Hogyan lehet megnézni a Hotstar-t az Egyesült Királyságban

Hogyan lehet megnézni a Hotstar-t az Egyesült Királyságban

Írta Michael Smolski, 2019-07-04 19:20:41 a szórakozásban


Nem olyan régen nem is kellett keresnie, hogyan kell néznie a Hotstar-t az Egyesült Királyságban, mivel bár hivatalosan elérhető volt Indiában, mindenhol működött. Ez azonban a közelmúltban megváltozott, és nemcsak drágább, hogy a Hotstar Indián kívül nézzék, hanem azt is meg kell keresni, hogyan kell megnézni a Hostarot az Egyesült Királyságban, mivel csak Indiában, Kanadában és az Egyesült Államokban érhető el. Ez az oka annak, hogy lépésről lépésre elkészítettük az Egyesült Királyságban a Hotstar figyelésének módját, mivel amíg hivatalosan nem tudsz, a mi blogunkban arról beszélünk, hogy miként szabadíthatjuk fel azokat a szolgáltatásokat, amelyek hivatalosan nem működnek az Ön országában.

Miért kell keresnie, hogyan kell nézni a Hotstar-t az Egyesült Királyságban

Mint már említettem, kezdetben könnyű volt a Hotstar-ot nézni az Egyesült Királyságban, mert míg a Hotstar az Egyesült Királyságban nem volt elérhető, vagy a világ minden tájáról nem volt elérhető, a megelőzésre nem került sor..

Valami, amit korábban egyetlen másik platformon sem látnánk, mivel olyan platformok, mint a Hulu vagy a DAZN, csak a rendelkezésre álló régiókban működnek. Miért? Ahogy kell.

Képzelje el, hogy valaki az Egyesült Királyságban a DAZN-t havonta körülbelül 10 euróért nézi a Premier Ligát és a Bajnokok Ligáját, ahelyett, hogy teljes TV + sport-előfizetést szerezne, amely havi 70 euróba kerülhet. Képzelje el, hogy valaki ezt csinálja egy olyan világban, ahol a BT Sports több mint egy milliárd dollárt fizetett az Egyesült Királyság Bajnokok Ligájáért való jogért.

Azért nem olyan könnyű feliratkozni más szolgáltatásokra, hogy a szolgáltatások bajba kerülhetnek, ha megkönnyítik az emberek számára a tartalom elérését azokban a régiókban, ahol a szolgáltatásnak nincs joga a tartalom megjelenítéséhez..

És ez a fő oka annak, hogy miért kell keresnie, hogyan kell nézni a Hotstar-t az Egyesült Királyságban. A Hotstar erőfeszítéseket tett annak érdekében, hogy megakadályozza az embereket olyan országokban, ahol nem támogatják, hogy ne nézzen bajba. Egy másik ok az volt, hogy a Hotstar hihetetlenül olcsó az Indián kívüli emberek számára, évente csak körülbelül 15 dollárba kerül. A szolgáltatás amerikai / kanadai változatának létrehozása évente 99 dollár áron lehetővé teszi, hogy a Hotstar sokkal több pénzt keressen, mint ha csak indiai árak alatt érhető el..

Hogyan lehet megnézni a Hotstar-t az Egyesült Királyságban

Őszintén szólva, ha meg akarja nézni a Hotstar-t az Egyesült Királyságban, akkor az érintett lépések meglehetősen egyenesek.

Csak azt kell rászólítania a Hotstar-ra, hogy az Egyesült Államokban, Kanadában vagy Indiában tartózkodjon.

Ha megteszi, megnézheti a Hotstar-ot az Egyesült Királyságban.

Ehhez VPN szükséges.

A VPN-szolgáltatások, kivéve az internetes védelmet, kiválóak a szolgáltatásblokkok megkerülésére, például a Hotstar, a Hulu vagy a DAZN, mivel képesek becsapni ezeket a szolgáltatásokat arra gondolva, hogy a megfelelő országban vagy.

