Hogyan lehet megnézni az American Netflix-et az Egyesült Királyságban 2018-ban

Hogyan lehet megnézni az American Netflix-et az Egyesült Királyságban 2018-ban

Írta: Michael Smolski, 2018-02-01 14:35:24 a szórakozásban
Igen, tudjuk, hogy bűnös vagy benne. Most gondolkodsz rajta. meg akarod nézni az American Netflix-et az Egyesült Királyságban, jól megmutatjuk, hogy bárki megnézheti az American Netflix-et, függetlenül attól, hogy hol vannak 2018-ban. Egyre nehezebb és nehezebb ezt megtenni, de a Netflix milyen nagy kiskapu.


Ez Kínában egyáltalán nem fog működni. De akkor ismét senki sem él, aki valószínűleg nem képes ezt elolvasni, vagy hamarosan nem lesz. Ha Iránban, Oroszországban vagy Szíriában tartózkodik, akkor problémái is lehetnek.

A régi út, amely még mindig működik

Talán olvassa el a régi blogbejegyzésünket erről, amely továbbra is működik, de közel sem olyan hatékony, mint amit később meg fogunk osztani, bár nagyon hasonlóak.

Lát, Ha meg akarja nézni az American Netflix-t az Egyesült Királyságban, akkor az egyetlen befolyásoló tényező a tartózkodási hely. Nem számít, hol kezdted az előfizetést.

Hogyan lehet megnézni az American Netflix-et az Egyesült Királyságban 2018-ban
Ha nem tudja megváltoztatni a helyét, gyakorlatilag meg kell változtatnia. Miután IP-címe az Egyesült Államokból származik, a Netflix azt gondolja, hogy az Egyesült Államokban van. A probléma? A Netflix sokkal okosabb lett, és azt mondhatja, hogy nem igazán vagy abban a helyen, ahol IP-je sokkal gyorsabban kijelenti, csak néhány hónappal ezelőtt.

Az amerikai Netflix nézéséhez az Egyesült Királyságban a múltban gyakorlatilag az USA-ban kellett lennie. Használnia kellett az úgynevezett VPN-t. És ez a rész továbbra is érvényes, ha 2018-ban szeretné megnézni az American Netflix-et az Egyesült Királyságban, de ez nem mindig elég.

Hogyan lehet megnézni az American Netflix-et az Egyesült Királyságban 2018-ban
A VPN-nek a Netflix általi betiltásának oka az volt, hogy Ausztrália 200 000 felhasználója használta, amikor még az országukban sem volt elérhető. Ez volt 2014-ben.

A VPN nemcsak megvédi Önt a kormánytól és az internetes szolgáltatótól az előzmények ellenőrzésétől, hanem megakadályozza az interneten történő minden olyan tevékenységet, amelyet 256 bites titkosítással használ, amelyet maga az USA kormánya használ. Gyakorlatilag lehetetlen feltörni. Ez milliárd dollárba kerülne.

Ez az egyik oka annak, hogy az emberek szeretnek virtuális magánhálózatokat használni, mivel erre utal a VPN. De a másik? A szórakoztató rész.

Miután megszerezte a VPN-t, csatlakozhat bármelyik VPN-szolgáltató szerveréhez, A PrivateVPN például 56 helyszínen rendelkezik szerverrel, ami azt jelenti, hogy 56 különböző helyen lehet, anélkül, hogy elhagyná a szobáját. Miután csatlakozik egy szerverhez, az IP-címe a kiszolgáló helyén lesz. Így segít a VPN az American Netflix figyelésében, anélkül, hogy az Egyesült Államokban lenne. Valójában nem csak az American Netflix, amelyet VPN-vel használhat. Nincs mindenük. Ha Netflix tartalmat szeretne közvetíteni Dél-Korea, Argentína, Kolumbia, Brazília, Ausztrália, Spanyolország, Olaszország, Hollandia, Svájc, Svédország, Norvégia, Németország, Finnország, Dánia, Japán, Franciaország, Egyesült Királyság vagy akár Kanadából is,.

A probléma az, hogy a Netflix észleli, ha valaki sokkal jobban használ VPN-t, mint korábban. Körülbelül 30 percet vehet igénybe, vagy soha nem történhet meg, de a zavarodás lehetősége a kedvenc előadása során egyre növekszik.

Szerencsére van egy nagyszerű megoldás, amelyet ironikusan maguk a Netflix nyújtanak.

Hogyan lehet nézni az American Netflix-et az Egyesült Királyságban 2018-ban, probléma nélkül

A módszer valójában nagyon hasonló a régi módszerhez.

Még mindig meg kell változtatnia a tartózkodási helyét egy VPN használatával, amelyet először azzal tesz, ha fiókot hoz létre a weboldalunkon.

  • Kattintson a képernyő jobb felső sarkában található Buy gombra. A számlázáshoz csak három lépés szükséges, de ha bármilyen problémája merülne fel, vegye fel a kapcsolatot a díjnyertes ügyfélszolgálatunkkal.
  • Válassza ki a tervét. Írja be a választott e-mail címét és jelszavát. Válassza ki a választott fizetést. Teljes hónapja van arra, hogy teljes visszatérítést kapjon, ha nem boldog. És még a Bitcoint is elfogadjuk fizetési módként.
  • A regisztráció után el kell mennie az alján található Letöltés szakaszba, vagy egyszerűen keressen a PrivateVPN-re az alkalmazás boltjában a telefonján vagy táblagépén. Töltse le és telepítse. Adja meg adatait, és csatlakozzon a 9 szerverünk egyikéhez az Egyesült Államokban.

Hogyan lehet megnézni az American Netflix-et az Egyesült Királyságban 2018-ban
A régi módszer pontosan ugyanaz lett volna eddig, és valójában főleg továbbra is működik, de ha azt szeretné, hogy 2018-ban az American Netflix-et az Egyesült Királyságban bármilyen disztribúció nélkül figyelhesse, akkor a Netflix által létrehozott eszközt kell használnia..

  • Válassza ki a megtekinteni kívánt filmet vagy TV-műsort, és töltse le. Igen, a Netflix lehetővé teszi a legtöbb elérhető tétel letöltését.
  • Amint a film vagy a TV-műsor letöltődik, kapcsolja be a repülőgép üzemmódot, vagy kapcsolja ki a Wi-Fi vagy a mobil adatát. Lásd: a filmeket és a TV-műsorokat sokkal letöltheti, mielőtt befejezne valamit.

Ha TV-műsorot nézett, a Netflix körülbelül 30 perc alatt felteheti, hogy VPN-t használ. Ha kikapcsolja és újracsatlakoztatja, akkor rendben kell lennie, de ez zavarhatja az élményt. Ha letölt egy filmet vagy show-t, és kikapcsolja az internetet, akkor a Netflix megakadályozza, hogy megtudja, hogy nem az Egyesült Államokban található.

Ha 2018-ban szeretné megnézni az American Netflix-et az Egyesült Királyságban, ez a legjobb módja annak, és elvégre ez nagyszerű lehetőség a repülőgépben való filmek nézésére is, ha például nincs internet.

Írta: Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me