Bypass Geoblocking, maradj rejtett és élvezze a Kodi teljes szórakoztató erejét!A Kodi legkedveltebb VPN-jével elérheti a 100 bővítményt, és kinyithatja kedvenc műsorait, filmeit és élő közvetítéseit

A Kodi legkeresettebb VPN-je azt jelenti, hogy hozzáférhet a földrajzilag korlátozott kiegészítőkhöz, például a BBC iplayerhez, az ESPN-hez, a HBO-hez és máshoz, megkerülheti az ISP sebességét és pihenhet kedvenc műsoraival kristálytiszta HD minőségben, mindezt teljes magánélettel.

Ne rendezzen a Kodi teljes potenciáljának töredékével

Tudta, hogy a Kodi-élményét helyétől függően szigorúan korlátozza? Az árnyékos geoblokkolási szabályok miatt a kiegészítők (és ezért a show-k, a filmek, a játékok és az élő közvetítések) száma a Kodi teljes kiválasztásának kis százalékára korlátozódik. Te vagy blokkolva vannak egy csomó lehetséges szórakozásból, ok nélkül.

Itt található a régiók által korlátozott csatornák kis listája:

 • HBO
 • CBS
 • BBC iPlayer
 • Hulu
 • Icefilms
 • NBC Sports
 • ABC
 • USTVNow
 • Róka
 • iTV
 • ESPN
 • és még 100-at…

A földrajzi zárolás azt jelenti, hogy ok nélkül elmulasztja kedvenc műsorai, filmjei, élő közvetítései és játékai százát…

Az internetszolgáltatók (és ami még rosszabb) minden mozdulatát figyeli…

Ha az internetszolgáltatóján keresztül VPN biztonsága nélkül csatlakozik a Kodi-hoz, akkor egy sor váratlan veszélyt nyit meg:

1. Az internetszolgáltatók szabályozzák az internet sebességét, úgynevezett „Sebességszabályozás”. Úgy tűnik, hogy az internetes sebesség csökken, amikor csatlakozik az adatfolyam-szolgáltatásokhoz (drágák az internetszolgáltatók), így nem akarják, hogy mindenki egyszerre folytasson.

2. Tevékenységét a hirdetéskövető szoftver elhallgatta felbukkanására, villanására és figyelmének elkerülésére szolgál, gyakran alkalmatlanná téve tévénézés és élvezést.

3. Titkosítás nélkül az IP-cím látható több ezer szerver közvetítővel az interneten. Ez azt jelenti, hogy személyes adatait, például helyét, címét, személyazonosságát és pénzügyi biztonságát átadhatja a rosszindulatú számítógépes bűnözőknek.

4. Tevékenységét naplózza és az internetszolgáltató értelmezte, hogy megbizonyosodjon arról, hogy nem cselekszik olyannel, amellyel nem értenek egyet. Ha az Ön számlája felbukkan, akkor a kormánynak joga van megragadni az ÉVEKET meghosszabbító online tevékenységet, hogy eldöntse, vajon érdemes-e kopogtatni az ajtónál..

Ezért hoztunk létre PrivateVPN-t

A PrivateVPN Kodi számára készített VPN-jével másodpercek alatt könnyen megkerülheti a tartalom és a kiegészítő geoblokkolást, HD formátumban továbbíthatja a legújabb műsorokat és filmeket, és soha nem kell aggódnia a bosszantó pufferolással vagy az adatok kiszivárgásával az internetszolgáltató vagy a hackerek számára..

A Kodi PrivateVPN segítségével:

 • Hozzáférés ÖSSZES filmek, TV-műsorok és élő közvetítések, amint feliratkozik
 • Tartsa titkosítva IP-címét és személyes adatait, távol az internetszolgáltatótól
 • Patak HD formátumban puffer nélkül a korlátlan sávszélességű HQN-k miatt
 • Váltás bármelyik kiválasztott Kodi régióra exkluzív címek
 • Hozzáférés más, földrajzilag korlátozott szolgáltatásokhoz, például BBC iPlayer külföldről
 • Használjon bármilyen nyilvános vagy magán wifi a fiók biztonságának feláldozása nélkül

és még sok más...

Csatlakozzon a következő régiók bármelyikének szerveréhez

USA - Buffalo Svédország - Stockholm
USA - New York City 1 Svájc - Zürich
USA - Los Angeles Hollandia - Amszterdam 1
Kanada - Toronto Olaszország - Milánó
Egyesült Királyság - London 1 Spanyolország - Madrid
Egyesült Királyság - London 2 Svájc - Zürich
Franciaország - Párizs Hollandia - Amszterdam 2
Japán - Tokió Ausztrália - Sydney
Dánia - Koppenhága Brazília - São Paulo
Finnország - Helsinki Kolumbia - Bogotá
Németország - Frankfurt 1 Argentína - Buenos Aires
Norvégia - Oslo Dél-Korea - Szöul
Svédország - Kista

A Kodi elérése ezekből a nemzeti szerverekből, hogy élvezze a régióspecifikus műsorokat, filmeket és élő közvetítéseket, mint például a BBC, ESPN, HBO, Sportsnet, CBS & több.

Egyszerűen válassza ki az IP-címet abban az országban, amelybe be kíván jelentkezni, csatlakozni szeretne, és a normál módon bejelentkezni a Kodi-fiókjába.

Ezután élvezheti TV-t, filmeket, játékokat és még több száz kiegészítőt, kizárólag az Ön országa számára otthonról vagy külföldről.

Soha nem volt egyetlen adatsértés sem!

