Az ESPN online nézése az Egyesült Államokon kívül (lépésről lépésre)

Az ESPN online nézése az Egyesült Államokon kívül (lépésről lépésre)

Írta: Michael Smolski, 2019-09-01 20:14:38 a Guides-ben


Szeretné online nézni az ESPN-t az Egyesült Államokon kívül? Segíthetünk benne. De más útmutatókkal ellentétben azt is figyelmeztetjük Önt, hogy nem olyan egyszerű, mint az ESPN becsapása arra gondolni, hogy az Egyesült Államokban tartózkodik.

Meg fogjuk magyarázni, hogy miért van ez az alábbiakban, miközben remek alternatívákat kínálunk. Ezután lépésről lépésre bemutatja, hogyan nézheti online az ESPN-t az Egyesült Államokon kívül.

Miért nem praktikus a legtöbb ember számára az ESPN online nézése az Egyesült Államokon kívül

Ha nem az Egyesült Államokban él, akkor nincs televíziós szolgáltatója az Egyesült Államokban, ami azt jelenti, hogy nem fog hozzáférni az ESPN csatornákhoz.

ESPN +? Ez továbbra is hihetetlen mérkőzéseket, sportdokumentumokat és sok főiskolai sportot érhet el, de ha valamit nem játsszon az ESPN + -en, akkor TV-előfizetéssel kell rendelkeznie ahhoz, hogy hozzáférhessen, ezért sok ember találja online az ESPN-t online nézve. az USA korlátozása.

Ez az oka annak, hogy sok DAZN, és különösen a kanadai DAZN sokk számára a legjobb választás. Nincs sok, amit az ESPN + rendelkezik, de nagyon sok, hogy az ESPN + nem a professzionális bajnokságra összpontosít, mint a főiskolai bajnokság. És van egy ingyenes próbaverzió, hogy kiderüljön, tetszik-e.

DAZN vagy ESPN +? Ez tényleg a sportigényeitől függ. Ha szereted az amerikai bajnokságot, akkor az ESPN + a megfelelő hely, de a kanadai DAZN egyébként az NFL kedvelőit kínálja Önnek, miközben az Európa legjobb bajnokságát is felajánlja a labdarúgásban, beleértve a Bajnokok Ligáját..

Akárhogy is, blogunkban útmutatók találhatók arról, hogyan oldhatjuk fel mindkettőt, és sok más szórakoztató platformot is.

Az ESPN online nézése az Egyesült Államokon kívül

Ennek két lépése van.

  1. Hozzon létre egy fiókot amerikai kártya használatával, ha még nem rendelkezik ilyennel.
  2. Bolond az ESPN arra gondolva, hogy az Egyesült Államokban van.

Megtudjuk, hogyan kell csinálni, még akkor is, ha jelenleg nincs amerikai kártya.

ESPN + fiók létrehozása az ESPN online megfigyeléséhez az Egyesült Államokon kívül

Ha már van amerikai kártyád, akkor természetesen kihagyhatja ezt a részt. Ugyanez természetesen akkor is érvényes, ha már van ESPN + fiókja.

Ha nem?

Ez lesz a legkönnyebb Európában.

Miért?

Mint valamilyen okból, az brit székhelyű Revolut mind a Hulu-val, mind az ESPN-vel együttműködik. Kipróbáltuk mind a prémium, mind a fém, mind a virtuális kártyákat, és valamilyen okból működnek.

Mindig így lesz? Nem tudjuk. De egyelőre a Revolut működik.

Az ESPN útmutatók soha nem említik az amerikai kártya szükségességét. Ennek oka az, hogy a legtöbb ember, aki ezeket az útmutatókat írja, valójában nem járja át a szolgáltatás igénybevételéhez szükséges lépéseket. A PrivateVPN-nél ezt megtesszük, mert meg akarjuk oldani az Ön kérdéseit, legyen az biztonság szempontjából biztonságos vagy szórakoztató jellegű.

A prémium Revolut számlával azonnal hozzáférhet a virtuális kártyákhoz. És a legjobb dolog? Mivel ez online bank, sokkal könnyebb beállítani, mint egy normál bank. Csak néhány percig tart.

Semmilyen módon nem vagyunk kapcsolatban a Revolut-lal, és ha olyan bankkal találkozunk, amely megkönnyíti az ESPN-be történő feliratkozást, akkor ezeket is megemlítjük.. Számunkra az a kérdés, hogy teljes mértékben megoldja a kérdését, és a Revolut ezt az európai és néhány más régió ügyfelei számára teszi.

