Az ESPN online nézése az Egyesült Királyságban (és miért nem tudod jelenleg)

Az ESPN online nézése az Egyesült Királyságban (és miért nem tudod jelenleg)

Írta: PrivateVPN, 2019-10-10 08:30:03 a szórakozásban


Megkapja, Ön beteg, hogy túlfizeti a sportcsomagokat a TV-előfizetéssel, és inkább inkább az ESPN kedvelőit nézi online az Egyesült Királyságban, tekintve, hogy havi 4,99 dollárba kerül.. Végül is, aki akarja, hogy havonta 30 fontot fizessen, hogy megnézze a labdarúgását?

Feloldottuk az ESPN + blokkolását, és megmutatjuk, hogyan teheti meg azt is, hogy olcsóbb módon élvezhesse a nagyszerű tartalmat..

És a legjobb dolog? Ugyanez a módszer a Hulu-lal is működik, és lehetővé teszi az American Netflix nézését is, lehetővé téve ezer extra műsor és film feloldását..

Kész?

Mit kell tennie az ESPN Online nézéséhez az Egyesült Királyságban

Ha szeretné online nézni az ESPN-t az Egyesült Királyságban, az ESPN-nek gondolni kell, hogy az Egyesült Államokban tartózkodik.

Nincs más út körül.

Jelen pillanatban, míg az ESPN összességében világszerte működik, az ESPN + csak az Egyesült Államokban érhető el.

Ez valószínűleg azért van, mert az ESPN + nem fizetett a tartalom világszerte történő megjelenítéséért, ami valószínűleg az oka annak is, hogy az előfizetési ár ilyen alacsony.

Ennek eredményeként az ESPN + nem működik az Egyesült Államokon kívül.

Ennek megváltoztatásához két lépés szükséges:

  1. Meg kell bolondítania az ESPN + -et annak gondolkodásában, hogy az Egyesült Államokban tartózkodik
  2. ESPN + fiókot is létre kell hoznia.

A legtöbb szolgáltatás esetében az alkalmazás megjelenítéséhez meg kell változtatnia a tartózkodási helyét az Egyesült Államokban, az ESPN + alkalmazás azonban világszerte elérhető, így könnyen letölthető, mivel az alkalmazásboltokban világszerte elérhető..

Lehet, hogy megnézi ezt, és azt gondolja, hogy ez elég egyértelmű, és általában véve is van, de az ESPN + fiók létrehozása nem olyan egyszerű, mint amilyennek látszik, amibe belemegyünk, amikor folyamatosan olvasod.

Az ESPN + megtévesztése az ESPN Online nézéséhez az Egyesült Királyságban

Az ESPN + megtévesztése az USA-ban való gondolkodáshoz viszonylag egyszerű.

Gyakorlatilag csatlakoznia kell az Egyesült Államokhoz.

Hogyan csinálod, hogy? VPN használatával.

Ez csak akkor működik, ha a megfelelő szerverhez csatlakozik.

Ennek oka az, hogy az ESPN-hez hasonló platformoknak lépéseket kell tenniük a VPN-szolgáltatások ellen. Ha nem, akkor bajba kerülhetnek a tartalom megjelenítésében olyan országokban, amelyekben nincsenek joguk.

És itt jön létre a PrivateVPN, mint olyan szolgáltatás, amelynek ESPN, DAZN, Hulu, HBO, Netflix elkötelezett szerverei vannak, és amelyekről még blogunkban olvashat. Ó, és teljesen ingyenes kipróbálni. Csak adja meg az e-mail címét és a jelszavát, és jó az út.

Szüksége van azonban egy ESPN + fiókra az ESPN online megtekintéséhez az Egyesült Királyságban, és ez az, ahol kissé bonyolulttá válik.

ESPN + fiók létrehozása az ESPN Online megfigyeléséhez az Egyesült Királyságban

Ez az a rész, amelyet a legtöbb ESPN UK útmutató nem említ.

Ha az ESPN-t online szeretné megnézni az Egyesült Királyságban, akkor egy amerikai kártyára van szüksége a fiók létrehozásához.

Ez nagyon bonyolítja az életet.

