Hogyan érhető el a Hulu az Egyesült Királyságban (lépésről lépésre)

Hogyan érhető el a Hulu az Egyesült Királyságban (lépésről lépésre)

Írta: Michael Smolski, 2019-05-07 15:38:55 a szórakozásban


Szeretne belépni a Hulu-ba az Egyesült Királyságban? Hát persze, hogy. Ki nem akarja nézni a TV-epizódokat egy nappal a levegő után? Míg a Netflix hónapok óta vár rád, addig a Hulu elképesztő show-kat hoz a kedvelőinek CBS, NBC, ABC, BBC, és csak néhányat említhet a TV-hez, telefonjához vagy laptopjához, szinte azonnal. Nem is említve, hogy az ajánlatok azt mutatják, hogy a Netflix vagy az Amazon Prime kedvelői nem képesek biztosítani.

De mivel itt vagy, rájött, hogy nem olyan egyszerű, mint bemenni a Hulu webhelyére, ha meg akarja nézni Hulu-t az Egyesült Királyságban. Ennek oka az, hogy míg a Hulu nagyszerű show-kat kínál, az Egyesült Királyságban nem érhető el. Valójában az USA-ban és Japánon kívül nagyjából nem elérhető.

Nos, amíg nem tudod, hogyan kell becsapni Hulu-t.

Három lépést kell végrehajtania, ha belépni szeretne az Egyesült Királyságban található Hulu-ba, és lépésről lépésre átlépjük őket, hogy az számodra olyan egyszerű legyen, amennyit csak tud..

Az Egyesült Királyságban található Hulu eléréséhez a következőkre van szükség:

 1. Hozz létre egy amerikai kártyát a létrehozáshoz
 2. Csalja be Hulu-t arra, hogy azt gondolja, hogy az Egyesült Államokban van.
 3. Becsaphatja az app áruházát a Hulu letöltéséhez.

Azonnal kikapcsolhatja az a tény, hogy amerikai kártyát kell használnia. Ez csak feliratkozási célokat szolgál. Természetesen az ilyen kártya szükségessége elsősorban nem ideális, de ez a Hulu ellenőrzési módszere, hogy az Egyesült Államokban tartózkodik, és áttekintjük az amerikai kártya beszerzésére vonatkozó javaslatainknak, amint folytatja az olvasást.

Hogyan állítsunk be egy Hulu-fiókot a Hulu eléréséhez az Egyesült Királyságban

A regisztráció folyamata nagyjából egyenes. Olyan, mintha bármilyen más webhelyen regisztrálna, kivéve, ha úgy kell viselkednie, mintha az Egyesült Államokban lenne. Ha meg kell adnia amerikai címet, de nem tudja, akkor rengeteg címgenerátor található a Google-on.

Tehát mi lenne egy amerikai kártya megszerzése a Hulu telepítéséhez az Egyesült Királyságban?

 1. Kérdezzen meg egy barátját az Egyesült Államokban, hogy segítsen neked valamelyik kártya használatával, vagy Hulu-fiók létrehozásával. Ajánlatos ossza meg velük.
 2. Kérdezze meg valakit, aki már rendelkezik Hulu fiókkal, ha meg tudja osztani. Tegyen ajánlatot az előfizetés egy részének fizetésére vagy cserébe másféle szolgáltatást.
 3. Szerezzen be egy előre fizetett kártyát az USA-ban.
 4. Szerezze be az Egyesült Államokban kiállított virtuális előre fizetett kártyát.

A 3. és a 4. lépéssel kapcsolatban néhány kártya nem működik együtt a Hulu-val, mivel a legtöbb esetben nincs kártya a kártyákon. És ez csak nem fog működni.

Ha azon kíváncsi, hogy a jövőben fizetési kártyát kell-e használnia, akkor csak regisztrációra van szüksége.

Ez a lépésről lépésre szóló útmutató első lépése.

A Hulu becsapása annak érdekében, hogy elérje a Hulu-t az Egyesült Királyságban

Ha még nem rendelkezik Hulu-fiókkal, akkor nem fog hozzáférni az Egyesült Királyságban található Hulu-hoz még akkor sem, ha becsapja a Hulu-t.

Az első lépés volt a legnehezebb, de ez a legfontosabb.

Arra kell készítened Hulu-t, hogy nem az Egyesült Királyságban vagy.

Rendben leszünk a lényegre. Ezt VPN használatával teheti meg.

A VPN szolgáltatások lehetővé teszik, hogy megváltoztassa a tartózkodási helyét, hogy máshol legyen, anélkül, hogy költözne.

Emiatt az Egyesült Államokban lehet, anélkül, hogy az Egyesült Államokban lenne, így hozzáférhet a Hulu-hoz az Egyesült Királyságban.

Az, hogy elérni fogja-e a Hulu-t az Egyesült Királyságban, teljesen függ az Ön által használt VPN-szolgáltatástól.

A szórakozás világában nem olyan egyszerű, mint egy amerikai szerverhez történő csatlakozás az amerikai szolgáltatások feloldásához. A VPN-szolgáltatások nagyon jól ismertek, és ezért óvintézkedéseket tettek annak megakadályozására, hogy ezek a szolgáltatások olyan platformon működjenek, mint a Hulu, DAZN vagy Netflix. Az olyan óvintézkedések, mint például egy amerikai kártya szükséges Hulu számla létrehozásához, megakadályozzák, hogy az emberek az USA-n kívül használják Hulu kedvelőit.

