Hogyan lehet eljutni Hulu-ba Kanadában 2019-ben

Hogyan lehet eljutni Hulu-ba Kanadában 2019-ben

Írta: Michael Smolski, 2019-02-02 11:21:55 a szórakozásban


Szeretne Hulu-t szerezni Kanadában 2019-ben? Nem hibáztatunk téged. Különösen akkor, ha 20 perces távolságra van az amerikai szomszédaktól, akik szabadon élvezhetik azt. De csak azért, mert a Hulu Kanadában nem érhető el, ez nem azt jelenti, hogy nem állíthatja be Hulu-t Kanadában.

Önnek sem kell ragadnia a korlátozott kanadai Netflix-szel. Nézheti az American Netflix-et Kanadában, ha akarod, és ilyen tartalmakat készítettünk már korábban.

Ahhoz azonban, hogy 2019-ben eljuthasson Hulu-ba Kanadában, három lépést kell végrehajtania:

 • Csinálnia kell Hulu-fiókot.
 • Be kell bolondítania Hulu-t, hogy azt gondolja, hogy az Egyesült Államokban tartózkodik.
 • Végül be kell bolondítania az alkalmazás-áruházát a Hulu letöltéséhez.

Úgy tűnik, hogy könnyű eljutni Hulu-ba Kanadában 2019-ben, igaz? Nem pontosan.

Ez ugyanolyan bonyolult, mint amennyire elérhetővé válik egy szolgáltatás elérése egy olyan országban, ahol nem érhető el. Lásd, a fiók létrehozása nem olyan egyszerű. Ha bolondul arra, hogy Hulu azt gondolja, hogy az Egyesült Államokban van, akkor a megfelelő eszközökre is szükség van. Ja, az App Store-ban különféle mozdulatokra van szükség attól függően, hogy melyik készüléken szeretnéd megnézni a Hulu-t, szóval nem, ez nem olyan egyszerű.

De azt is szeretné, ha 2019-ben eljut a Hulu-ba Kanadába, és megmutatjuk, hogyan kell ezt a lehető legegyszerűbben elvégezni..

Hulu-fiók létrehozása a Hulu megszerzéséhez Kanadában 2019-ben

A Hulu-fiók létrehozása valójában nem olyan nehéz. Ha már van a megfelelő eszközök. És ez általában a probléma.

Nem fogjuk megismerni, hogyan lehet Hulu-fiókot létrehozni, ugyanúgy, mint bármely más fiókhoz.

A probléma?Szüksége van egy amerikai kártyára a regisztrációhoz.

És ez bonyolítja a dolgokat.

Íme az ajánlásaink:

 • Kérdezz egy barátot. Ha Kanadában élsz, akár az amerikai határ közelében, akár nem, akkor valószínű, hogy ismered egy amerikai lakot. A legjobb, ha megkérdezem. Kérdezze meg, szeretne-e megosztani egy fiókot. A személytől függően előfordulhat, hogy ez nem működik olyan könnyen. Talán kínálnia kell ösztönzőket. Lehet, hogy felajánlja egy már meglévő fiók megosztását valami másért. Mint például a DAZN. És ha még nem használják a Hulu-t, akkor kérdezd meg tőlük, hogy akarják-e használni, vagy csak tudnak-e önnek fiókot létrehozni.
 • Kérdezzen egy barátjától, aki az Egyesült Államokban él, ha tudja használni a kártyáját. Valószínűleg nem engedik el, de soha nem tudhatod.
 • Kap egy előre fizetett kártyát. Az előre fizetett kártyáknak nem garantált a sikere, viszont viszonylag könnyű beszerezni őket, és ha megtalálja a megfelelőt, akkor mindenre van szüksége..
 • Szerezzen egy virtuális kártyát. Ezeknek még alacsonyabb esélyük van a sikerre, de ezeket a legkönnyebb megszerezni. Az alacsonyabb szintű siker oka? Mivel a legtöbb ember üresen hagyja őket. Pénz kell rátok.

Miután kitalálta a kártyakibocsátást, Hulu-számla megszerzése érdekében adjon meg egy amerikai címet és használjon amerikai kártyát. Ettől eltekintve, ez ugyanúgy, mint bármely más weboldalon történő regisztráció.

Ahhoz, hogy 2019-ben Kanadába szerezzen Hulu-t, Hulu-nak gondolni kell, hogy Ön az Egyesült Államokban van

Hulu fiók létrehozása az oktatóanyag legnehezebb része. De valójában az a legfontosabb dolog, amit Hulu arra gondol, hogy az Egyesült Államokban tartózkodik, ha 2019-ben Kanadában akarja használni a Hulu-t. Mivel Hulu azt gondolja, hogy minden egyes másodpercben az Egyesült Államokban tartózkodsz, és valamit nézel. , vagy egyébként nem tudja megnézni a tartalmat.

Mi kell történnie ahhoz, hogy 2019-ben megszerezze Hulu-t Kanadában ebből a szempontból? Gyakorlatilag el kell hagynia Kanadát. Ez a lehető legegyszerűbb formában.

Ehhez a VPN-re van szüksége.

Ezt olvassa el a PrivateVPN webhelyén. Ez arra késztetheti Önt, hogy elfogult leszünk.

Az igazság az, hogy ha akarod, használhat más szolgáltatást a Hulu számára. Feltéve, hogy működik a Hulu-val. A probléma az, hogy míg a szolgáltatások hirdetik, hogy hány szerverük van, gyakran nem említik, hogy ezek a szerverek mit támogatnak. Lehet, hogy több mint 100 szervere van az Egyesült Államokban, de ha nem működnek olyan platformon, mint a Hulu vagy a Netflix, akkor mi a lényeg?

