Az ESPN + nézése az Egyesült Királyságban (lépésről lépésre)

Az ESPN + nézése az Egyesült Királyságban (lépésről lépésre)

Írta Michael Smolski, 2019-09-01 20:33:42 a szórakozásban


Az ESPN + figyelésének az Egyesült Királyságban című legtöbb útmutatójában hiányzik az ESPN + elérésének kulcsfontosságú eleme az Egyesült Királyságban, amely a megfelelő kártyát használja az ESPN regisztrációhoz.+. Ez a helyzet még a nagyobb „megbízható” oldalakon is. Nem elég arra, hogy az ESPN + azt gondolja, hogy az Egyesült Államokban tartózkodik.

Ebben az útmutatóban az ESPN + beszerzésének teljes folyamatán megyünk keresztül az Egyesült Királyságban, kezdve a regisztrációtól az ESPN becsapódásáig, azt gondolva, hogy az Egyesült Államokban tartózkodsz.

Valamit tudni kell, mielőtt elolvasná ezt az útmutatót az ESPN + nézéséről az Egyesült Királyságban

Az ESPN + nem biztosítja az összes ESPN-tartalmat.

Az ESPN + tagsággal hozzáférést kap az ESPN eredeti tartalmához, valamint néhány felső sportdokumentumhoz, valamint sok élő sporttal együtt, akár egyetemi, akár profi sportok számára, de nem fog hozzáférni az ESPN csatornákhoz.. Ehhez rendelkeznie kell amerikai TV előfizetéssel.

Az ESPN + továbbra is a legtöbb ilyen tartalmat kínálja Önnek, de nem egészét. Valami, amit tudatosítani kell. Ja, és ha több európai tartalomhoz szeretne hozzáférni, akkor azt javasoljuk, hogy olvassa el a DAZN útmutatónkat. Ez biztosítja a Premier League és a Bajnokok Ligája kedvelőit a TV-előfizetésed töredékéért, és útmutatónk van annak feloldásához..

Akárhogy is, blogjainkban ismertetjük, hogyan szabadíthatja fel a hozzáférhető szórakoztató tartalmat, beleértve az Egyesült Királyságban található Hulu elérését is..

Az ESPN + nézése az Egyesült Királyságban

Csak két lépés szükséges, ha meg szeretné nézni az ESPN-t az Egyesült Királyságban.

  1. Hozzon létre egy ESPN + fiókot, amelyhez amerikai kártya szükséges.
  2. Bolond az ESPN arra gondolva, hogy az Egyesült Államokban van.

Megtudjuk, hogyan kell csinálni, még akkor is, ha jelenleg nincs amerikai kártya.

ESPN + fiók létrehozása az ESPN + figyeléséhez az Egyesült Királyságban

Ha az Egyesült Királyságba utazik, és van amerikai kártyád, akkor ezt sem kell elolvasnia.

A többit az Egyesült Királyságban élte, és nincs amerikai kártyája?

Használja a Revolut eszközt, amely már megvan.

A Revolut valamilyen oknál fogva együtt működik a Hulu-val és az ESPN-kel is+. Kipróbáltuk az általuk kínált prémium, fém és virtuális kártyákat is, és csak működnek.

Most nem tudjuk, hogy ez mindig így lesz-e, de egyelőre a Revolut használatával megnézheti az ESPN + -et az Egyesült Királyságban.

A PrivateVPN semmilyen módon nem áll kapcsolatban a Revolut-lal. Csak arra törekszünk, hogy megoldjuk az összes biztonsági és szórakoztatási kérdését, amit blogunkban teszünk.

A Revolut nagyszerű tényezője az, hogy hihetetlenül egyszerűen beállítható, mivel egy online bank, amely másképp dolgozik, és mivel prémium és fém felhasználók számára kínál virtuális kártyákat, az ESPN + funkcióval azonnal elindulhat.. Ja, és akkor is könnyű törölni, ha ez a módszer a jövőben nem működik.

És ha igen, akkor kérjük, ossza meg velünk, hogy segítsünk másoknak, akik kitalálják, hogyan kell az ESPN + -et nézni az Egyesült Királyságban.

Az alternatívák?

