Hogyan lehet az internetes böngészést privátnak tartani a munkahelyen 2018-ban

Hogyan tartsa az internetes böngészést magántulajdonban a munkahelyen 2018-ban

Írta Michael Smolski, 2018-02-18 11:59:16 az üzleti életben
Tehát azt szeretné, hogy az internetes böngészés magántulajdonban maradjon 2018-ban? Lehet, hogy rossz tapasztalata volt az internetes tevékenységeivel kapcsolatban, amelyet tavaly megfigyelt a korábbi vagy jelenlegi alkalmazottjával, és figyelmeztetést kaptak. Nos, hiszünk a magánéletben bárhol is van. Akár valakinek otthon, a repülőtéren vagy a munkahelyen.


Hogyan lehet az internetes böngészést privátnak tartani a munkahelyen 2018-ban
Ez a néhány fő probléma, amelyet az emberek a munkahelyi internetes böngészés során tapasztalnak:

Egyes webhelyek nem működnek

Késő este dolgozol. Nemzetközi országa meccset játszik. Vagy talán a csapatod. Természetesen azt szeretné tudni, hogy mi folyik itt. Tehát megy egy olyan weboldalra, ahol megnézheti a mérkőzést vagy ellenőrizheti a pontszámot, de ez nem működik. A munkáltató könnyen letilthatja a hozzáférést a kívánt webhelyekhez.

Az alkalmazott látja, amit csinál

Mindannyian elfelejtjük, hogyan lehet egyszerre csinálni a dolgokat. Kétségtelen, hogy nem akarja, hogy alkalmazottja látja, hogy egy egyszerű dolgot keres. Felteheti őket, hogy miért dolgozik ott, főleg, ha nincs a legszebb főnöke.

Nem biztos abban, hogy magabiztos a munkában, mert megfigyelhetővé válhat

Képzelje el, hogy valaki bámul rád, miközben dolgozik. Így van ez. Nem lehetsz teljesen önmagad, és ezért nem teljesítesz a legjobban.

Tehát hogyan tartja magában az Internet böngészést a munkahelyén 2018-ban?

A munkáltató által blokkolt webhelyek feloldásakor ideiglenesen meg kell változtatnia IP-címét. Ez lehetővé teszi, hogy megkerülje a munkáltató által elhelyezett összes tartalomszűrőt.

Ha az internetes böngészést magántulajdonban tartja a munkahelyén azáltal, hogy megakadályozza a munkáltatóját, hogy látja, mire készül, akkor titkosítást kell használnia.
Hogyan lehet az internetes böngészést privátnak tartani a munkahelyen 2018-ban
Hogyan csinálod ezeket? VPN-vel.

Amikor csatlakozik egy VPN-hez, az IP automatikusan megváltozik. És a PrivateVPN nagyszerű tényezője az, hogy 56 különböző kiszolgálóhellyel rendelkezik. Az mit jelent? Ez azt jelenti, hogy ha Lengyelországban szeretne használni az American Netflix szoftvert, ha amerikai szerverhez csatlakozik, akkor ezt megteheti. Bárhol is van szerver, az lesz a helyed, ha csatlakozik hozzá.

De azt is szeretné, hogy az internetes böngészése magántulajdonban maradjon, igaz? Amikor VPN-t használ, akkor titkosítva is vagy ha valamit keres, amikor csatlakozik ehhez, akkor ez az információ csak egy csomó ostobaság, ha valaki megpróbálja elérni, összehasonlítva azzal, ha nem használtál VPN-t.

Ha irodai számítógépet használ, vagy csatlakozik a munkáltató hálózatához, akkor tevékenységei nyomon követhetők. Tevékenységeidet nyilvános helyeken és akár a Starbucks-ban is megfigyelheti. Bármely hálózat, amely nem a tiéd, veszélyezteti az adatvédelmet. Valójában minden hálózat veszélybe sodor téged, mivel a kormány és az internetszolgáltató figyelemmel kíséri tevékenységeit, függetlenül attól, hogy milyen hálózathoz csatlakozik.

A PrivateVPN katonai minőségű AES 256 bites titkosítási kódot használ 2048 bites DH-kulcsmal. Valószínűleg nem tudja, hogy ez mit jelent, de ha a legegyszerűbb angol nyelvbe illeszti, akkor az a cég, amelyben dolgozik, nem engedheti meg magának, hogy megtörje az ilyen titkosítást. Talán ezért az amerikai kormány használja ezt a fajta biztonságot.

Hogyan telepíti a PrivateVPN?

A biztonság megszerzése azt gondolja, hogy ez nem egyszerű. Ez. Ez egy háromlépcsős folyamat egy fiók létrehozásához, és egy háromlépcsős folyamat a biztonság fenntartása érdekében.

  • Először nyomja meg webhelyünk Buy gombját. Háromlépcsős regisztrációra kerül.
  • Ön kiválasztja a tervét.
  • Ön választja ki a jelszavát és az e-mail címét.
  • Végül válassza ki a fizetési módot. Ó, egyébként, a BestVPN.com választotta minket a legjobb VPN-szolgáltatásért.

Regisztrál, telepít, csatlakozik. Ez ennyire egyszerű.
Hogyan lehet az internetes böngészést privátnak tartani a munkahelyen 2018-ban
A PrivateVPN telepítéséhez keresse fel webhelyünk alján a Letöltés részt, és keressen egy verziót, amely megfelel bármilyen felhasználójának, vagy keresse meg a PrivateVPN-t az alkalmazás-áruházban, ha mobil eszközön van. Ha bármilyen probléma merülne fel, vegye fel a kapcsolatot a vpnMentor által választott díjnyertes ügyfélszolgálattal.

Az alkalmazás telepítése után adja meg a regisztráció adatait, és csatlakozzon a kívánt szerverhez. Ha 2018-ban magántulajdonban szeretné tartani az internetes böngészést, akkor ezt csinálja.

Írta: Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me