Ha a Revolut valamilyen okból leáll, ezért vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megismerjük és segítsünk másoknak, akik megpróbálják figyelni az ESPN-t az Egyesült Államokon kívül.

Nem él Európában, vagy nem akar alternatívát? biztos.

  1. Kérdezze meg valakit, aki rendelkezik egy amerikai kibocsátott kártyával, ha tudna számlát hozni neked. Ajánlja megosztani, ha szükséges.
  2. Kérjen meg valakit az Egyesült Államokban, hogy osszon meg veled egy fiókot. Ajánlat fizetni érte, ha szükséges.
  3. Szerezzen be egy előre fizetett kártyát az USA-ban.
  4. Szerezze be az Egyesült Államokban kiállított virtuális előre fizetett kártyát.

3. és 4. lépés?

Néhány Google-kutatás elvégzi a térségéhez megfelelő vállalat megtalálását. Ez nem lehetetlen, de bonyolultabb, mint pusztán a Revolut használata.

Természetesen, még mielőtt regisztrálna, és az ESPN online nézésére az Egyesült Államokon kívül, be kell csapnia az ESPN-t arra, hogy azt gondolja, hogy az Egyesült Államokban tartózkodik. Az alábbiakban átjárjuk.

Hogyan bolondíthatjuk az ESPN-t az ESPN online nézéséhez az Egyesült Államokon kívül

Az ESPN +-nek gondolni kell, hogy az Egyesült Államokban tartózkodik.

Ehhez VPN szükséges.

A VPN szolgáltatások lehetővé teszik, hogy virtuálisan megváltoztassa a tartózkodási helyét. Ebben az esetben online nézegetheti az ESPN-t az Egyesült Államokon kívül, az ESPN azt gondolja, hogy az Egyesült Államokban tartózkodik, ha a megfelelő amerikai szerverhez csatlakozik..

Lásd, az ESPN nem fog működni az összes amerikai szerverrel. Ugyanez vonatkozik a Hulura és az American Netflixre. A szórakoztató platformoknak erőfeszítéseket kell tenniük annak megakadályozására, hogy a VPN-szolgáltatások másként működjenek, és megsértik a megállapodást a vállalatokkal, mivel engedik, hogy valamit az Egyesült Államokon kívül nézzenek..

Ezért annyira fontos a megfelelő VPN használata a szórakozáshoz. PrivateVPN? Nincs világszerte több ezer szerver. A világ minden tájáról vannak kiszolgálók, ehelyett azonban a minőségre összpontosítunk, és ügyelünk arra, hogy az összes kiszolgáló értékes legyen az Ön számára. Ezért támogatjuk a piacon a legtöbb Netflix régiót; Eközben néhány VPN-társaság több ezer szerverrel rendelkezik.

Az PrivateVPN az egyetlen szolgáltatás, amely lehetővé teszi az ESPN online nézését az Egyesült Államokon kívül? Ez nem. Van még néhány más is. Kínálunk azonban egy 7 napos kockázatmentes próbaverziót, hogy kipróbálhassa magának és utána? Nos, ügyfeleink szeretnek minket az általunk nyújtott értékért. Ja, és együtt dolgozunk a Hulu, az Amazon Prime, a Hotstar, a HBO és még sok másnal, amelyekről a blogunkban olvashat.

Így lehet nézni az ESPN online az Egyesült Államokon kívül

Ha azt szeretnénk, hogy az ESPN-t online az Egyesült Államokon kívül nézzük, ehhez elengedhetetlen, amit ebben az útmutatóban említettünk, de attól függően, hogy milyen eszközön szeretné online nézni az ESPN-t, problémák lehetnek, mivel az ESPN alkalmazás elérhető az üzletboltokban világszerte a VPN-szolgáltatásokat nem minden platform támogatja.

Az olyan eszközök, mint az Apple TV, a Chromecast és a Roku egyáltalán nem támogatják a VPN-szolgáltatásokat. Mit tehetsz, ha az eszköz nem támogatja a VPN-szolgáltatásokat? Telepíthet egy VPN-t egy útválasztóra. Ez egyáltalán nem lesz kényelmes, és jobb, ha jobban szereti az Amazon Fire TV Stick kedvelőit, de ezt egy lehetőséggel fedezzük fel webhelyünkön.

Írta: Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me