Ez azonban nem olyan egyszerű, mint a VPN beszerzése és az amerikai, kanadai vagy indiai szerverhez való csatlakozás, mivel vannak olyan intézkedések is, amelyek megakadályozzák az embereket, hogy a Hotstarot VPN-sel nézzék meg.. És itt érkezik a PrivateVPN szolgáltatásként, amely nem a lehető legtöbb kiszolgálót kínálja, hanem egy olyan kiszolgáló biztosítására összpontosító szolgáltatás, amely a hozzáférni kívánt szolgáltatásokkal működik.

Akár a Hotstarot szeretné nézni az Egyesült Királyságban, akár az amerikai Netflixet. Kevesebb kiszolgálóval tudunk befektetni a minőségbe, és éppen ezért támogatjuk az olyan szolgáltatásokat, mint a DAZN, a Hulu, az Amazon Prime és a piacon a legtöbb Netflix régió, miközben kevesebb kiszolgálóval rendelkeznek, mint a versenytársak.

Természetesen ez a blogunk, és ezért gondolhatja, hogy elfogult vagyunk. Nem hibáztatunk téged. És ezért kínálunk egy 7 napos ingyenes próbaverziót rejtett fogások nélkül. Csak jelentkezzen be, és korlátozás nélkül használja magát.

Alkalmazásunk (az iPhone frissítése hamarosan megjelenik) megmutatja azokat a kiszolgálókat, amelyek támogatják a Hotstar szolgáltatást. Akkor csak annyit kell tennie, hogy feliratkozik a Hotstar-ra, vagy más módon megnézheti a rendelkezésére álló ingyenes tartalmat.

Attól függően, hogy milyen készüléket szeretne nézni, érdemes lehet megszereznie a Hotstar alkalmazást is, amely nem túl nehéz, de nem is olyan könnyű, hogy kitalálhassa saját magát..

Hogyan nézhetem meg a Hotstar-ot az Egyesült Királyságban az Apple Devices-en

Ha szeretné megnézni a Hotstar-ot az Egyesült Királyságban olyan Apple eszközökön, mint az iPad vagy az iPhone, először jelentkezzen ki az iCloud-fiókból.

Ezt követően hozzon létre egy újat, amely a Hotstar támogatott régióinak egyikében található, például az Egyesült Államokban.

Ennek eredményeként a Hotstar megjelenik az App Store-ban.

Ennek során ügyeljen arra, hogy ne változtassa meg a régiót a jelenlegi számláján. Ennek eredményeként mindent el fog veszíteni.

Hogyan lehet megnézni a Hotstar-ot az Egyesült Királyságban az Android készülékeken

Őszintén szólva, az Android böngészőjéből történő nézés nagyszerűen működik, de egyébként a Google-nak útmutatója van az áruház régiójának megváltoztatásáról.

Ha azt változtatja meg, hogy az Egyesült Államokban legyen, a Hotstar megmutatja.

Hogyan nézhetem meg a Hotstar-t az Egyesült Királyságban a Fire TV Stick-en

  • Nyissa meg a jelenlegi Amazon-fiókját a böngészőben.
  • nyomja meg a Fiókok & List ezt követi Kezelje fiókját és tartalmát.
  • Változtasd meg a régiót az Egyesült Államokban.
  • Nyissa meg az Amazon Fire TV készüléket. választ Beállítások és Az én fiókom.
  • Regisztrálj és regisztrálj újra a fiókodba.

Ez lehetővé teszi a Hotstar letöltését a Fire TV Stick eszközére.

Sajnos nem fogja tudni nézni a Hotstar-ot az Egyesült Királyságban az Apple TV-n, a Roku-nál vagy a Chromecast-on, mivel nem támogatják a VPN-szolgáltatásokat, így Fire TV Stick és Android TV készülékek biztosítanak téged.

Így lehet megnézni a Hotstar-t az Egyesült Királyságban

Készen állsz, hogy elindítsák a Hotstar figyelését az Egyesült Királyságban? A PrivateVPN használatával kevesebb, mint egy perc alatt eltarthat, és egy 7 napos ingyenes próbaverzió nagyszerű lehetőség, ha nem biztos a VPN szolgáltatásokkal kapcsolatban..

Írta: Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me