Hogyan lehet megnézni az American Netflix-et az Egyesült Királyságban 2019-ben (és az összes többi Netflix-régiót)

Hogyan lehet megnézni az American Netflix-et az Egyesült Királyságban 2019-ben (és az összes többi Netflix-régiót)

Írta Michael Smolski, 2019-05-07 15:17:24 a szórakozásban


A kínálat a brit Netflix-en nem olyan rossz, ha összehasonlítjuk őket Thaiföld kedvelőivel, ahol az amerikai tartalom mindössze 10% -a van a TV-ben és a filmrészlegben, de ha valaha is az USA-ban jártál, akkor sokat tudsz kevesebb tartalommal rendelkezik az Egyesült Királyság Netflix. Ezért itt keres, hogyan nézheti meg az American Netflix-et az Egyesült Királyságban 2019-ben, és mi jobban fogunk csinálni, megmutatjuk, hogyan kell nézni az American Netflix-t az Egyesült Királyságban, de hogyan kell megnézni az összes többi Netflix-et is. régiók az Egyesült Királyságban.

Kész?

Miért nem az Egyesült Királyságban található tartalom azonos tartalommal rendelkezik, mint az amerikai Netflix?

Ez a jogokra vezet.

A hatalom valójában egy olyan show, amely elérhető az Egyesült Királyság Netflixén, de nem az amerikai Netflixen. Ennek oka az, hogy az azt létrehozó TV-hálózatnak kizárólagos joga van rá az Egyesült Államokban, és mivel Európában senki sem rendelkezik, akkor a Netflix-hez engedélyt adtak, hogy további bevételt szerezzen..

Az UK Netflix szempontjából sok más TV-hálózat vagy platform, amely talán nem hozott létre műsort, vásárolt jogokat bizonyos tartalmak kizárólag az Egyesült Királyságban történő megjelenítésére, így az Egyesült Királyság Netflixét korlátozottan hagyta.

Egy másik fő tényező, hogy sok pénzbe kerül a show-jogok vásárlása, hogy világszerte elérhetőek legyenek, ezáltal ésszerűbb lehetőség a befektetés csak az amerikai piacon történő befektetés, mivel a Netflix legtöbb ügyfele itt található.. Valójában a tartalom megvásárlásának költségei az egyik oka annak, hogy a Netflix annyira fektet be az egész világon elérhető eredeti produkcióiba.

A Power show példa tökéletesen összefoglalja, hogy noha az USA Netflixnek van a legtöbb tartalma, nem rendelkezik ezzel. És ezért fogunk segíteni abban, hogy felszabadítsa a 21 Netflix régiót, amelyek nagyjából felszabadítják az összes lehetséges Netflix tartalmat, hogy soha ne hagyj ki semmiről, mivel még Thaiföldön is a Netflix rendelkezik exkluzív tartalommal.

Hogyan nézhetjük meg az American Netflix-et az Egyesült Királyságban 2019-ben

Az amerikai Netflix Egyesült Királyságban történő nézéséhez be kell bolondolnia a Netflixet arra, hogy azt gondolja, hogy az Egyesült Államokban tartózkodik.

És ezt VPN segítségével hajtja végre.

Ha még soha nem hallottál a VPN-szolgáltatásokról, a VPN-szolgáltatások lehetővé teszik, hogy költöztetés nélkül megváltoztassa a helyét.

Szóval ez az? Csak megtalál egy VPN-t, csatlakozhat egy amerikai szerverhez, és 2019-ben megnézheti az American Netflix-et az Egyesült Királyságban?

sajnos nem.

Először is, az ingyenes szolgáltatások nem működnek. Lehetővé teszik az egyszerű dolgok közötti váltást az Egyesült Államokban, de amikor olyan kérdésekről van szó, mint például a Netflix, a Netflix tudja, hogy léteznek VPN-szolgáltatások, és csakúgy, mint a TV-csatornák / platformok, amelyek olyan tartalmakkal kapcsolatos jogokat birtokolnak, amelyekre a Netflix jogosult. bizonyos helyeken. Miért fizetne valaki egy extra csatornaért, ha csak egy VPN-t használhat, amely megnézheti azt a műsorot vagy filmet a Netflix-en, amely már megvan? És ez azt eredményezi, hogy a Netflix megsemmisíti a VPN-szolgáltatásokat.

Ez azt jelenti, hogy minden fizetett szolgáltatás lehetővé teszi, hogy 2019-ben nézze meg az American Netflix-et az Egyesült Királyságban? Nem egészen annak ellenére, hogy miközben az általános százalékos arány növekszik, ha nem csupán az American Netflixhez akar hozzáférni, a legtöbb még mindig kudarcot vall. Feltételezhetjük, hogy ha olyan szolgáltatást keres, amelyben a legtöbb szerver működik, akkor az támogatná a legtöbb Netflix régiót, de nem ez a helyzet. Míg egyes szolgáltatások 3000 vagy több szerverrel rendelkeznek, a 200-nál kevesebb szerverrel ellátott PrivateVPN 21 Netflix-régiót támogat, a leginkább a piacon.

A kiszolgálók szempontjából a PrivateVPN nem a legjobb szolgáltatás az Ön számára, de ha minőségi kiszolgálókat keres, akkor jön ide a PrivateVPN, miközben jó 3000 szerverrel rendelkezik, mi értelme, ha a legtöbbük nem működik a Netflix-szel?

Ha csak az amerikai Netflix-t szeretné nézni az Egyesült Királyságban, akkor nem feltétlenül kell a PrivateVPN-t használnia, de ha ugyanazt az árat (vagy még kevesebbet) fogja fizetni, mint egy másik szolgáltatásért, akkor miért nem akarja kihozni a legtöbbet , miközben csinálod? És a Netflixről beszélve, a PrivateVPN támogatja a Hulu és a DAZN kedvelőit is. Még sokan mások, mivel noha nincs a legtöbb szerver, a minőségre koncentrálunk.

Kívánja ezt kipróbálni, hogy 2019-ben megnézhesse az amerikai Netflix-et az Egyesült Királyságban, a többi Netflix-régióval együtt? 30 napos pénz-visszafizetési garancia van.

Írta: Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me