Hogyan férhet hozzá a blokkolt webhelyekhez Egyiptomban, miközben biztonságban lehet

Hogyan férhet hozzá a blokkolt webhelyekhez Egyiptomban, miközben biztonságban lehet

Írta: Michael Smolski, 2019-03-04 13:27:28 a Travelben


Egyik ország sem tökéletes a törvényeivel, ötleteivel, a tervek végrehajtásával és így tovább, ám bár nem tökéletes, de nem jó blokkolni az internetet a tömegekktől, megakadályozva őket abban, hogy megnézzék, mi folyik valójában. Ez veszélyes. Nagyon veszélyes. Ha már Egyiptomban tartózkodik, akkor valószínű, hogy nem fogja megtalálni ezt a bejegyzést arról, hogy miként érheti el az Egpyt blokkolt webhelyeit, miközben biztonságban marad. De ha ünnepnapokon Egyiptomon kívül van, vagy hamarosan meglátogatja Egyiptomot, ez a bejegyzés lehetővé teszi, hogy megbontja mindenféle blokkot, amelyeket Egyiptom elhelyez az interneten.

És bár valójában ezt nem nehéz megtenni, feltétlenül olvassa el az összes ehhez szükséges biztonsági intézkedést, mivel egyes országok cenzúrájának megkerülése tonna nehézségekbe ütközhet.. És nem akarja, hogy bajba kerüljön Egyiptomban, ahol ha több mint 5000 követője van valamely közösségi média platformon, akkor automatikusan médiapiacnak tekintik, és bármilyen „hamis hír” büntetést eredményezhet.

Most őszintén szólva, Egyiptom nem áll olyan közel olyan rosszul, mint Kína a tartalom blokkolásával kapcsolatban, amelyről korábban írtunk arról, hogy miként oldhatjuk meg a blokkolást, de ez nem változtatja meg azt a tényt, hogy bizonyos webhelyekhez való hozzáférés meglehetősen korlátozott, miközben Egyiptomban a legtöbb a blokkolt probléma megoldásai is.

Amire szükség van a blokkolt webhelyek eléréséhez Egyiptomban?

Azonnal a ponthoz jutunk.

2019-ben Egyiptomban blokkolt webhelyek eléréséhez VPN-t kell használnia.

Blogunkban a tartalom nagy része szórakoztatásból áll, és őszintén szólva, azért, mert sok embernek problémái vannak a szórakoztató platformok teljes elérésével a helyükön, és a VPN segít megváltoztatni helyüket, hogy egy másik országban legyenek, másodperc. Ebben az esetben cenzúra nélküli országváltás lehetővé teszi az Egpyt blokkolt webhelyek elérését. Feltéve, hogy a VPN olyan titkos VPN, mint a PrivateVPN.

A szokásos VPN nem elegendő a blokkolt helyek eléréséhez Egyiptomban, mivel a VPN-kapcsolatok könnyen észrevehetők, ami azt jelenti, hogy bármi, amit megpróbálsz megnézni, csak automatikusan blokkolható.. A Stealth VPN lehetővé teszi a normál forgalomhoz történő keverést, ezáltal hozzáférést biztosítva az Egpyt blokkolt webhelyeire.

De szeretne biztonságban maradni??

Amikor az Egpyt-ben blokkolt webhelyekre szeretne hozzáférni, miközben biztonságban kell lennie, akkor tényleg meg kell vizsgálnia a használt VPN-ügyfelet..

Az első dolog, amelyet meg kell vizsgálni, az IPv6 Szivárgásvédelem + DNS Szivárgásvédelem. Ezek megakadályozzák a szivárgások bekövetkezését. Ezek egyike megvédi Önt, ha szivárgás történt. Ha nem rendelkeznek ezekkel a funkciókkal a VPN-ben, akkor hatalmas kockázatot jelent, még akkor is, ha nagyszerű VPN-t használ.

Mi van, ha a VPN nem működik? Ennek nem szabad megtörténnie, de olyan dolgoknak, amelyeknek nem szabad megtörténni, történni, és jobb, ha biztonságos, mint sajnálom. Ezért elengedhetetlen, hogy VPN-jéhez Killswitch is tartozik, amely megszünteti az internet használatát, ha a VPN nem működik. Időközben az Application Guard kikapcsol egyes lehetséges alkalmazásokat.

A titkosítás azért is fontos, hogy senki sem férhessen hozzá az internetes tevékenységeihez és a PrivateVPN-hez. A 2048 bites titkosításhoz tartozik az AES-256, ez a lehető legmagasabb szintű titkosítás..

Feltétlenül vigyázzon a VPN-társaság helyére

Egy ideális világban minden VPN-társaság igaz lenne. De nem az ideális világban élünk, és a VPN cégek már korábban együttműködtek a szervezetekkel annak érdekében, hogy részleteket adhassanak a felhasználókról. Ennek oka a naplók, amelyekben néhány vállalat kijelenti, hogy nem tárol, míg őrzik.

Tehát hogyan bízhat egy VPN-társaság abban, hogy ne tárolja az Ön felhasználási naplóit, amikor azt állítja, hogy nem azért, hogy biztonságosan hozzáférjen az Egyiptomban blokkolt webhelyekhez?

A törvény bízásával. Svédországban szigorú adatvédelmi törvények vannak megakadályozva, hogy a PrivateVPN naplókat tároljon az Ön felhasználásáról. Ha nem bízik szavakban, akkor legalább bízhat abban a törvényben, amely megakadályozza minket.

És így érheti el a blokkolt webhelyeket Egyiptomban, miközben biztonságban marad

Arról szól, hogy egy VPN-t használ a Stealth VPN-mel, amely olyan országból származik, amelynek törvényei az Ön védelmét szolgálják, olyan funkciókkal, amelyek védelmet nyújtanak Önnek, hogy ha valaki meg akarja látni, mit teszel Egyiptomban, akkor nem lesz.

PrivateVPN? Az Android, az Apple és az asztali eszközökön egyaránt működik, az Amazon Fire eszközökkel is támogatva.

És mivel itt vagy, a PrivateVPN lehetővé teszi az összes szórakoztató szolgáltatás feloldását, amelyet esetleg fel szeretne tiltani, például a Netflix, az Amazon Prime és a Hulu. Kíváncsi minket? Kínálunk egy 30 napos pénz-visszafizetési garanciát.

Írta: Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me