Hogyan juthat el az USA kormánya a blokkolt webhelyekhez?

Hogyan juthat el az USA kormánya a blokkolt webhelyekhez?

Írta: Michael Smolski, 2019-07-04 19:14:20 a Travelben


Lehet, hogy a világháló „világszerte”, de biztosan nem mindenhol azonos. Attól függően, hogy hol tartózkodik, függetlenül attól, hogy ki vagy, bizonyos webhelyekhez valószínűleg nem fog hozzáférni. És ez nem igazságos. Miért nem tudna nyaralást foglalni, mert az Egyesült Államok kormánya úgy döntött, hogy megakadályozza az amerikai vállalatokat abban, hogy üzleti tevékenységet folytassanak az Ön országában? Iránban történt, és az szenvedő emberek nem a politikusok, hanem az ártatlanok. Ezért ma vizsgáljuk meg, hogyan férhetünk hozzá az Egyesült Államok kormányának blokkolt webhelyeire, akár Iránban, akár más nemzetben.

Hogyan juthat el az USA kormánya a blokkolt webhelyekhez?

Amikor az Egyesült Államok korlátozásokat szab országokat illetően, vagy sem, ha ezek a korlátozások megkövetelik az amerikai vállalkozásoktól, hogy ne működjenek ezekben az országokban, akkor rendkívül korlátozott vagy.

Iránban az USA kormányának tettei befolyásolták a szabadság vagy akár olyan egyszerű játék lefoglalását, mint például néhány játékot.

Szerencsére az Egyesült Államok kormánya egyszerűen hozzáférhet a blokkolt webhelyekhez, mivel ezek a korlátozások a legtöbb országban nem vonatkoznak.

Mit kell elérnie az Egyesült Államok kormányának Iránban letiltott webhelyein? VPN.

A VPN-szolgáltatásoknak két fő előnye van. Ezek lehetővé teszik a földrajzi blokkok megkerülését azáltal, hogy gyakorlatilag megváltoztatja a tartózkodási helyét, azaz az Egyesült Államok kormánya által letiltott webhelyek elérésére, vagy további Netflix elérésére szolgál..

A második fő előny? Hogy lehetővé teszik, hogy biztonságban maradjon és védett legyen az interneten. Amikor csatlakozik egy VPN-hez, megváltozik az IP-címe, és a piacon elérhető legmagasabb szintű titkosítással van titkosítva..

Ez azonban nem annyira egyszerű, ha az USA kormánya blokkolt webhelyekhez szeretne hozzáférni, amelyek más országokban is korlátozottak blokkok nélkül. És mi belevetünk az alábbiakba.

Hogyan férhet hozzá az USA kormánya a blokkolt webhelyekhez olyan streaming szolgáltatáshoz, mint a Netflix

Az olyan streaming platformok, mint a Netflix, általában nemcsak bármely VPN szerverhez történő csatlakozásra, hanem többet igényelnek. A legtöbb esetben, ha az Egyesült Államok kormánya blokkolt webhelyekhez szeretne hozzáférni, és ezek streaming platformokat használnak, akkor csatlakoznia kell a megfelelő szerverhez, ugyanúgy, mintha az Egyesült Királyságban lenne, és megpróbálja elérni az American Netflix-et..

Ennek oka az a tény, hogy a streaming platformoknak gyakran cselekedniük kell a VPN-kiszolgálók működésének megakadályozására.

A PrivateVPN egy egyszerű fül-opcióval rendelkezik, amely megmutatja az összes működő szervert az Ön régiójában található különféle típusú szórakoztató platformokhoz, hogy könnyebbé tegye az életét. (Az iPhone verziója hamarosan megjelenik.) Ha Hulu-t szeretne nézni, kattintson a Hulu-ra, és látni fogja a Hulu összes működő szerverét. Ugyanaz a DAZN vagy a Netflix esetén.

Hogyan juthat el a kormány a blokkolt webhelyekhez?

Noha az Egyesült Államok kormánya blokkolhat egyes webhelyeket, mivel nem engedi a cégeknek tartózkodni az Ön országában, más esetekben a kormányt blokkolja a webhelyek.

