Hogyan lehet megkerülni az Egyesült Királyság pornóblokkját

Hogyan lehet megkerülni az Egyesült Királyság pornóblokkját

Írta: Michael Smolski, 2019-06-01 17:29:02 útmutatókban


Valószínűleg egy millió olyan dolog van, amit sokkal inkább szeretne csinálni, mint hogy „hogyan lehet megkerülni az Egyesült Királyság pornó blokkját”. Van egy millió egyéb dolog is, amelyet az Egyesült Királyság kormányának vigyáznia kell, és nem, de itt ezt az útmutatót írjuk arról, hogyan lehet megkerülni az Egyesült Királyság pornó blokkját.

Az Egyesült Királyság pornóblokkjának megkerülésének módszere, amelyet a kormány igényel, és a vele kapcsolatos problémák...

Az Egyesült Királyság azt akarja, hogy igazolja korát, hogy megkerülje az Egyesült Királyság pornó blokkját.

Mint ahogyan, pornóoldalon meg kell adnia az útlevélét.

Ki hozza létre az ellenőrző rendszert? Nem a kormány. Harmadik felek. Az egyik rendszer ugyanahhoz a csoporthoz tartozik, amely a legnépszerűbb pornó oldalak néhány tulajdonosa.

Az első probléma ezzel az, hogy amikor adatot ad el, fennáll a szivárgás lehetősége. Az adatok szivárgásának megakadályozása az egyetlen módszer, ha az adatokat nem tárolják. A PrivateVPN ezt VPN-ként teszi, amikor böngészés és üzenetküldés közben titkosítja az interneten küldött és fogadott üzeneteket, miközben nem tárolja a naplókat, de amikor csak átadja az útlevélét egy webhelynek, fennáll annak a veszélye, hogy előbb vagy utóbb ezek az adatok szivárgott.

De az egyik dolog, ha a telefonszáma kiszivárog, a másik pedig az, hogy a szivárogtatott adatok körül mit csinálnak a pornó oldalakkal közvetlenül kapcsolatban álló pornóhelyeken. Ez tönkreteszi a karriert, mert szivárgások történnek. Nemrégiben az First American Corporation 885 millió ingatlandokumentumot szivárogtatott fel. A kérdés azóta javításra került, de megmutatja, mennyire könnyű az adatok kiszivárogtatása.

Az Egyesült Királyságban a pornóblokk célja a fiatalabb emberek védelme, ehelyett inkább a fiatalabb embereket ösztönzi pornó nézésre, és a felnőttek adatvédelmi aggodalmává teszi..

Az Egyesült Királyság pornóblokkja szintén hatalmat ad a pornó oldalak számára, mivel az Egyesült Királyság hagyja, hogy pornó oldalak ellenőrizzék a felhasználókat a választott rendszerükkel. A múltban a pornó oldalak korlátozott hatalommal bírtak az adatok tekintetében. A MindGeek az egyik ellenőrző eszköz, amelyet a pornó oldalak a pornó oldalak számára terveztek. Ez ajtót nyit az adatgyűjtéshez. Még soha nem volt egy pornó webhely képes illeszteni a nemedet és korát a pornó szokásaidhoz. Most már megtehetik.

Hogyan lehet megkerülni az Egyesült Királyság pornóblokkját módszerünk segítségével

Az általunk javasolt módszer elkerüli az ellenőrzést.

És egy pontig rendkívül egyszerű, hogy nincs értelme, hogy az Egyesült Királyság hogyan halad előre ezzel a pornóblokkdal.

Csak annyit kell tennie, hogy egy pornó oldalt becsapjon, hogy csatlakozzon egy VPN-hez, a kiszolgálóval, amelyhez csatlakozik, az Egyesült Királyságon kívül van. Cenzúra nélkül egyetlen ország sem rendelkezik ilyen tilalommal. Ezért olyan könnyű megkerülni.

Mik a VPN szolgáltatás használatának előnyei??

A VPN-szolgáltatások használatának két fő oka a magánélet és a szórakozás.

Az Egyesült Királyságban él, és meg akarja nézni a DAZN-t vagy a Hulu-t az Egyesült Királyságban? Nagyon sok nagyszerű szórakoztató platform van, amelyek nem működnek az Egyesült Királyságban, és amelyek VPN-vel működhetnek.

Akár külföldön szeretne hozzáférni a BBC iPlayerhez, akár élő sportokat szeretne nézni a DAZN segítségével, a VPN segítségével megváltoztathatja tartózkodási helyét azon országon kívül, ahol tartózkodik. Természetesen nem az, hogy minden VPN szolgáltatás csak minden szolgáltatás odakint. Könnyű megkerülni az Egyesült Királyság pornóblokkját, mivel egyetlen más országban sem van pornóblokk, de a szórakozásról a Hulu kedvelőinek meg kell erőfeszítéseket tenniük a VPN-szolgáltatások működésének megakadályozására annak érdekében, hogy ne bajba kerüljenek a tartalom országokban nincsenek joguk ezen tartalom megjelenítésére.

A PrivateVPN az egyik olyan szolgáltatás, amely a minőségre összpontosít, nem pedig a minőségre, ezért képes felfüggeszteni minden fontosabb szolgáltatás elérését, amelyhez hozzáférni szeretne, számos útmutatóval ezen szolgáltatások körül a blogunkban.

És ott van a VPN-szolgáltatások adatvédelmi aspektusa. A VPN szolgáltatás lehetővé teszi, hogy könnyedén megkerülje az Egyesült Királyság pornóblokkját, de ezenkívül lehetővé teszi a biztonságos torrentet, a magánélet védelmét a nyilvános Wi-Fi használatakor, valamint védelmet nyújthat otthon a kormány, az internetszolgáltató és a számlázók számára. És itt játszik szerepet a PrivateVPN helyzete. Egyes VPN-vállalatok naplókat tárolnak, amelyek felhasználhatók az Ön felfedésére. Nem csináljuk. Mindkettő azért, mert nem akarjuk, hanem azért is, mert a svéd adatvédelmi törvények akadályozzák meg bennünket. És ez lehetővé teszi a legerősebb védelmet.

És természetesen a VPN szolgáltatások lehetővé teszik az Egyesült Királyság pornóblokkjának megkerülését is.

Készen áll egy lövés készítésére, vagy rendben van-e azzal, hogy megkerüli az Egyesült Királyság pornó blokkját az adatok megadásával?

Írta: Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me