Hogyan kell használni az American Netflix-et Kanadában 2018-ban

Hogyan kell használni az American Netflix-et Kanadában 2018-ban

Írta Michael Smolski, 2018-02-18 09:35:50 a szórakozásban
Szóval használni akarja az American Netflix-t Kanadában? Természetesen azért, mert talán 20 mérföldre él az Egyesült Államokon kívül, és van egy barátja, aki mindössze 40 mérföldre van tőled az USA-ban. Minden nap látja ezt a barátot, és gyakran otthon maradnak. Mindketten szeretitek a Netflixet. És egy nap úgy döntött, hogy TV-show estéket készít. Ez az egész esemény a barátok otthonán kezdődött. Ezután a barátod másnap jött. Látni, hogy a megtekintett TV-műsor nem volt Kanadában elérhető. És sok ember számára ez a szomorú valóság. Szomszédok a térképen, ám a tartalom szempontjából mégis teljesen más világok vannak. Ezért valószínűleg szeretné használni az American Netflix-et Kanadában, és megmutatjuk, hogyan tudod megtenni 2018-ban.


Hogyan kell használni az American Netflix-et Kanadában 2018-ban
2017. november 3-án az Egyesült Államokban 1157 TV-műsor és 4953 film volt a Netflix-en. Kanadában csak 623 TV-műsor és 2562 film található. Rosszabb lehet neked, ha nem Kanadában tartózkodsz. Írországban csak 544 TV-műsor és 2419 film található. Ha Franciaországban tartózkodik, akkor csak 387 TV-műsor és 1485 film van. Lengyelországban? Csak 206 TV-műsor és 555 film van. Noha ezen országok mindegyike továbbra is nagy számban nyújt filmeket, az egy TV-műsor kevesebb jelentheti azt, hogy nem lehet megnézni azt a műsort, amelyet valóban meg akart nézni. Szerencsére nem számít, hol laksz, ha az American Netflix-t akarod használni, feltéve, hogy nem Kínában vagy valószínűleg Oroszországban és Iránban, természetesen nem is beszélve Észak-Koreáról.

Használja az American Netflix-et Kanadában 2018-ban

Igen, a legkézenfekvőbb lehetőség az, hogy átutazzon az Egyesült Államokba. De ki akar utazni egy országba, még akkor is, ha csupán 10 perc alatt elérhető TV-műsor? Nos, be kell lépnie az Egyesült Államokba, hogy megnézze az American Netflix-et, függetlenül attól, hogy hol tartózkodsz. A technológiával szerencsére meg tudod csinálni egyáltalán nem mozgatva.

Ennek kulcsa a virtuális magánhálózat (VPN) megléte. Hogyan működik? A VPN lehetővé teszi, hogy IP-je egy másik országban legyen csatlakoztatva egy másik ország szerveréhez, és ebben az esetben az Egyesült Államokban, nem pedig Kanadában, az Egyesült Királyságban, vagy bárhol is van.

A legtöbb ember virtuális magánhálózatokat használ olyan szolgáltatásokhoz, mint például a Netflix, de sok más előnnyel is rendelkezik, mint például a szórakozás és a biztonság. A VPN-titkosítás megakadályozza, hogy az ön internetes tevékenységeit a kormány, az internetszolgáltató és a környező emberek láthassák. Lehet, hogy nem tudja, de mindenki körülötte láthatja, hogy mire készül, akár a Starbucksban, akár a repülőtéren tartózkodik, miután csatlakozik egy nyilvános Wi-Fi-hez. A PrivateVPN a legjobbat nyújtja egy 256 bites titkosítási kulcs segítségével, amelyet szinte lehetetlen feltörni..

De hogyan állíthat be VPN-t az American Netflix használatához Kanadában??

Hogyan kell használni az American Netflix-et Kanadában 2018-ban

Természetesen szükség lesz egy alkalmazásra, és fiókra is.

  • Kezdjük azzal, hogy kitaláljuk, melyik készüléken szeretné használni az American Netflix készüléket. Ha Android vagy iOS-alapú eszközt kíván használni, keresse meg a PrivateVPN-t az alkalmazás-áruházban, és telepítse.
  • Számítógépen vagy Mac számítógépen egyszerűen lépjen az oldal aljára, és nyomja meg a Letöltés gombot a megfelelő verzió megtalálásához. A PrivateVPN az Amazon Fire TV Stick-rel is működik. Menj Kategóriák majd nyomja meg a gombot Hasznosság. Görgessen, és meg fogja találni.

Az alkalmazás letöltése után hozzon létre egy fiókot. Ezt megteheti weboldalunkon a jobb felső sarokban lévő gomb megnyomásával, amely a Buy-t jelzi. Rendkívül gyors a regisztráció egy egyszerű, háromlépéses eljárással.

  • Megvan az alkalmazás. Megvan a számlád. Természetesen kinyitná. nem.
  • Először kapcsolja ki a Netflix alkalmazást, ha be van kapcsolva. Ellenkező esetben ez nem működik azonnal. És ha az internetes böngészőből figyeli, akkor a cache-t is meg kell tisztítania.
  • Végül csatlakoznia kell egy szerverhez. Jelenleg, amikor az amerikai szervereinkről van szó, Buffalo, New York City 1 és Los Angeles dolgozik a Netflixnél.

De várjon, a Netflix nem okos?

Valójában vannak. A Netflix már régóta megpróbálja megsemmisíteni a VPN használatának lehetőségét, és néha erőfeszítéseik is működnek. Ha 2018-ban bármilyen problémája merül fel az amerikai Netflix használatával Kanadában, töltse le a megtekinteni kívánt filmet vagy TV-műsorot a Netflix-en, és állítsa telefonját vagy eszközét repülőgép üzemmódba, vagy kapcsolja ki a Wi-Fi-t és a mobil adatátvitelt, ez elkerüli a problémákat.

Írta: Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me