Biztosít-e egy VPN-t torrenting közben?

Biztonságos-e egy VPN torrent alkalmazás közben??

Írta Michael Smolski, 2018-08-15 11:23:39 a szórakozásban


Biztosít-e egy VPN-t torrenting közben? Rövid válasz? Ez nem igen. Nem mindig. Néhány tényező befolyásolja, hogy a VPN biztonságban tartja-e a torrentokat. Néhány szolgáltatás jobb ehhez, mások rosszabb. És ha azt tervezi, hogy kínzó, bármilyen okból kifolyólag van, van néhány dolog, amit tudnia kell a kínzásról és a biztonságos megőrzésről, miközben megteszi.

Magának a kínozása nem illegális

- Torrent, illegális.

Az egyik szleng kifejezés, amely a torzítás leírására szolgál.

Kivéve, önmagában a kínozás nem illegális.

A torrenting csak a letöltés eszköze.

De mit tölt le? Ez a nagy kérdés.

Ha letölt valamit, amelyért fizetnie kell a hozzáférésért, az valószínűleg valószínűleg illegális. A torzítás tehát illegális. Nem azért, mert kínzó vagy, hanem azért, mert illegálisan tölt le valamit.

És ha valami illegálisan tölt le fájlt, akkor az Internet szolgáltatója tud róla...

Lehet, hogy megtesznek valamit is ezzel.

Meseidő.

Mielőtt a Spotify nagy ügy volt, az emberek zenét töltöttek le.

Volt egy CD-m egy művésztől, akit tetszett. Kivéve, hogy a CD-k haszontalanok voltak a telefonon való hallgatáshoz.

Mit tettem? Úgy döntöttem, hogy letölt egy dalt.

Néhány héttel később levél volt az otthonomban róla.

A levélben kijelentette, hogy a szolgáltató nem figyeli mások tevékenységét.

Ha nem figyeli a tevékenységeket, akkor honnan tudod?

VPN?

A VPN célja, hogy biztonságban legyen a torrent alatt.

Biztonságos-e egy VPN akkor is, ha torzít??

Nos, van néhány tényező, amelyet először meg kell vizsgálnia, ide nem értve a megadottkat, például az IP-cím megváltoztatását, amely kötelező és minden VPN szolgáltatáshoz tartozik.

Először is, a VPN-nek erős titkosítással kell rendelkeznie.

Az összes VPN-szolgáltatás valamilyen titkosítással rendelkezik, de ez nem elég. Erős titkosításra van szüksége, különben a VPN nem fogja biztonságban tartani a torrent alatt. A PrivateVPN 2048 bites titkosítást kínál az AES-256-tal. Ez a legmagasabb szintű titkosítás a piacon. De önmagában ez nem elég.

Még fontosabb jellemző az IPv6 szivárgás elleni védelem. Ha kíváncsi, hogy a VPN biztonságban tartja-e a torrentokat, akkor az is így van. Amíg nem működik. És néha egy VPN nem működik. Lehet, hogy rossz számítógépe van, vagy átmenetileg ki van kapcsolva az internetről.

Az IPv6 szivárgás elleni védelem leválasztja az internetet, amikor a VPN nem működik. Ez elengedhetetlen a biztonság megőrzéséhez. Szinte mindig nem lehet védeni torzításkor. Mindig védeni kell. Egy másodperc elég ahhoz, hogy levelet kapjon egy internetszolgáltatótól.

Vajon egy VPN biztonságban tartja-e, ha csak ezekkel torkál? Nem.

Minden alkalommal nagy probléma van a VPN-társaságokkal, amikor a kormány nyomást gyakorol. Számos VPN-szolgáltató, különös tekintettel az ingyenes szolgáltatókra, azt állítja, hogy nem tart naplókat, amelyek lényegében visszatérővé teszik azt, amit csinálsz, hanem teszel. A HideMyAss erre példa.

Ha naplókat vezetnek, a VPN nem fogja biztonságban tartani a torrent alatt.

PrivateVPN?

Nem tudjuk. Svéd cég vagyunk. És megsértjük a svéd törvényt, ha igen. Még akkor is, ha gonoszak vagyunk, és hazudni akarunk azzal, hogy azt állítottuk, hogy nem vagyunk, míg cselekszünk, nem tudjuk, és ez biztonságban tart.

Biztonságos-e egy VPN, ha torrenting??

Ha szivárgás elleni védelem van naplók nélkül, és természetesen a titkosítás és az IP-cím megváltoztatása, akkor biztonságban lesz a torrent alatt. Hiányzik az egyikben, vagy úgy dönt, hogy kikapcsol egy VPN-t, miután letöltött valamit, miközben továbbra is bekapcsolta a torrent-klienst, és bajba kerülhet.

Mennyire súlyos lesz ez a baj? Ez az internetszolgáltatótól függ.

Hogyan kezdje el ezt a PrivateVPN-t, amely mindezt kínálja? Ha fiókot hoz létre velünk. A tetején található Vásárlás gombra van szüksége. Kattintson rá. Állítsa be fiókját a 30 másodperces regisztráción keresztül. Töltse le ügyfelünket. Csatlakozás. És maradj biztonságban, ha izgalmas.

2009 óta több mint 44 000 felhasználót szolgáltunk fel, és 100% -os névtelenséget biztosítottunk egyetlen adat megsértése nélkül.

Írta: Michael Smolski.

Jogi nyilatkozat

A PrivateVPN nem hisz a kalózkodásban. Úgy véli azonban, hogy a magánélet alapvető jogának kell lennie az interneten. És ezt nyújtja.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me