Hogyan juthat el Hulu-hoz Ausztráliában (lépésről lépésre)

Hogyan juthat el Hulu-hoz Ausztráliában (lépésről lépésre)

Írta: Michael Smolski, 2019-06-03 20:24:27 a szórakozásban


Szeretne Hulu-t szerezni Ausztráliában? Nem csak ausztráliai embereknek kell foglalkozniuk ezzel a kérdéssel. Az Egyesült Királyságban élő embereknek, ahol azt várhatják, hogy a tartalom könnyedén elérhető legyen, szintén meg kell keresniük, hogyan lehet Hulu-t szerezni, és miért nem érhető el először a tartalom. Jelenleg a Hulu csak az Egyesült Államokban és Japánban érhető el.

...És bárhol máshol a bolygón, ha ezt a lépésről lépésre elolvassa arról, hogyan lehet Hulu-t Ausztráliába szerezni.

A lépések, amelyeket meg kell tennie Hulu eljutásához Ausztráliában

Őszinte leszünk veled. Ha türelmet szeretne kapni Hulu Ausztráliába, türelmesnek kell lennie. A Hulu-t érdemes megszerezni, de nem mindig lehetséges, hogy azonnal működjön.

Ennek oka az, hogy a Hulu Ausztráliába jutásának első lépéséhez amerikai kártya szükséges. A második? Ez megköveteli a Hulu becsapását, hogy azt gondolja, hogy az Egyesült Államokban tartózkodik, míg a harmadik azt követeli meg, hogy becsapja az alkalmazás-áruházát arra, hogy azt gondolja, hogy az Egyesült Államokban tartózkodik..

Bár ez mind bonyolultnak tűnik, ez az útmutató lépésről lépésre lebontja a Hulu Ausztráliába való lehető leg fájdalommentesebbé tételét..

Hulu fiók létrehozása a Hulu megszerzéséhez Ausztráliában

Ha ellátogat a hulu.com webhelyre, azonnal látni fogja két lehetőséget. Az egyik az élő TV-hez a Hulu-val, amiről nemrég írtunk, és egy a szokásos Hulu-fiókhoz.

Az élő TV Hulu opció 7 napos próbaverziót kínál, míg a szokásos Hulu opciók 30 napos próbaverziót kínálnak, ami nagyszerű, ha úgy dönt, hogy a Hulu nem az Ön számára, folytathatja életét Hulu nélkül.

A Hulu-fiók létrehozásának kulcsa azonban az, hogy amerikai kártya van. És ez nehéz lehet.

Javaslataink?

  1. Kérdezze meg valakit, aki rendelkezik amerikai kártyával, ha tud-e számlát hozni neked a kártyájával. Még ajánlatot is megosztani a fiókjára.
  2. Kérdezze meg valakit, aki már rendelkezik Hulu fiókkal, ha megoszthatja veled. Ajánlat fizetni a számla felére.
  3. Szerezzen be egy előre fizetett kártyát az USA-ban.
  4. Szerezze be az Egyesült Államokban kiállított virtuális előre fizetett kártyát.

A 3. lépés miatt, mivel Ausztráliában tartózkodik, valamikor meg kell várnia, mielőtt megérkezik a kártya. Ez a 4. lépés marad a leggyorsabb megoldás, ha az 1. vagy a 2. lépés nem lehetséges. Nagyon sok szolgáltatás kínál amerikai kártyákat, ha gyors kutatást végez a Google-on.

Tanácsunk, ha a Hulu Ausztráliába szeretne jutni a 3. vagy a 4. lépéssel? Van pénze a kártyán. A DAZN-nek igazolnia kell a kártyákat, hogy valaki ne tudja folytatni a virtuális kártyákkal történő feliratkozást. Ha nincs pénze a kártyán, akkor nem fogja megtenni.

Miután megkapta a Hulu számlát Ausztráliában, vásárolhat Hulu ajándékkártyát, és helyette ezt a módszert használja.

Emellett, ha Ausztráliában szeretne Hulu-t szerezni, amikor fiókot kíván létrehozni, akkor ehhez a lépés általában nagyon egyszerű. Olyan, mint bármely más fiók létrehozása.

Bolondozás Hulu, hogy Hulu Ausztráliában

A bolondozni a Hulust Ausztráliába kerülni sokkal könnyebb, mint a legtöbb gondolná.

Csak egy VPN-re van szüksége, amely együttműködik a Hulu-val, és ennyi is.

Fontos dolog a megfelelő VPN-szolgáltatás megszerzése.

Nem elég csatlakozni egy amerikai szerverhez, ha Ausztráliába szeretne eljutni Hulu-hoz. A Hulu képes felismerni a VPN-szolgáltatásokat, és megakadályozhatja azok működését.

