Hogyan állítsam be a Hulu-t Kanadában 2018-ban

Hogyan állítsam be a Hulu-t Kanadában 2018-ban

Írta Michael Smolski, 2018-04-18 14:01:07 a szórakozásban


Szeretné tudni, hogyan kell 2018-ban beállítani a Hulu-t Kanadában? Jól van. A Netflix talán a legjobb választás a szórakozáshoz, mivel sokkal több országban elérhető, mint bármely más film & TV-műsor streaming platform, de A Netflix nem Hulu. Ha nem nézi a Netflix egyik eredeti műsorát, akkor valószínű, hogy hosszú ideig nem fogja tudni nézni a műsor új epizódját. A Netflix nem olyan nagy a Hulu-nál, amikor naprakész, de sokkal nagyobb, ha a dolgok világszerte történő bemutatására szolgál, mivel a Hulu az USA-n kívül egyáltalán nem érhető el..

Nos, olvassa el, hogyan állíthatja be 2018-ban a Hulu-t Kanadában, tehát a Hulu Ön is elérhető lesz!

A legnehezebb rész, ha Kanadában szeretne beállítani a Hulu-t

Az amerikai Netflix kedvelőinek beállítása Kanadában viszonylag egyszerű. A Hulu azonban teljesen más történet. Lát, ha a streaming szolgáltatást szeretné elérni, az idő nagy részét egyszerűen meg kell változtatnia. Ezt meg lehet tenni anélkül, hogy valóban megyünk egy országba, és erről később szólunk, de amikor Hulu-ra érkezik, az nem elég. És ez az, ami rendkívül nehéz.

A Hulu használatához amerikai kártyára van szüksége. Bármi mást nem fogadunk el. És ez hihetetlenül nehézzé teszi a Hulu használatát Kanadában vagy bárhol.

Ennek azonban van néhány módja. Az első módszer az amerikai barátok megszerzése. Ha ismersz valakit, aki az Egyesült Államokban él, kérdezze meg, tudja-e használni a kártyáját. Vagy inkább kérje meg őket, hogy állítsák be a Hulu-t a kártya használatához, majd távolítsák el a kártyát. A regisztrációhoz csak amerikai kártya szükséges. Később fizethet ajándékkártyákkal.

A második lehetőség? Előfizetett kártya beszerzése az Egyesült Államokból. Akár utazik oda, akár online vásárol. A kutatás azonban ajánlott, mivel a Hulu hatalmában áll blokkolni egy kártyát. Csak tudatában kell lennie annak, hogy nem minden előre fizetett kártya fog működni. A fizikai kártya megszerzése valószínűleg növeli annak valószínűségét, hogy a kártya működik a Hulu-val, mint egy virtuális kártya, de egy virtuális kártya gyorsabbá teheti a folyamatot, mivel nem kell ilyen sokáig várnia..

A legfontosabb rész, ha a Hulu-t Kanadában szeretné beállítani

A kártya beszerzése a legnehezebb folyamat a Hulu beállításához, de ez csak a fiók létrehozása szempontjából fontos. Fiókjának is működnie kell.

A Hulu Kanadában való használatának legfontosabb dolga az, hogy Hulu-nak azt gondolja, hogy Amerikában tartózkodik, mintha Hulu nem gondolja, hogy az Egyesült Államokban tartózkodik, nem engedi be. Éppen ezért kritikus a szolgáltatásunk. Hacsak nem akarja az USA-ba menni minden alkalommal, amikor használja a Hulu-t, gyakorlatilag az USA-ban kell lennie. Ezt VPN használatával teheti meg.

Szolgáltatásunkat PrivateVPN néven hívjuk fel, és az amerikai szervereink lehetővé teszik a Hulu használatát, de világszerte sok másunk is van, amelyek lehetővé teszik a BBC, az ITV, a közelgő világbajnokság, és még sok más nézését..

De feltétlenül jelentkezzen be ügyfélszolgálatunkon, hogy megtudja, működik-e bármi, amit használni szeretne.

