Hogyan lehet megnézni a Thrones játékát, 8. évad az Egyesült Királyságban

Hogyan lehet megnézni a Thrones játékát, 8. évad az Egyesült Királyságban

Írta: Michael Smolski, 2019-02-25 09:19:18 a szórakozásban


A Game of Thrones valószínűleg a legeredményesebb show az interneten. Akár szereti, akár utálja, látni fogja, amikor megjelenik. Így történik, amikor megjelennek az új epizódok a Game of Thrones-ban. A probléma az, hogy ha egyszer április jön, és meg akarja nézni a Game of Thrones 8. évadját az Egyesült Királyságban, nagyon korlátozott vagy. Különösen, amennyire online nézjük. Ugyanakkor az Egyesült Királyságnak ismét az a dolga, hogy nem jeleníti meg az Egyesült Királyságból származó dolgokat, csakúgy, mint a DAZN esetében, amely Londonban az élő sportok Netflixe, de az Egyesült Királyságban egyáltalán nem dolgozik. Trónok harca? George R. R. Martin amerikai, de a show nagy részét az Egyesült Királyságban forgatják, a legtöbb színész szintén az Egyesült Királyságból származik.

Milyen lehetőségei vannak, ha meg akarja nézni a Thrones 8. évadját az Egyesült Királyságban??

A legnyilvánvalóbb TV-nézés, ha olyan HBO-kiegészítőt ad hozzá a TV-előfizetéshez, amely drága, ahogy van. Ha még van TV-előfizetése is. Ha meg tudja csinálni, akkor ez az Ön számára. Így nézheti meg a Game of Thrones 8. évadát az Egyesült Királyságban. De nem mindenki lesz otthon otthon minden este. Nem mindenkinek van TV-előfizetése.

És itt érkezik az Egyesült Királyságban a Game of Thrones 8. évadjának internetes nézése.

A Game of Thrones megtekintésének leginkább elérhető módja az interneten történő végrehajtás.

Kétféle lehetősége van:

  1. Ön nagyon olcsó utat keres, és megpróbálja megtalálni a Trónok Játékát, amely nagyon következetlen minőségű lesz ez nem jelenti a Game of Thrones lényegét, és valószínűleg ugyanakkor megfertőzi a számítógépet is.
  2. Egy HBO MOST előfizetésbe fektet, amely hasonló a Netflixhez, de az HBO tartalomhoz. Ez lehetővé teszi, hogy bármilyen HBO tartalmat bármikor megnézhessen, ahonnan csak akar, bármilyen eszközön. És ami a legfontosabb: lehetővé teszi, hogy megnézze a Game of Thrones 8. évadát az Egyesült Királyságban. Ha tudja, hogyan kell működni, miközben a HBO MOST nagyszerű, az Egyesült Királyságban nem érhető el. Szerencsére tudjuk, hogyan kell működtetni az Egyesült Királyságban.

Hogyan lehet az HBO MOST dolgozni az Egyesült Királyságban, hogy megnézhesse a Thrones Game 8. évadját az Egyesült Királyságban??

Most becsapja a HBO-t, hogy azt gondolja, hogy az Egyesült Államokban van.

Tudni akartad, hogyan nézheted a Game of Thrones 8. évadát az Egyesült Királyságban, és nos, ezt kell tennie, hogy.

Ez azt jelenti, hogy van egy VPN, amely virtuális magánhálózat. A VPN lehetővé teszi, hogy költöztetés nélkül gyakorlatilag megváltoztassa a helyet. Ebben az esetben a HBO-t arra kell gondolnia, hogy az Egyesült Államokban tartózkodik.

És itt jön be a VPN.

Ha csatlakozik egy amerikai szerverhez a PrivateVPN segítségével, akkor megnézheti a Game of Thrones 8. évadát az Egyesült Királyságban, ha HBO MOST is számlát készít.

Ennyire egyszerű.

Használnia kell a PrivateVPN-t? Nem, nem te. Most azonban azt mondhatjuk neked, hogy együtt dolgozunk a HBO-val, és támogatjuk az összes többi szolgáltatást is, amelyet érdemes megnézni, például a Netflix vagy a Hulu.

Mit kell keresnie, amikor olyan VPN-t keres, amely lehetővé teszi a Thrones 8. évadjának az Egyesült Királyságban való megtekintését?

A legfontosabb, hogy abba kell hagynia, hogy mekkora kiszolgálóval rendelkezik egy szolgáltatás.

Mindannyian hajlamosak vagyunk beleesni a csapdába: „több jobb”. Nem az. Nagyon sok VPN-szolgáltatás van ott, ahol valóban nagyszámú szervert hirdetnek, és ez nagyszerű az egyszerű dolgok szempontjából. De amit igazán meg kell nézni, az az, hogy ezek a szerverek működnek együtt.

Az olyan társaságok, mint a HBO, az Amazon, a Netflix, a Hulu és a DAZN, óriási erőfeszítéseket tesznek annak érdekében, hogy megakadályozzák a VPN-szolgáltatások működését, ahogyan meg kell tenniük a nyomás miatt, amelyet nem tudnak megtenni. És ez azt jelenti, hogy a legtöbb VPN-kiszolgáló nem működik.

Mely szolgáltatások segítségével nézheti meg a Game of Thrones 8. évadát az Egyesült Királyságban? Nem tudjuk, de tudjuk, hogy inkább a minőségre, mint a mennyiségre kell keresnie. Azt is tudjuk, hogy a PrivateVPN MOST működik együtt a HBO-val, és ez a legjobb VPN a Netflix számára, a legtöbb Netflix régió támogatásával.

Így lehet megnézni a Thrones Game 8. szezonját az Egyesült Királyságban

Hozz létre egy HBO MOST fiókot. Készítsen PrivateVPN fiókot. Csatlakozzon egy amerikai szerverhez a PrivateVPN segítségével, és ennyi. Nézheted a Game of Thrones 8. évadát az Egyesült Királyságban. Feltéve, hogy ez természetesen nincs. Érdemes megjegyezni, hogy nem minden szerver működik együtt a HBO-val, így csak csatlakozni kell a próba-és hibaüzenetekhez.

Van egy üzenetünk, amely ismerteti, hogyan telepítheti azt telefonjára vagy a Fire TV Stick-re, arra az esetre, ha kis vagy nagy képernyőn szeretné megnézni. Nem olyan egyszerű, mint amilyennek látszik.

Írta: Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me