Hogyan lehet korlátlanul Wi-Fi-t kapni a Stansted repülőtéren ingyen

Hogyan lehet korlátlanul Wi-Fi-t kapni a Stansted repülőtéren ingyen

Írta: Michael Smolski, 2019-02-13 11:19:04 a Travelben


A Stansted repülőtér természetesen ingyenes Wi-Fi-t kínál akár 4 órán keresztül, de a Stansted egy hatalmas csomópont a költségvetési légitársaságok nem hivatalos közvetlen közvetlen járatainak is, amelyek gyakran a teljes éjszakát a repülőtéren tartózkodják, vagy egyébként a nap. Ha 6,8 vagy 10 órát vár Stanstedben, akkor ez a 4 óra nincs elég közel. És elég őrült összegek fizetésére, figyelembe véve, hogy minden egyes repülésekor csak néhány óra Wi-Fi hozzáférést kap.

És nagyszerű módja annak, hogy a Stansted repülőtéren ingyenesen elérhető a korlátlan Wi-Fi.

Hogyan lehet korlátlanul Wi-Fi-t kapni a Stansted repülőtéren ingyen

Ebben a blogban segítünk az embereknek, hogy feloldják az internet blokkolt részeinek blokkolását, függetlenül attól, hogy ez az internethasználat, például ebben a blogbejegyzésben arról, hogy hogyan lehet korlátlanul bekapcsolni a Stansted repülőtéren a Wi-Fi-t, vagy arról, hogy miként lehet felszabadítani az amerikai Netflix kedvelőit, vagy DAZN az Egyesült Királyságban. Ingyenes korlátlan Wi-Fi hozzáférést biztosít a Stansted repülőtéren? Nem olyan nehéz, ha megtudja, mit kell tennie.

A korlátlan Wi-Fi elérésének kulcsa az, hogy rácsapja Stanstedre azt a gondolatot, hogy egy másik készülék vagy a 4 óra letelte után. Amikor az American Netflix-hez férünk hozzá az Egyesült Királyságban, arról beszélünk, hogy valójában miként kell lennie az Egyesült Államokban. Ez? Ez egy kissé eltérő folyamat, mivel lényegében magában foglalja a készülékhez hozzárendelt speciális egyedi kód megváltoztatását.

Ezt MAC-címnek hívják, amely a médiahozzáférés ellenőrzését jelenti. Az egyszerűen elmondható MAC-cím egy olyan cím, amely a készüléken lévő Bluetooth vagy Wi-Fi kedvelőinek szól. A Stanstedi repülőtér vagy más repülőterek ezt használják, hogy megakadályozzák, hogy túl hosszú ideig használja az ingyenes Wi-Fi-t. Ha meg tudja változtatni MAC-címét, akkor a Stansted repülőtéren ingyen kaphat korlátlan Wi-Fi-t.

Ehhez szüksége van egy MAC címváltóra.

  • Először keressen a „Tmac v6” kifejezésre a Google-on, vagy csak nyomja meg a megadott linket, hogy megtalálja a Technitium nevű cég MAC-címváltóját..
  • Töltse le és telepítse.
  • Miután megnyitotta, az alkalmazás tetején megjelenik egy lista. Itt található a Wi-Fi. Az adatok küldését és letöltését a jobb oldalon láthatja, amikor ezt megteszi.
  • nyomja meg a Véletlen MAC-cím ezt követi Változtasd meg most!

És éppen úgy, hogy ingyenesen még 4 órát nyitott a Stanstednél. Ismételje meg a lépést további 4 órás bypass után. A használat befejezése után állítsa vissza az eredeti állapotot.

Probléma van ezzel a módszerrel, mivel csak korlátlan Wi-Fi hozzáférést biztosít a Stansted repülőtéren ingyen asztali eszközökön. Erre van megoldás.

Hogyan kaphat korlátlanul Wi-Fi-t a repülőtéren ingyen a mobil eszközökön

A telefonok nagyszerűek, de van egy oka annak, hogy nagyon hosszú ideig nem cserélik meg a számítógépet vagy a laptopot.

Lehetőség van egy MAC-cím megváltoztatására egy mobil eszközön, de ehhez a készülék gyökérzetét vagy törésvégzését igényli. De a MAC-cím megváltoztatása egy mobiltelefonon azzal a kockázattal jár, hogy soha többé nem fog működni, ezért nem fogunk belejutni ebbe. Ehelyett egy egyszerű alternatívát kínálunk, amely akkor működik, ha hozzáféréssel rendelkezik egy laptophoz.

Miből áll? Hotspotting. Csak a telefon hotspotja, akár Wi-Fi, akár Bluetooth segítségével a laptopján.

Az adatok biztonságos megőrzése és a blokkoló webhelyek elérése ingyenes Wi-Fi használata közben?

Ön már tudja, hogyan lehet korlátlanul ingyenes Wi-Fi-t elérni a Stansted repülőtéren, de nem tudja, az az ár, amelyet a. Ha valami ingyenes, akkor hajlandó fizetni a magánélet pénznemével. A felhasználásával kapcsolatos adatokat gyűjthetik és felhasználhatják hirdetési célokra, de ami még rosszabb, hogy amit éppen csinál, más felhasználók láthatják néhány egyszerű eszközzel. Például, ha beírja a tartózkodási szállodáját a Google-on, megértheti valaki más.

Ez egy szélsőséges példa, amely valószínűleg nem fog megtörténni, de a szélsőséges példák általában pontosan abban a pillanatban fordulnak elő, amikor úgy gondolja, hogy soha nem fognak megtörténni.

A VPN megoldás az adatvédelmi kérdésekre. Ezért azt a kormányok is használják. És a PrivateVPN? A piacon elérhető legmagasabb AES-256-os, 2048 bites titkosítással érkezik, ami azt jelenti, hogy mindig védelem alatt áll.

De nézzünk szembe a tényekkel: ha korlátlan Wi-Fi hozzáférést szeretnének kapni a Stansted repülőtéren ingyen, akkor valószínűleg megnézik a Netflix kedvelőit, mivel valószínűleg éjszakánként maradnak. És itt a PrivateVPN nagyon hasznos lesz. Könnyedén csatlakozhat az amerikai kedvelőkhöz egy gombnyomással, és gyakorlatilag az Egyesült Államokban lehet az amerikai Netflix nézéséhez a PrivateVPN segítségével, amely a piacon a legtöbb Netflix régiót támogatja, a Comparitech által tesztelt, mivel nem minden VPN működik együtt Netflix. Az olyan szolgáltatások, mint a Netflix, folyamatosan lépéseket tesznek a VPN-szolgáltatások működésének megakadályozására.

Így kaphat korlátlanul ingyenes Wi-Fi-t a Stansted repülőtéren

A MAC címváltó létfontosságú. A laptop is, ha korlátlan Wi-Fi hozzáférést szeretne kapni a Stansted repülőtéren. És a PrivateVPN? Ha nincs rejtegetője, és nem fog dolgozni, vagy bármi érzékeny információhoz hozzáfér, akkor talán nincs rá szüksége, de ha magánéletre vágyik, miközben hozzáférést is biztosít blokkoló webhelyekhez, akkor érdemes fontolóra vennie Ilyen módon így kaphat ingyenesen korlátlan Wi-Fi-t a Stansted repülőtéren.

Írta: Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me