Ez különösen Kínában jellemző, amikor az amerikai szociális média vonatkozásában tárgyalunk, és azt javasoljuk, hogy olvassa el, mivel sokkal összetettebb, mint Kína cenzúrázza a tartalmat, és nagyon sok köze van az adatokhoz.

Ha hozzáférni szeretne a saját kormány által blokkolt webhelyekhez, és olyan országban él, ahol a VPN szolgáltatásokkal foglalkozik, akkor a Stealth VPN-t kell használnia..

Lásd: a normál VPN-kapcsolatok kimutathatók, mert eltérnek a szokásos internetes forgalomtól. Az olyan országok, mint Kína, könnyedén észlelhetnek egy szabványos VPN-t. Időközben a Stealth VPN lehetővé teszi, hogy belekeveredjen a normál forgalomba, és ez azt jelenti, hogy probléma nélkül hozzáférhet a blokkolt webhelyekhez..

És az általános elv ugyanaz, mintha az USA kormánya hozzáférne a blokkolt webhelyekhez. Csatlakoznia kell egy olyan országhoz, amelynek nincs korlátozása egy webhelyen, és ez elég lesz.

Természetesen, ha a Netflixet Kínában szeretné megtekinteni, akkor a megfelelő VPN szerverre is csatlakoznia kell, mert mint már említettem, nem minden szerver működik az összes szolgáltatással. Valójában nem sok. Ezért támogatja a PrivateVPN a legtöbb Netflix régiót, míg néhány szolgáltatás több ezer szerverrel rendelkezik.

Az Egyesült Államok kormánya hozzáfér a blokkolt webhelyekhez?

Ha Iránban tartózkodik és VPN-t használ egy blokkolt amerikai webhely eléréséhez, akkor nem sérti az amerikai törvényeket, mivel nem az Egyesült Államokban található. Ha azonban az Ön országában a VPN-szolgáltatásokat illegálisnak jelölte meg, akkor legyen óvatos.

Olyan helyzetekben, amikor a VPN használata tilos az Ön országában, a biztonság megőrzésének kulcsa az, hogy teljes mértékben védve legyen. A kérdés? Hogy a legtöbb ember a VPN-szolgáltatásokat megfelelő tudás nélkül használja a teljes védelemhez.

Ezért készítettünk egy gyors listát a létfontosságú dolgokról, amelyekre figyelni kell:

  1. Van-e olyan biztonsági funkciókkal, mint az IPv6 szivárgásvédelem vagy a DNS szivárgás elleni védelemmel az Ön által használt VPN-ügyfél??
  2. Az Ön által használt VPN-kliens rendelkezik-e alkalmazásvédelemmel vagy gyilkos kapcsolóval is?
  3. Az Ön VPN-je olyan országból származik, ahol jó adatvédelmi törvények vannak érvényben?

Az 1. és a 2. szempontból ezek az alapvető jellemzők, amelyek különbséget tesznek az Ön biztonsága szempontjából, mivel biztosítják, hogy semmi, amit csinálsz, véletlenül soha ne szivárogjon. A harmadik szempontból a VPN helye gyakran a legfontosabb szolgáltatás, amely meghatározza, hogy biztonságban van-e. Bizonyára nem akarja megszerezni az Egyesült Államokban található VPN-t erre vonatkozóan. Lásd: míg a VPN-szolgáltatások képesek biztonságban tartani az internetet, ők közvetítői az adatok között, és ha a VPN tárolja a naplókat, akkor ezek a naplók felhasználhatók az Ön felfedésére. PrivateVPN? Svéd. Egy olyan régió, ahol a legszigorúbb adatvédelmi törvények vannak odafigyelve, ami azt jelenti, hogy nem tudunk naplókat tárolni, ami azt jelenti, hogy soha nem tehetjük ki téged. És a regisztrációhoz nem kérjük az Ön nevét.

Így férhet hozzá az USA kormánya a blokkolt webhelyekhez

Őszintén szólva, ez viszonylag egyszerű.

Sokkal egyszerűbb, mint a Hulu telepítése az Egyesült Államokon kívül.

Csak csatlakozzon egy VPN-hez, és szükség esetén használja a Stealth VPN-t.

Készen állsz kipróbálni? Kínálunk egy 7 napos, teljesen ingyenes próbaverziót.

Írta: Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me