Hogyan lehet megkerülni a Wi-Fi időkorlátozásait a repülőtereken 2018-ban

Hogyan lehet megkerülni a Wi-Fi időkorlátozásait a repülőtereken 2018-ban

Írta: Michael Smolski, 2018-06-12 13:42:24 a Travel kategóriában


9 órán keresztül elakad a repülőtéren, mivel 200 eurót akar megtakarítani egy járaton, így közvetett módon repül. Ingyenes Wi-Fi-t kap négy órán keresztül. A maradék? Fizetett. Ez drága. Ehelyett azt szeretné tudni, hogyan lehet megkerülni a Wi-Fi-határidőket a repülőtereken. Miért kellene fizetnie annak a Wi-Fi-nek a használatához, amely egyébként nem olyan nagy? Például a London Stansted repülőtéren.

Talán fizetnie kellene

Néhánynak a fizetés lehet a helyes választás. Nem fogja megkapni azt a sebességet, amelyet otthon fog megszerezni, de ez következetesebb sebesség lesz, mint egy ingyenes Wi-Fi-vel.

Az ingyenes Wi-Fi-vel az a kérdés, hogy sok ember egyszerre használja, ami gyakori túlterhelést okoz. Kávézókban elvégezhető a Wi-Fi minőségének kezelése, mivel soha nem volt olyan nagy az ember egy kávézóban egy időben.

A repülőtérre vonatkoztatva azonban több ezer ember lehet egy repülőtéren egyszerre. És ez problematikus.

Ha még munkát kell tennie, vagy szükség van üzleti hívásra az interneten keresztül, ahelyett, hogy megpróbálná megkerülni a Wi-Fi időkorlátozásait a repülőtereken, fektessen be a Wi-Fi prémium verziójába a repülőtereken.

Nem akarja ezt megtenni? Nincs mit.

Hogyan lehet megkerülni a Wi-Fi időkorlátozásait a repülőtereken

Nem kell a következetes Wi-Fi, és csak kis Instagram böngészést, írást vagy kutatást végez? Nagy. Az ingyenes Wi-Fi repülőtér gyakran képes ezt kezelni.

Nos, amíg el nem telik az ingyenes Wi-Fi használatának határideje.

A repülőtereken a határidők nem túl nagyok, ha sokáig kell várnod.

Megoldás?

Természetesen becsapja az internetet.

Gyakran beszélünk arról, hogy VPN-t használunk az internet becsapására, és bár ez az Internet becsapására működik azon a webhelyen, amelyhez hozzáfér, akkor ez más kérdés. Bár a VPN szintén szerepet játszik, erről később részletesebben.

Ez a dolog, az úgynevezett MAC cím, amelyet minden hálózati interfész-vezérlő rendelkezik. Alapvetően minden Wi-Fi-vel rendelkező eszköz rendelkezik ezzel. Az IP-címmel ellentétben ez a cím változatlan marad, és ez egy probléma, mert ezt szokták meg arra, hogy mennyi ideig használja a csatlakoztatott Wi-Fi-t.

Nem változtathatja meg a MAC-címet, amely egyébként nem az Apple termékekkel kapcsolatos, ha összezavarodni szándékozik, de becsaphatja azt a rendszert, hogy azt gondolja, hogy más, és így hozzáférhet a Wi-Fi-hez időbeli korlátozással, újra és újra, minden probléma nélkül.

A PrivateVPN azonban nem felel a tetteiért, és ezt a saját felelősségére teszi. Ne feledje, hogy nem osztjuk meg a módját, hogyan lehet ezt iPhone készüléken csinálni, mivel ez nem érhető el komoly munka nélkül, amely potenciálisan károsíthatja a telefont..

Hogyan lehet megkerülni a Wi-Fi időkorlátozásait a repülőtéren a Windows rendszeren

Windows rendszeren töltse le a Technitium MAC Address Changer alkalmazást, telepítse, nyissa meg, válassza ki a működő és működő hálózati kapcsolatot, majd nyomja meg a Véletlenszerű MAC címet, majd a Change Now! Ez minden, amit mindenképpen meg kell tennie, amikor elfogy az ingyenes internet.

Hogyan lehet megkerülni a Wi-Fi időkorlátozásait a repülőtereken az Androidon

Nyissa meg a Play Áruházot, keresse meg Oszama Abukmailt, amely több mint egymillió letöltéssel rendelkezik, a Wifi Mac Changer alkalmazást, és töltse le.

Nyissa ki, majd nyomja meg a GENERATE RANDOM MAC gombot, majd nyomja meg az EGYSZERŰ VÁLTOZÁS gombot.

Ez az. Természetesen később visszatérhet a valódi MAC-címére.

Hogyan lehet megkerülni a Wi-Fi időkorlátozásait a repülőtereken a MacOS rendszeren

Apple eszközökön töltse le és telepítse a MacDaddyX szoftvert. Az alkalmazás megnyitása után válassza ki a Wi-Fi-t, majd nyomja meg a Véletlenszerű és a Változás gombot.

Hogyan játszik szerepet a VPN??

Biztonság.

A MAC-cím meghamisítása segíti a biztonságot, de nincs semmi olyan, mint egy VPN használata a biztonság érdekében. És ez nagyon fontos, ha olyan nagyszabású ingyenes hálózatokat használ, mivel ezek nem biztonságosak. Bárki ellophatja az Ön adatait. És amikor oly sok ember kapcsolódik hozzájuk, ez a kockázat még nagyobb.

A PrivateVPN 256 bites titkosítási kódot kínál 2048 bites DH kulccsal, ami azt jelenti, hogy amikor valamelyik szerverünkhöz kapcsolódunk, olyan biztonságban vagytok, mint a kormányok, bármit is csinálhatsz, szinte lehetetlen hozzáférni.

Hacsak nem valaki melletted nem néz közvetlenül a képernyőre.

Ja, és ha VPN-t használ, és csatlakozik egy másik ország szerveréhez, akkor használhat olyan geo-blokkolt szolgáltatásokat is, amelyekkel valószínűleg problémája lesz repüléskor.

Hogyan szerezzük meg a PrivateVPN-t? Kattintson a Buy gombra a szupergyors regisztrációnk elvégzéséhez, majd az ügyfél letöltéséhez és telepítéséhez. És csatlakozzon, és éppen így biztonságban vagy.

Írta: Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me