Ugyanakkor a PrivateVPN-nál felfedeztük, hogy valamilyen okból az Egyesült Királyságban a Revolut társaság működik az ESPN-vel, csakúgy, mint a Hulu-val..

Nem tudjuk, hogy hosszú távon ez a helyzet áll-e fenn, és semmilyen módon sem vagyunk kapcsolatban a Revolut-tal, de tudjuk, hogy mind a prémium, mind a virtuális Revolut kártyák működnek az ESPN + -nel ebben az időben.

Ez pedig rendkívül egyszerűvé teszi az ESPN online nézését az Egyesült Királyságban, mivel csak másodpercekbe telik a PrivateVPN-fiók regisztrálása, és a Revolut-fiók létrehozása is nagyon gyors.

Ne akarja használni a Revolutot az ESPN nézésére az Egyesült Királyságban?

Nem probléma, itt vannak alternatívák:

1. Kérdezze meg valakit, aki rendelkezik amerikai kibocsátott kártyával, hogy tud-e számlát létrehozni neked, vagy megoszthatja veled.

2. Szerezze be az Egyesült Államokban kiállított előre fizetett kártyát.

3. Szerezze be az Egyesült Államokban kiállított virtuális előre fizetett kártyát.

A 2. és 3. lépés néhány kutatást igényel az interneten, és lehet, hogy nem olyan biztonságos a fogadásra, és nem olyan gyors, mint a Revolut használata, de akárhogy is, ha az ESPN-t online szeretné nézni az Egyesült Királyságban, akkor rengeteg lehetőség van.

Tudnivalók az ESPN Online nézése előtt az Egyesült Királyságban

Az ESPN + egy csomó élő tartalmat kínál, akár a Premier League, akár a főiskolai sportok számára, és őszintén szólva, sokkal többet kínál, mint amennyit egy csatornakészlet elfér, de hiányzik a tényleges ESPN csatornák.

Számít? A legtöbb nem azért, mert az ESPN + összességében sokkal több tartalmat kínál, mint maguk az ESPN csatornák, de mindazonáltal nem mindent kínál.

...De ez csak 4,99 USD havonta, és a PrivateVPN kipróbálásával gyorsan megtudhatja, hogy az ESPN megfelelő-e Önnek, és ha nem, akkor a DAZN valószínűleg akkor lesz, ha gyakorlatilag kapcsolatban állsz Kanadával..

A DAZN olyan, mint a sport Netflix, és ironikus módon, bár egy brit vállalat, amely az Egyesült Királyságban nem érhető el. Sokat olvashat róla a blogunkon.

Van még egy dolog...

Ez a módszer lehetővé teszi az ESPN online nézését az Egyesült Királyságban, de nem minden eszközön.

Miért? Mivel nem minden eszköz támogatja a VPN-szolgáltatásokat.

Az Apple TV, a Chromecast, a Roku, a PS4, az XBOX ONE és a legtöbb intelligens TV nem támogatja a VPN-szolgáltatásokat.

Mit tudsz csinálni? Ha szerez egy Amazon Fire TV Stick-et, amely támogatja a VPN szolgáltatásokat, és csatlakoztathatja a TV-hez az ESPN online megtekintéséhez az Egyesült Királyságban egy nagy képernyőn, vagy telepíthet egy VPN-t egy útválasztóra, amely nem az általunk ajánlott. Csak az a tény, hogy a legtöbb útválasztó nem elég erős ahhoz, hogy kezelje a VPN-kapcsolatokat, de ez az a lehetőség, ha valóban egy adott eszközön szeretne nézni, és mi bemutatjuk, hogyan kell ezt a webhelyen csinálni..

Ha ez rendben van veled, készen állsz arra, hogy online nézzék az ESPN-t az Egyesült Királyságban, és ha bármilyen kérdése van, feltétlenül forduljon hozzánk a webhelyen, a Instagramon, a @Privatevpn_ címen, vagy küldjön e-mailt nekünk a support @ privatevpn címen. .com. Ne felejtse el átnézni más útmutatóinkat, hogy teljes mértékben kihasználhassa szórakozása és a PrivateVPN előnyeit.

Írta: Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me