 • A PrivateVPN megszerzéséhez nyomja meg a képernyő jobb felső sarkában található Buy gombot, és regisztráljon a háromlépcsős regisztrációs folyamathoz. Ó, és egyébként, ha a dolgok nem olyanok, mint amilyenek, akkor 30 nap áll rendelkezésére a teljes visszatérítéshez.
 • Nyissa meg az oldal alján található Letöltés részt, és töltse le eszközéhez a megfelelő verziót.
 • Végül telepítse, nyissa meg a PrivateVPN-t, és csatlakozzon az egyik működő Hulu-kiszolgálóhoz.

Jelenleg a működő Hulu szervereket hívják New York 1 és Buffalo. De látni fogja, hogy mely szolgáltatások támogatottak, amint a szolgáltatásokat végiggördíti.

Valószínűleg nem regisztrálhat a Hulu-ban, amíg nem csatlakozik egy VPN szerverhez.

A regisztráció rész

A regisztráció meglehetősen egyszerű, de van egy dolog, amit tudnia kell. A regisztráció során érvényes amerikai irányítószámot kell megadnia. Ehhez keressen valamilyen irányítószám-generátort a Google-on, és használja azt, amit az Ön számára generált.

A Hulu beállítása az Android készülékeken

Ha azt szeretné, hogy Kanadában beállítsa a Hulu-t, hogy okostelefonján nézhesse, akkor meg kell változtatnia a Play Áruház számlázási címét.

 • Ehhez menjen a payments.google.com és kattintson a gombra Beállítások.
 • Nyomja meg a szimbólumot, amely ceruzának tűnik a jelenlegi ország mellett. Az új profil létrehozását kérő szövegnek felugró ablakban kell megjelennie.
 • nyomja meg Folytatni ezt követi az Egyesült Államok kiválasztása országává, és erősítse meg a megnyomásával Folytatni újra.
 • Ezután meg kell adnia egy amerikai címet egy irányítószámmal. Használja ugyanazt a módszert, mint amelyet a Hulu regisztrálásánál használtak, és találjon generátort az interneten. Ezen generátorok többsége címet nyújt Önnek.
 • Végül menj ide Beállítások ezt követi Alkalmazások. Keresse meg a Google Play Áruházot, és nyomja meg a gombot Force Stop ezt követi Tárolás és a gomb sapkákkal, ADATOK TÖRLÉSE.

Mindezt VPN-hez csatlakoztatva tegye meg. És ha ez nem működik. Ismételje meg az adatok törlését, és erőszakosan állítsa le az alkalmazást, és természetesen várjon néhány percet.

A Hulu beállítása iOS-eszközökön

Az Apple készülékeken, ha megváltoztatja címét, elveszíti alkalmazásokat. Ehelyett új fiókot kell létrehoznia. Természetesen, miközben csatlakozik egy VPN-hez.

 • Új fiók létrehozásához jelentkezzen ki a jelenlegi iCloud-fiókjából, és lépjen be Beállítások ezt követi iCloud ahol egy új Apple ID létrehozásával kapcsolatos gombot fog látni.
 • Ezután regisztrálnia kell. Ez nem olyan egyszerű, mint a mi velünk történő regisztráció, de Önnek képesnek kell lennie arra, hogy minden gond nélkül megtegye.
 • Használjon egy irányítószám-generátort, amikor azt kéri, hogy adjon meg egy olyan címet, mint amire a Hulu telepítése az Androids alkalmazásban említi.
 • Fizetéshez válassza a lehetőséget Egyik sem. Előfordulhat, hogy megadnia kell egy amerikai számot is, ha keres egy amerikai telefonszám-generátort.
 • Miután létrehozott egy fiókot, látnia kell Hulu-t az App Store-ban. Természetesen csatlakozhat a régi iCloud-fiókjához utána.

Így lehet beállítani a Hulu-t Kanadában 2018-ban

Tudni akarta, hogyan kell beállítani a Hulu-t Kanadában, így csinálod. Nem olyan nehéz, feltéve, ha hozzáférést kap egy amerikai kártyához. Ha nem, gyakorlatilag lehetetlen. Néhány évvel ezelőtt volt. De üdvözlöm 2018-ban. Ha megoldást talál erre a problémára, az könnyű. Csak a PrivateVPN-hez kell kapcsolódnia, ó, és természetesen meg kell fizetnie a Hulu-számlákat.

Írta: Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me