Hogyan kaphatunk HBO-t most nem támogatott országokban (Bárhol nézhessék a Trónok játékát)

Hogyan kaphatunk HBO-t most nem támogatott országokban (Bárhol nézhessék a Trónok játékát)

Írta Michael Smolski, 2019-04-15 18:28:42 a szórakozásban


A Game of Thrones 8. évadja és számos más nagyszerű HBO-show mellett megjelenik, ezért van értelme, hogy MOST szeretné megszerezni a HBO-t. A legtöbb nem tudja, és ezért van itt, mivel a HBO-t MOST szeretné megnézni nem támogatott országokban.

Ebben a bejegyzésben mindent megmutatunk neked, amit tudnod kell ahhoz, hogy MOST MOST kapjon nem támogatott országokban. És őszintén szólva, ez sokkal könnyebb, mint sok más olyan platformon, mint például a Hulu, amelyek megkövetelik, hogy amerikai kártya használatával regisztráljon például.

Az egyetlen dolog, amit meg kell tennie ahhoz, hogy a HBO MOST a nem támogatott országokban megnézhesse a Trónok játékát vagy bármilyen más műsort, az az, hogy becsapja a HBO-t azon a gondolatban, hogy az Egyesült Államokban tartózkodik. Másodszor, ha most a HBO-t szeretné megnézni a telefonján vagy az Amazon Fire TV Stick / Cube-ban, meg kell változtatnia az alkalmazás-áruház helyét. Ez az.

Az HBO megtévesztése az HBO megszerzéséhez nem támogatott országokban

Ez a konkrét lépés szinte ugyanaz, mint bármely más lépés, amelyet valaha is megvitattunk egy platform megcáfolásakor, legyen az Netflix, DAZN, Hulu vagy bármilyen más platform.

Ahhoz, hogy HBO MOST megkapjon a nem támogatott országokban, a HBO MOST kell gondolni, hogy a támogatott országban van, vagyis az USA-ban van.

Becsapja egy VPN használatával, amely lehetővé teszi, hogy gyakorlatilag megváltoztassa a tartózkodási helyét például az Egyesült Államokban.

Itt fontos megnézni a VPN szolgáltatást, amelyet használni fog. Nagyon sok lehetőség van odakinn, és először is, az ingyenes VPN-szolgáltatások nem működnek olyan platformokkal, mint a HBO. Ha elsősorban a kísértés az, hogy ingyenes VPN-t szerezzen, akkor írtunk egy hozzászólást arról, hogy az ingyenes VPN-szolgáltatások megéri-e. De ami a HBO-t illeti, az ingyenes VPN-szolgáltatás nem fog működni, mert az olyan platformok, mint a HBO, erőfeszítéseket tesznek annak megakadályozására, hogy a VPN-szolgáltatásokkal rendelkezők működjenek, és az ingyenes VPN-szolgáltatások a legkönnyebben kezelhetők.

Akkor vannak olyan szolgáltatások, amelyek több ezer szerverrel rendelkeznek. Ne menj nekik. Megpróbálnak eladni neked mennyiségben. Meg kell keresnie a minőséget. A PrivateVPN nem kínál több ezer szervert, de olyan kiszolgálókat is kínál, amelyek olyan platformon működnek, amelyekhez hozzáférni kíván, ezért a PrivateVPN támogatja például a piacon a legtöbb Netflix régiót.

Ha szeretné kipróbálni a PrivateVPN-t, 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínálunk, és sokan választják meg a legjobb ár-érték arányú szolgáltatásként, de ellenkező esetben feltétlenül keressen olyan szolgáltatásokat, amelyek támogatást nyújtanak a hozzáférni kívánt platformokhoz..

Amikor megkapja a PrivateVPN-t, csatlakozzon az egyik amerikai szerverhez, és így kapja meg a HBO-t MOST a nem támogatott országokban, feltéve, hogy nem akarja nézni telefonján vagy TV-jén.

Természetesen, mielőtt megnézhet valamit a HBO-val MOST, rendelkeznie kell fiókkal. A HBO 7 napos ingyenes próbaverziót biztosít.

Hogyan kaphatunk HBO-t most nem támogatott országokban az Apple készülékeken.

Ha a HBO-t most nem támogatott országokban szeretné megkapni, akkor új iCloud-fiókot kell létrehoznia.

Elméletileg megváltoztathatja a jelenlegi fiókjának helyét, de ennek eredményeként elveszíti az összes alkalmazását. Éppen ezért elengedhetetlen, hogy kijelentkezzen a jelenlegi iCloud-fiókjából, majd hozzon létre egy új, részleteket tartalmazó fiókot az Egyesült Államokban. Ha nem ezt teszi meg, akkor a HBO-t MOST kaphatja nem támogatott országokban, de a folyamat során minden másot elveszít.

Miután letöltötte a HBO-t MOST, akkor újból bejelentkezhet a régi fiókjába.

Hogyan kaphatunk HBO-t most nem támogatott országokban az Android készülékeken

Android-eszközökön meg kell változtatnia a Play Áruház helyét.

A legjobb, ha erről a Google-nak olvas egy kis útmutatót.

Ebben a konkrét esetben ügyeljen arra, hogy tartózkodási helyét az Egyesült Államokban tartsa. Rengeteg címgenerátor található az interneten, ha amerikai címet kell kapnia.

Az áruház helyének megváltoztatásakor a HBO MOST jelenik meg a Play Áruházban, és ez elengedhetetlen, ha MOST MOST szeretné megkapni az Android-eszközön nem támogatott országokban..

Hogyan szerezzünk HBO-t most nem támogatott országokban az Amazon tűzkészülékein

Szeretné MOST most a HBO-t kapni a nem támogatott országokban a nagy képernyőn? Hát persze, hogy. A Game of Thrones a legjobban néz ki a nagy képernyőn.

A Fire TV Stick / Cube a legjobb platform a HBO MOST megszerzéséhez nem támogatott országokban, mivel a VPN szolgáltatásokkal működik, amiben nem lenne szó az Apple TV és a Chromecast kedveléséről.

Például a PrivateVPN működik vele.

  • Először lépjen az Amazon-fiókjába a böngészőjében.
  • Az egérrel menj át Saját fiókod vagy fiókod & List.
  • nyomja meg a Kezelje tartalmát és eszközeit.
  • Változtasd meg a régiót az Egyesült Államokban.
  • Nyissa meg az Amazon Fire TV Stick / Cube-ot.
  • nyomja meg a Beállítások és akkor Az én fiókom.
  • Deregister. Vissza kell jelentkeznie a fiókjába.

Ez lehetővé teszi, hogy MOST MOST kapjon az Amazon Fire eszközökön nem támogatott országokban.

Másrészről, a jelenlegi fizetési módtól függően el kell távolítania a jelenlegi fizetési módot. Előfordulhat, hogy valamilyen formájú amerikai kártyát is fel kell vennie.

Így lehet most megszerezni a HBO-t nem támogatott országokban

Nem hihetetlenül nehéz. Sokkal könnyebb, mint a Hulu és a DAZN, amiről blogunkban is olvashat.

Készen állsz, hogy csatlakozzon a PrivateVPN-hez, így még soha hozzáférhet szórakoztatáshoz? Csak 60 másodpercig tart.

Írta: Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me