Nem fogjuk azt mondani, hogy a PrivateVPN szolgáltatás a legjobb VPN-szolgáltatás az Ön számára, mivel nem minden szolgáltatás mindenki számára megfelelő, de a szórakozás terén a PrivateVPN olyan szerverekkel rendelkezik, amelyek olyan platformon működnek, mint a Hulu, az Amazon Prime, a DAZN, és igen, a legtöbb Netflix régió a bolygón, amint azt a Comparitech tesztje is mutatja.

Ha a Hulu-t csak Kanadában vagy bármelyik régióban kell használnia, akkor a Hulu-val működő összes VPN-szolgáltatás működik. A probléma az, hogy Hulu folyamatosan vadászik a VPN-szolgáltatásokkal kapcsolatban, mivel a jogosultak nyomást gyakorolnak az általuk bemutatott tartalomra. És van értelme. Valaki, aki jogosult tévéműsor megjelenítésére Kanadában, nem akarja, hogy ezt a műsorot a Hulu-n keresztül nézzék. És emiatt sok VPN-szolgáltatás nem működik együtt a Hulu-val. És amikor megteszik, gyakran bontódnak le.

Ha a PrivateVPN szolgáltatást használja Hulu Kanadába juttatásához 2019-ben, töltse le az ügyfelet, és csatlakozzon az egyik működő Hulu szerverhez, amely lehetővé teszi Kanadában a Hulu nézését. Nos, a böngészőjében.

Kicsit bonyolultabb a mobil platformokon és a Fire TV Stick / Cube-nál, mivel szükség van egy alkalmazásra. Menjünk át most.

Hogyan szerezhetem be a kanadai Hulu alkalmazást az iPhone / iPad készüléken

Tudja, hogyan kell kijelentkezni az iCloud-fiókjából? A beállításokban csinálja.

Kijelentkeznie kell, majd létre kell hoznia egy új fiókot az USA-ban.

Ez nagyon egyszerű, de tudnia kell róla, mielőtt megtenné. A VPN nem változtatja meg áruházának helyét, ahogy van. Annak ellenére, hogy egyes VPN-helyek ezt mondhatják. Először meg kell változtatnia üzlete helyét, és ahhoz, hogy megváltoztassa, új fiókot kell létrehoznia.

Ha nem hoz létre új iCloud-fiókot, hanem pusztán megváltoztatja a régiónkat a jelenleginél, mindent el fog veszíteni, tehát ne!

Miután megkapta a Hulu-t iPhone / iPad készülékén, visszatérhet a régi fiókjába. Vagy nem. Nem számít. Mindkét oldal tartalmát mindkét oldalon megőrzi.

Hogyan szerezhetem be a Hulu alkalmazást Kanadában az Android készülékeken 2019-ben

Android-felhasználó? Igen. Az itt megadott lépések teljesen különböznek attól, amit meg kell tennie az iPhone készüléken. Bonyolultabb az Android rendszeren.

 • Android-eszközökön először lépjen a következőbe: payments.google.com és kattintson a gombra Beállítások.
  Miközben ott van, nyomja meg a gombot Ország fülre, és nyomja meg a gombot Folytatni.
 • Válaszd ki a MINKET országként, és beír egy amerikai címet.
 • Nyújtsa be és menjen a Beállítások a készüléken.
 • Ott nyomja meg Alkalmazások és megtalálni Google Play Áruház.
 • Amikor ott van, nyomja meg a gombot Force Stop ezt követi Tárolás és keresse meg a Google Play Áruház ott is.
 • megnyomni a ADATOK TÖRLÉSE sapkákban.

Ennek lehetővé kell tennie, hogy megszerezze a Hulu-t Kanadában az Android-eszközökön, és ha nem, akkor ismételje meg az utolsó 2 pontot. Bármikor kereshet a Google-on, ha eszköze különbözik a miénktől. Vagy vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal.

Hogyan juthat el Hulu-ba Kanadában 2019-ben a Fire TV Stick-en

A kanadai Hulu megszerzésének Fire TV Stick része mindig a legkevésbé kedvenc része, amiről írunk, mivel általában bonyolultabb..

 • Először keresse fel az Amazon webhelyet. Ott nyomja meg Fiókja.
 • Látnia kell Tartalom és eszközök ott. Nyomja meg ezt.
 • Itt meg kell változtatnia a helyét. Változtassa meg, hogy az Egyesült Államokban legyen.
 • Miután ezt megtette, meg kell Deregister fiókod a Fire TV Stick / Cube-on a változás bekövetkezése érdekében.
 • Ehhez az Amazon-eszközön keresse fel a Beállítások ezt követi Az én fiókom, és ott, Deregister, és jelentkezzen be újra.

A Hulu letöltéséhez valószínűleg szintén meg kell adnia valamilyen amerikai fizetést az Amazon-fiókján. Bár ez a bankkártyájától függ.

Ha tudni akarta, hogyan juthat el Hulu Kanadába 2019-ben, akkor ezt csináld!

Nem nehéz 2019-ben eljutni Hulu-ba Kanadába, ha minden a dolgok előtt áll, amelyek tennie kell. És ez az oktatóanyag mindent tartalmaz, amit tudnod kell arról, hogyan lehet Hulu-t megszerezni Kanadában.

Csakúgy, mint az összes többi üzenetünk olyan dolgokra vonatkozik, amelyek segítenek más szolgáltatások felállításában, akár Kanadában, akár nem.

Készítsen számlát amerikai kártyával. Bolond Hulu a PrivateVPN használatával. Töltse le a Hulu oldalt az áruház beállításainak megváltoztatásával. Ez minden, amire szükség van.

Írta: Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me