Az ingyenes VPN szolgáltatások nem működnek együtt a Hulu-val. Még ha meg is tennék, nem nyújtanának elég állandó sebességet, hogy élvezhessék a Hulu nézetét az Egyesült Királyságban.

Ha hozzáférni szeretne az Egyesült Királyságban található Hulu-hoz, a Hulu becsapódásáig a PrivateVPN egy olyan lehetőség, amely úgy működik együtt a Hulussal, mint ahogyan a piacon a legtöbb Netflix régiót támogatja, az Amazon Prime, HBO és még sokan mások.

Amint Jamie elmondta, a PrivateVPN-nek nincs annyi szervere, mint néhány más VPN-szolgáltatáshoz, de a minőségre összpontosít, mint a mennyiségi. Vannak olyan szolgáltatások, amelyek 3000+ szerverrel működnek, mégis a PrivateVPN működik a piacon lévő legtöbb Netflix régióval, és ez történik, amikor a mennyiségbe fektet be.

Természetesen nem fogjuk azt mondani, hogy mi vagyunk az egyetlen VPN, amely együtt működik a Hulu-val, de ha szórakoztató jellegű VPN-t keres, minőségi szempontból nagyszerű, ha 3000+ szerverrel rendelkezik, nagyszerű, de pazarolja a pénzt, ha ezek a kiszolgálók nem működnek a hozzáférni kívánt szolgáltatásokkal.

A PrivateVPN + egy Hulu-fiók elegendő ahhoz, hogy az Egyesült Királyságban elérje a Hulu-t, azonban ha az iPhone-on, iPad-en, Android-on vagy az Amazon Fire TV Stick-en szeretné elérni az Egyesült Királyságban található Hulu-t, van néhány további lépés, amelyet meg kell tennie. mert a Hulu automatikusan nem lesz az alkalmazás boltjában.

Töltse le a Hulu-t iOS-eszközön a Hulu eléréséhez az Egyesült Királyságban

Az Apple eszközökön be kell lépnie a beállításaiba, ahol kijelentkeznie kell az iCloud-fiókjából. Itt új fiókot kell létrehoznia az Egyesült Államokban található tartózkodási helyével.

Ez lehetővé teszi a hozzáférést az amerikai Apple App Store-ba, amely lehetővé teszi majd a Hulu letöltését az Egyesült Királyságbeli Hulu eléréséhez.

Feltétlenül hozzon létre egy új fiókot, mert ha a régiót átváltja a jelenlegi számlájára, elveszíti az összes adatát.

Természetesen, miután letöltötte a Hulu-t, visszatérhet a régi fiókjába, és a Hulu továbbra is ott lesz.

Töltse le a Hulu-t egy Android-eszközön a Hulu eléréséhez az Egyesült Királyságban

Android-eszközökön a folyamat kissé eltérő. Valójában meg kell változtatnia a jelenlegi fiók beállításait.

Javasoljuk, hogy nézzen meg egy tételt a Google-tól a régiójának megváltoztatásáról.

Természetesen ne felejtse el beállítani az Egyesült Államok tartózkodási helyét.

Alternatív megoldásként letöltheti az alkalmazást más, megbízható Android áruházból.

Töltse le a Hulu-t az Amazon Fire TV Stick-en a Hulu eléréséhez az Egyesült Királyságban

Ha az Egyesült Királyságban szeretné megnézni a Hulu-t az Apple TV-n vagy a Google Chromecast kedvelőin, az nem lehetséges, mivel ezek a platformok nem támogatják a VPN-szolgáltatásokat. Az Amazon Fire TV sorozat azonban ez a legjobb választás, ha nagyobb képernyőn szeretné elérni az Egyesült Királyságban található Hulu-t.

 • A Hulu elküldése a Fire TV Stick-ra az amazon.co.uk weboldallal kezdődik
 • Kelj át Fiókok & List majd nyomja meg a gombot Kezelje fiókját és tartalmát.
 • Változtasd meg a régiót az Egyesült Államokban.
 • Nyissa meg az Amazon Fire TV Stick eszközét. Menj Beállítások ezt követi Az én fiókom.
 • Deregister.
 • Jelentkezzen be újra a fiókjába.

Ez lehetővé teszi a Hulu letöltését az Amazon Fire TV Stick eszközről.

Nagyon ritka esetekben el kell távolítania a jelenlegi fizetési módot, és esetleg hozzá kell adnia egy amerikai módszert.

Így lehet elérni a Hulu-t az Egyesült Királyságban

Amikor elkezdi elolvasni ezt a lépésről lépésre vonatkozó útmutatót arról, hogyan lehet elérni az Egyesült Királyságban a Hulu-t, úgy tűnhet, hogy ez kemény folyamat lesz, és bár a Hulu nem a legkönnyebb platform az Egyesült Királyságban, ha ezt megteszi lépésről lépésre rájössz, hogy ez sem olyan nehéz.

Végül az, hogy követni fogja ezt az útmutatót, amely a lehető legegyszerűbben magyarázza el, vagy hogy feladja-e, attól függ, hogy mennyit szeretne elérni a Hulu-hoz az Egyesült Királyságban. Hozzá akarunk férni ahhoz a szórakoztatáshoz, amelyet megérdemelnünk kell Európában. Te??

Amerikai kártya + PrivateVPN + az alkalmazás áruházának becsapása = Hulu az Egyesült Királyságban.

Írta: Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me