Miután sikeresen titkosított több mint 15 000 terabyte adatot és védte felhasználóink ​​személyes adatait, nem csoda, hogy ügyfeleink évek óta ragaszkodnak a PrivateVPN-hez, még akkor is, ha más szolgáltatókat kipróbáltak!

Nézze meg, mit kell mondanunk a felhasználóknak a PrivateVPN-ről:

Bob Reynolds

★★★★★

Kiváló termék

Ezt a terméket könnyű telepíteni, és csak működik. Probléma merült fel, amikor a Windows frissítette magát, e-mailben küldte el az ügyfélszolgálatot, és kevesebb, mint 1 órán belül kapott választ. Meghatározta a problémát, kijavította és még velem is folytatott nyomon, hogy megbizonyosodjon arról, hogy ez kielégítően működik-e. Ennek kell az ügyfélszolgálatnak lennie!

Olvassa el a teljes véleményt

Martin Collins

★★★★★

Nagy érték, jó szolgáltatás és könnyen használható.

Néhány probléma merült fel a VPN beállításánál (alapvetően a műszaki képességeimre), ám az ügyfélszolgálathoz küldött e-mail és a kérdésre adandó gyors válasz hamarosan rendezte a problémákat. Remélem, most várom, hogy problémamentes streaming érkezzen az Egyesült Királyságtól távol tartózkodva.

Olvassa el a teljes véleményt

Gén

★★★★★

Kiváló ügyfélszolgálat!

Gyors válasz az új előfizetésekkel kapcsolatos kérdésemre. Kevesebb, mint 24 óra alatt kapott választ. A képviselő nagyon udvarias és segítőkész volt. Arra irányított, hogy iratkozzon fel. Azon a napon probléma nélkül használtam az új PrivateVPN-én. Nagyon elégedett.

Olvassa el a teljes véleményt

Gyakran ismételt kérdések

+ Az internetszolgáltatók és a potenciális hackerek látják az IP-címet?

Nélkül a VPN védelme, természetesen ők is. Amikor csatlakozik a Kodi-hoz és letölt médiát, az internetszolgáltató naplózza a tevékenységeit, mivel titkosítatlan. PLUSZ, az egész „torrent-raj” (idegen emberek ezrei világszerte) szintén látni fogja az Ön IP-címét, így zaklatással és csalással állhat elő hackelés útján..

Val vel A PrivateVPN az Ön IP-címét, személyes adatait, tartózkodási helyét és minden egyéb internetes tevékenységet katonai titkosítással rejt el, így biztonságban marad és névtelen.

+ A leállások megszakítják a streaming-et?

Rekordunk volt 99,98% üzemidő mivel 2008-ban elindítottuk, ezért vásárlóink ​​szeretik a PrivateVPN-t a megszakítás nélküli szórakozásért!

+ A sebességcsökkentések alacsony minőségű adatfolyamot vagy pufferelést jelentenek?

Sok VPN szolgáltatástól eltérően internetes kapacitásunkat közvetlenül az IP tranzit szolgáltatóktól vásároljuk meg. Ez a magas színvonalú hálózati (HQN) szervereinkkel együtt azt jelenti, hogy nem tapasztalhat jelentős sebességcsökkentést.

Valójában sok internetszolgáltató a Speed ​​Throttling funkciót használja a tevékenység lassításához a kapcsolat lassításához. A VPN használata megkerüli ezt a fojtást, mivel az internetszolgáltatók nem látják az Ön tevékenységeit, tehát néhány felhasználó valójában ezt tapasztalja meg megnövekedett Internet sebesség és jobb streaming.

+ Nézhetek bármilyen eszközről Kodi-t?

A Kodi VPN-t a következő platformokon használhatja:

 • Laptop és asztali számítógép - Használja a PrivateVPN alkalmazást Windows / Mac / Linux rendszerhez
 • Okostelefon és táblagép - Használd a PrivateVPN alkalmazást iOS és Android rendszerekhez

+ Nehéz lesz a VPN beállítása?

Nem, ez nagyon egyszerű! Egyszerűen töltse le saját eszközére a PrivateVPN szoftvert, amint azt a fentiekben említettem, közvetlenül a csatlakozás után, csatlakozzon egy kiszolgálóhoz a választott régióban (az USA-ban van a legtöbb bővítmény), és töltse be a Kodi szokásos módon..

Előfordulhat, hogy a Kodi betöltése előtt ki kell ürítenie a böngésző gyorsítótárát.

+ Mi van, ha meggondolom magam és visszatérítést akarok?

Örülök, hogy megkérdezted! Ez felvezet minket a következő pontra…

Bypass Geoblocking, maradj rejtett és élvezze a Kodi teljes szórakoztató erejét!

TELJES 30 napos pénz-visszatérítési garanciával rendelkezik!

Ha szolgáltatásunk nem ad hozzáférést ehhez minden egyes cím a Netflix USA-n, élje meg a nagysebességű szabványainkat és a földrajzi felszabadítást igénylő követelményeinket, és hagyja, hogy teljes nyugalommal pihenjen, miközben szórakoztató éjszakáit élvezi, visszatérítjük Önnek minden utolsó fillért!

Most nem kell döntenie a végleges döntésről, de meg kell tennie a szükséges intézkedéseket 65% kedvezmény Ma. Egyszerűen próbálja ki a PrivateVPN-t 30 napig, és döntse el, hogy a végén meg szeretné-e őrizni a teljes Netflix-élményhez való hozzáférését. Teljesen nulla kockázat van.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me