  1. Kérdezzen valakit, aki rendelkezik amerikai kártyával, hogy segíthet-e neked fiók létrehozásával, vagy ha meg tudnak osztani veled egy fiókot.
  2. Szerezzen be egy előre fizetett kártyát az USA-ban.
  3. Szerezze be az Egyesült Államokban kiállított virtuális előre fizetett kártyát.

A 3. és 4. lépés néhány kutatást igényel a Google-on, és időt vehet igénybe, de ehhez némi türelemmel be kell szereznie Önnek egy munkakártyát.

Ebben a lépésben kitértünk, hogyan lehet ESPN + fiókot létrehozni az ESPN + megfigyeléséhez az Egyesült Királyságban, de először is be kell csapnia az ESPN + -et arra gondolva, hogy az Egyesült Államokban tartózkodsz, amelyet az alábbiakban fedezünk fel..

Hogyan bolondíthatom az ESPN + -et az ESPN + nézéséhez az Egyesült Királyságban

Ha az ESPN + -et szeretné nézni az Egyesült Királyságban, az ESPN +-nek gondolni kell, hogy mindig az Egyesült Államokban tartózkodjon. És ehhez VPN-t kell használnia.

A VPN-szolgáltatások lehetővé teszik, hogy gyakorlatilag megváltoztassa tartózkodási helyét, hogy bárhol a világon legyen, feltéve, hogy az Ön által használt VPN-szolgáltatásban vannak kiszolgálók. PrivateVPN? Nem engedi, hogy csatlakozzon a világ minden egyes városához. Amit felszabadít a felszabadítani kívánt szórakoztató szolgáltatásokról, például az ESPN +, a DAZN, a Hulu, az American Netflix és az American Amazon Prime. Ezt úgy teszi, hogy a minőségre, nem pedig a minőségre összpontosít.

Üzleti célokra érdemes lehet egy adott helyre csatlakozni, de szórakoztatási célokra nem erről van szó.

Lásd, az olyan platformoknak, mint például az ESPN +, erőfeszítéseket kell tenni a VPN-szolgáltatások működésének megakadályozása érdekében, hogy ne kerülhessenek bajba. Végül is nem birtokolják a Serie A kedvelőit. Ha az Egyesült Királyságban a saját platformon nézik, és csak az Egyesült Államokban való megmutatásuk van a joggal, problémákba kerülhetnek a jogi megállapodásaik megszegése miatt.. Ez az oka annak, hogy a legtöbb szokásos VPN-kiszolgáló nem működik ilyen szolgáltatásokkal.

A támogatott szolgáltatások teljes listájáért nézze meg alkalmazásunkat vagy a blogunkat. És ha látja, hogy a szolgáltatást, amelyhez hozzáférni kíván, nem említi, keresse fel ügyfélszolgálatunkat, vagy még jobb, Próbáld ki magad, mivel 7 napos kockázatmentes próbaverziót kínálunk. Csak adja meg e-mail címét és jelszavát, és készen áll a továbblépésre, azzal a képességgel, hogy akár 6 eszközre is bármikor csatlakoztatható, sebességkorlátozások nélkül.

Így lehet nézni az ESPN + -et az Egyesült Királyságban

Blogunkon másképp csinálunk dolgokat, mert kipróbáljuk a dolgokat, mielőtt azokról írok. És ha ezt hasznosnak találta, és azt tervezi, hogy a PrivateVPN-t használja az ESPN + nézésére az Egyesült Királyságban, akkor biztosan megtalálja a blogunkat, hogy megtudja, milyen egyéb szolgáltatásokat nyithat fel, valamint arról, hogy miként lehetne jobban védeni az internetet.

Az egyik dolog, amit nem említettem? Hogy nem fogja tudni az ESPN + -et az Egyesült Királyságban a legtöbb intelligens TV-n és platformon nézni, mint például az Apple TV, a Chromecast és a Roku, mivel ezek a platformok egyszerűen nem támogatják a VPN-szolgáltatásokat. Mit tudsz csinálni? Telepítsen egy VPN-t útválasztóra - nem fantasztikus lehetőség, de lehetőség, amelyet webhelyünkön fedezünk fel.

Írta: Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me