyakorlatilag bárhova eljuthat a Föld bolygójára. Feltéve, hogy a társaságnak ott vannak kiszolgálói. A megnézni kívánt film vagy műsor megtekintéséhez csatlakoznia kell egy szerverhez abban az országban, ahol a film vagy műsor elérhető.

Teljes útmutatónk van a Netflixről, de csak azt tudjuk, hogy nem minden szerver működik együtt a Netflix-szel, mivel a Netflix komoly munkát végez annak érdekében, hogy megakadályozza a virtuális magánhálózatok működését.

Itt található a Netflix-szel működő PrivateVPN-kiszolgálók listája:

USA - Buffalo, New York City 1, Los Angeles
Kanada - Toronto
Egyesült Királyság - London 1, London 2
Franciaország - Párizs
Japán - Tokió
Dánia - Koppenhága
Finnország - Helsinki
Németország - Frankfurt 1
Norvégia - Oslo
Svédország - Kista, Stockholm
Svájc - Zürich
Hollandia - Amszterdam 1
Olaszország - Milánó
Spanyolország - Madrid
Ausztrália - Sydney
Brazília - São Paulo
Kolumbia - Bogotá
Argentína - Buenos Aires
Dél-Korea - Szöul

Ha a megtekinteni kívánt film vagy TV-műsor bármelyik országban elérhető, akkor szerencséd van, és a VPN használata működni fog.

Tehát hogyan használja a PrivateVPN-t??

  • A PrivateVPN-fiók létrehozása kevesebb időt vesz igénybe, mint amennyire el kellett jutni e blog ezen részére. Kattintson a képernyő jobb felső sarkában található Buy gombra, és végigmegy az egyszerű háromlépcsős regisztrációs folyamaton.

  • Ezután az oldal aljára lép, és a Letöltés gombra kattintva megtalálja az Ön számára a PrivateVPN megfelelő verzióját. Okostelefon használata esetén a PrivateVPN-t a helyi alkalmazás-áruházban keresheti.
  • Miután megszerezte a PrivateVPN-t, adja meg a fiókja adatait, és csatlakozzon a kiszolgálóhoz, amelyhez kapcsolódnia kell.
  • Végül indítsa újra a Netflixet, és keresse meg azt a filmet vagy műsort, amelyet igazán meg akart nézni.

Írta: Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me