Ezért elengedhetetlen egy olyan VPN használata, amelyről ismert, hogy együttműködik a Hulu-val.

A PrivateVPN támogatja a Hulu-t, csakúgy, mint a DAZN-t Ausztráliában.

A Hulu bolondításának egyetlen nehéz része, hogy Ausztráliába szerezzék Hulu-t, valójában a megfelelő VPN megtalálása, amely működik együtt a Hulu-val.

Sokan egyszerűen nem.

Ahhoz, hogy Ausztráliában Hulu-t szerezzen, elegendő egy olyan HNN, amely a Hulu-val együtt működik egy Hulu-fiókkal, de attól függően, hogy hol szeretné megnézni a Hulu-t, valószínűleg folytatnia kell az olvasást a Hulu-alkalmazás telepítésével az eszközére. Az alkalmazás-áruházban csak akkor jelenik meg, ha csatlakozik egy amerikai alkalmazás-áruházhoz.

Hogyan juthat el Hulu-hoz Ausztráliába az Apple eszközökön

Ahhoz, hogy a Hulu megjelenjen az Apple-eszközök üzletében, jelentkezzen ki az iCloud-fiókból, majd hozzon létre egy új iCloud-fiókot az Ön székhelyével az Egyesült Államokban..

Ezzel megmutatja az American App Store alkalmazást, és így lehetővé teszi, hogy Ausztráliában Hulu-t szerezzen az Apple készülékeken.

Rendkívül fontos, hogy ne próbálja meg a régiót megváltoztatni a jelenlegi számláján. Ennek eredményeként mindent el fog veszíteni.

Ha szeretne, jelentkezzen be újra a régi fiókjába, és válthat a között, bármi elvesztése nélkül, miután letöltötte a Hulu-t.

Hogyan lehet Hulu-t szerezni Ausztráliában az Android készülékeken

Amikor az Android készülékekről van szó, A Google-nak egy kis útmutató van a Google Play Áruház helyének megváltoztatásáról. Nézd meg azt.

Természetesen feltétlenül változtassa meg a tartózkodási helyét, hogy az Egyesült Államokban tartózkodjon.

Hogyan lehet Hulu-t szerezni Ausztráliában az Amazon Fire TV készülékeken

A TV-készülék Android és Fire TV Stick-je az egyetlen lehetőség.

A Roku, az Apple TV és a Chromecast egyelőre nem támogatják a VPN-szolgáltatásokat.

Ha azt akarja, hogy Ausztráliába ne érjen Hulu, anélkül, hogy a laptopját a TV-hez kellene csatlakoztatnia, erősen javasoljuk, hogy csak szerezzen egy Fire TV Stick-et.

  • A Hulu letöltéséhez a Fire TV Stick eszközről keresse meg a jelenlegi Amazon-fiókot a böngészőben.
  • Kattintson Fiókok & List, ezt követi Kezelje fiókját és tartalmát.
  • Amíg ott változtatja meg régióját az USA-ra.
  • Nyissa meg az Amazon Fire TV készüléket. választ Beállítások és Az én fiókom.
  • Deregister és jelentkezzen be újra a fiókjába.

Ez lehetővé teszi, hogy Ausztráliában Hulu-t szerezzen a Fire TV Stick-jén.

Ez mindig az lesz az eset, amikor meg kell keresni, hogyan lehet Hulu-t szerezni Ausztráliában?

Így lehet elmagyarázni, hogy a Hulu Ausztráliában lépésről lépésre legyen, de tudjuk, hogy bosszantó, ha ezeket az útmutatókat el kell olvasni, csak hogy szervizmunkát végezzünk..

Az utóbbi néhány hétben azonban fény alakul ki az alagútban.

Nem akarunk spekulációkat indítani, mint más webhelyek, de A Disney nemrégiben nagyon nagy részben megvásárolta a Hulu-t, és beleegyezett abba, hogy a következő években megvásárolja a Hulu fennmaradó tételeit, ami azt jelenti, hogy egy új csoport lesz a felelős. Ez nem azt jelenti, hogy a Hulu világszerte elérhetővé válik, ahogy egyesek azt sugallják, de mindazonáltal növeli a lehetőségeket, főleg mivel a Disneynek nincs kiadása pénz kiadására, és a közelmúltbeli lépéseikkel, mint például a Disney Plus, a globális piacot célozzák meg. a közelmúltban sokat beszélt.

Hasznosnak találta? Tudta, hogy a PrivateVPN használatával feloldhatja a piacon a lehető leghatékonyabb Netflix régiókat? További hasznos útmutatókért olvassa el blogunkat, és ha bármilyen kérdése van, keresse fel ügyfélszolgálatunkat, amelyet a felhasználók szeretnek!

Írta: Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me