Az ingyenes VPN-szolgáltatások biztonságosan használhatók 2019-ben és milyen áron?

Az ingyenes VPN-szolgáltatások biztonságosan használhatók 2019-ben és milyen áron?

Michael Smolski által, 2019-01-07 22:22:34, a VPN szolgáltatásban


Rengeteg nagyszerű ingyenes VPN-szolgáltatás kínál, amelyek megkérdőjelezik a fizetett VPN-szolgáltatások létezését, de akkor vannak olyanok, mint Ön, akik azon gondolkodnak, hogy 2019-ben biztonságos-e az ingyenes VPN-szolgáltatások, és milyen áron? Itt van a dolog, ha valami ingyenes, akkor gyakran fizet a magánélet pénznemével.

Nos, ez nem nagyszerű kezdés erre a posztra, huh?

De ez a valóság.

Ez nem azt jelenti, hogy nem szabad ingyenes VPN-t használni, mivel egyesek számára ez továbbra is nagyszerű választás, attól függően, hogy mennyit hajlandó fizetni, és attól, amit valójában szüksége van.

Az adatok gyakran többet érnek, mint valaki előfizetése

Ha azon kíváncsi, hogy 2019-ben biztonságos-e az ingyenes VPN-szolgáltatások, és milyen áron, akkor a költségek része nagyon érdekes.

Úgy tűnik, hogy adatai évente körülbelül 240 dollárt érhetnek el. Sokkal többet fizet, mint amennyit fizetne egy éves VPN-előfizetésért. Természetesen az ehhez felhasznált adatok nem pontosan a VPN iparán alapulnak, ám ez azt mutatja, hogy az adatok értékesek.

De a VPN-szolgáltatások célja a magánélet biztosítása, igaz?

Igen, de ha valami ingyenes, akkor gyakran fizet a magánélet pénznemével.

A Facebooknak Onavo nevű VPN van. Lehet, hogy hallottál róla. Talán nem. Akárhogy is, sok adatot gyűjtött. Az Apple végül eltávolította az áruházból valójában! Ez egy ingyenes szolgáltatás, és úgy védi Önt, mint egy VPN-nek, kivéve, ha fizet azért, amit kap, azzal, amit kap.

Ez csak egy VPN szolgáltatás. Az adatok eladhatók harmadik felek számára. És mi van, ha egy kormány megveszi? Nem etikus, de végrehajtható. Nem lenne meglepő az olyan országok számára, mint Kína, ha ilyesmit csinálnak.

Tehát az ingyenes VPN-szolgáltatások biztonságosan használhatók 2019-ben, és a gyűjtött adatok is lényegesek-e?

Az ingyenes VPN-szolgáltatások a legtöbb esetben biztonságosak. De ez azért van, mert senkit sem érdekel az a tény, hogy valamihez hozzáfér, amit valószínűleg nem szabad elérnie.

A probléma az, amikor valaki elkezdi gondozását, vagy Ön ellen használja az Ön adatait. Ekkor válnak veszélybe az ingyenes VPN-szolgáltatások.

Ha olyan tevékenységet végez, amely illegálisnak tekinthető abban az országban, amelyben tartózkodik, és azt kéri, hogy biztonságosan használják az ingyenes VPN-szolgáltatásokat, fektessen be egy fizetett szolgáltatásba, mielőtt megbánná.

De nemcsak illegális dolgok elvégzéséről van szó. Olyan információk tárolásáról van szó, amelyekhez valószínűleg hozzáférhet, vagy amelyekről tudjuk, hogy tőled származik, mert egy szolgáltatásnak vannak rólad kapcsolatos információi. Beszélünk az ügyfelekkel kapcsolatos információkról. Privát beszélgetéseket folytatunk.

Ez nem csupán az ingyenes VPN-szolgáltatások 2019-ben történő biztonságos használatának kérdése

Az adatvédelem kérdése túlmutat az ingyenes szolgáltatásokon. A helyzet az, hogy az ingyenes szolgáltatások jobban ki vannak téve az adatvédelmi kérdéseknek, mivel így keresnek pénzt. Fizetett szolgáltatások: fizetett előfizetésekből származnak bevételek, de ez nem azt jelenti, hogy nem tárolnak adatokat. Az elmúlt években történt események olyan VPN-társaságokkal kapcsolatban, amelyek azt állítják, hogy nem vezetnek naplókat, amelyek bárkit ki tudnak fedni, miközben.

És végül, míg az ingyenes VPN-szolgáltatások adatgyűjtést végeznek, az Onavo kedvelői legalább ezt mondják. Egyes fizetett szolgáltatások azt állítják, hogy nem, amikor ezt teszik. És ez nagy veszély. Ingyenes szolgáltatást keres, és kíváncsi az ingyenes VPN-szolgáltatásokra, amelyeket biztonságosan lehet használni 2019-ben, abban a reményben, hogy ez a bejegyzés helytelen volt, vagy kap olyan fizetős szolgáltatást, amely továbbra is képes felfedni téged?

Mi történik, ha egy szolgáltatás jogilag nem tudja tárolni a naplóit?

Nem fogjuk mondani, hogy a PrivateVPN a legtökéletesebb szolgáltatás, amelyet valaha készítettünk, mivel akkor soha nem kellene frissítéseket kiadnia, bármit el fogunk mondani, hogy mi az ügyfélszolgálat és az érték legjobb szolgáltatásaként kerültek kiválasztásra. És ezt az értéket különösen a szórakoztató rész mutatja be a legtöbb Netflix helyszín, a DAZN, a Hulu, a BBC és a legtöbb szórakoztató platform támogatásával, ami azt jelenti, hogy bármit is használni szeretne, nagyjából megteheti, függetlenül attól, hogy hol tartózkodik., még akkor is, ha Kínában vagy a Stealth VPN-mel, amely még az Amazon Fire TV Stick-en működik!

De ami még fontosabb számodra, mivel ezt a bejegyzést olvassa és teljesen biztonságos szolgáltatást keres, a PrivateVPN egy svéd cég, svédország más országok előtt áll, amennyire az adatvédelmi törvények hatálya alá tartozik. Nem akarjuk az Ön adatait, de ha megtennénk, akkor még jogilag sem rendelkezhetünk velük. És ha van valami, amelyben bízni lehet, akkor ennek a törvénynek kell lennie.


Tehát az ingyenes VPN-szolgáltatások biztonságosan használhatók 2019-ben?

A legtöbb ember biztonságban lesz, ha ingyenes VPN szolgáltatást használ. Ha ennek ellenére keres, akkor valószínű, hogy nem csinálsz valamit a biztonságos térségben. És ha igen, akkor a biztonság szempontjából elegendő lehet egy ingyenes VPN számodra, mivel a legtöbb ember nem törődik vele, nem fogja tudni használni az internet nagy részét azokban az országokban, ahol cenzúra zajlik, erről nem is beszélve. el fogja hagyni a VPN szolgáltatás által biztosított szórakoztató funkciókat.

A magánélet végső soron azonban költségekkel jár, és bár valószínűleg nem törődsz azzal, hogy valaki tudja, milyen webhelyekre látogatott ma, akkor érdekel, ha valaki hozzáfér valamihez, amit valójában nem akarja, hogy valaki ismerjen..

Írta: Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me