Az ESPN + nézése Ausztráliában (lépésről lépésre)

Az ESPN + nézése Ausztráliában (lépésről lépésre)

Írta: PrivateVPN, 2019-09-26 09:43:17 a szórakozásban


Az ESPN + az egyik legjobb és legolcsóbb lehetőség az élő sport online nézésére. Havonta 4,99 USD a legjobb futball, egyetemi sportok, UFC, MLB és sok más sport és bajnokság számára. A kérdés? Hogy nem nézheti az ESPN + -et Ausztráliában. Legalább nem anélkül, hogy megtennénk néhány lépést, amelyet ebben az útmutatóban ismertetünk.

Milyen lépéseket? Az ESPN + esetében csak 2 van.

  1. Hozzon létre egy ESPN + fiókot egy amerikai kibocsátott kártyával.
  2. Bolond az ESPN + arra gondolva, hogy az Egyesült Államokban tartózkodik.

A Hulu kedveivel, amely a Disney tulajdonában van, amely szintén az ESPN + tulajdonosa, van egy lépés, hogy az alkalmazás letöltéséhez meg kell változtatnia az alkalmazásbolt helyét, de az ESPN alkalmazás elérhető az üzletboltokban világszerte.

Gondolod, hogy az első lépés miatt nem lesz könnyű megnézni az ESPN + -et Ausztráliában, és az biztos, hogy nem lesz olyan egyszerű, mint Ausztráliában az American Netflix nézése, de havonta 4,99 USD-ért mindenképpen érdemes megszerezni, és lépésről lépésre végigvezetjük.

ESPN + fiók létrehozása az ESPN + megfigyeléséhez Ausztráliában

Az ESPN + fiók létrehozásának első lépése az ESPN + megtévesztése az USA-ban való gondolkodás mellett. Ezt a következő lépésben fedjük le.

Megcsináltam? Nagy.

ESPN + fiók létrehozásához, amint azt már említettük, szüksége van egy amerikai kibocsátott kártyára.

Lehet, hogy nem olyan bonyolult, mint amilyennek hangzik.

Először próbálja ki a kártyáját. Egyes bankok vagy szolgáltatások egyes kártyáit az USA-ban adják ki, még akkor is, ha nem ott élsz.

Ha ez nem működik, akkor a legjobb fogadás lehet a Revolut.

A Revolut valamilyen oknál fogva működik mind az ESPN +, mind a Hulu-lal (ebben az adott pillanatban), és béta formájában elérhető Ausztráliában.

Kipróbáltuk mind a prémium Revolut kártyákat, mind a virtuális kártyákat, és mindegyik működött.

Nem tudjuk, hogy ez mindig működni fog, és a PrivateVPN semmilyen módon nem kapcsolódik-e a Revoluthoz, de jelenleg egy megbízható módszer működik, és a leggyorsabb is.

Nem akarja használni a Revolutot? Íme néhány további javaslat:

  1. Kérdezze meg az Egyesült Államok egyik barátját, hogy tud-e Önnek fiókot létrehozni vagy meg tudják osztani a jelenlegiét. Ajánlat fizetni, ha szükséges.
  2. Szerezzen be egy előre fizetett kártyát az USA-ban.
  3. Szerezze be az Egyesült Államokban kiállított virtuális előre fizetett kártyát.

Lehet, hogy az alternatívák nem olyan gyorsak és biztonságosak, mint a Revolut, de a Google-on végzett kutatások során talál néhány alternatívát, amelyek együttműködnek az ESPN-rel+.

Nézze meg az ESPN + -ot Ausztráliában azáltal, hogy azt gondolja, hogy az Egyesült Államokban tartózkodik

Az ESPN + becsapódásának egyetlen módja az, hogy gyakorlatilag az USA-ban tartózkodik.

Ezt megteszi egy VPN segítségével.

A VPN lehetővé teszi, hogy gyakorlatilag megváltoztassa tartózkodási helyét, miközben megvédi az internetet az IP megváltoztatásával és titkosítással. Ebben az esetben az a tény, hogy lehetővé teszik, hogy gyakorlatilag megváltoztassa tartózkodási helyét.

Kivéve a VPN önmagában nem elég.

Győződjön meg arról, hogy a használt VPN-szolgáltatás támogatja az ESPN-t+. Több száz VPN-szolgáltató van, és szeretik hirdetni, hogy hány szerverük van. És ez okos. Végül is szeretünk mennyiséget. A szórakozásról azonban nem a mennyiség számít. Minőségi.

Ennek oka az, hogy az olyan platformok, mint az ESPN +, lépéseket tesznek a VPN-szolgáltatások működésének megakadályozására. Muszáj nekik. Nagyon sok pénz van a vonalon, és ha hagyják, hogy valaki az Egyesült Államokon kívül nézzék az ESPN + -et, amikor nem fizettek azért, hogy a tartalom máshol megjelezhető legyen, szerződésszegéseket szegnek. Ennek eredményeként az olyan platformok, mint az ESPN +, fellépnek a VPN szolgáltatások ellen.

A PrivateVPN az ESPN + és a Hulu támogatását egyaránt támogatja Ausztráliában található egyéb blokkolt szolgáltatások között.

És a legjobb dolog? Kipróbálhatja magának, kockázatmentesen. Csak írja be e-mail címét és jelszavát, és jó, ha 7 napra megy, az ingyenes próbaverziónkkal. Ó, és mivel ez egy 7 napos próbaverzió, teljes mértékben bízhat abban, hogy az ESPN + működni fog, és a legrosszabb esetben semmit sem veszít.

Használhat egy ingyenes VPN-t az ESPN + megfigyeléséhez Ausztráliában??

Lehet, hogy egy teljesen ingyenes VPN keresésére gondol.

Nincs ilyen.

Az ingyenes VPN-szolgáltatások nem oldják fel a blokkolást szórakozás. Csak alapvető VPN szolgáltatásokat nyújtanak.

És még akkor is, ha támogatnák az olyan szórakoztató szolgáltatásokat, mint az ESPN +, ez a kapcsolat nem lenne elég erős a streaminghez, soha ne zavarja az élő streaming-et.

A PrivateVPN-nál megértjük, hogy nem mindenki képes havonta kétszámjegyet költeni egy VPN-szolgáltatásra. Azt is megértjük, hogy a minőség számít. Hihetetlen értékben kombináltuk mind az emberek számára fontos minõséget, mind pedig az igazán fontos szolgáltatások támogatását.

Tudnivalók az ESPN + nézéséről Ausztráliában

Az ESPN csatornákat az ESPN nem támogatja+.

Az ESPN + sokféle adatfolyamot fog biztosítani Önnek, de nem biztosítja az összes rendelkezésre bocsátását, mivel ezek kis része csak az ESPN csatornákra vonatkozik, amelyek nem tartoznak az ESPN-hez+. Ha online szeretné elérni őket, akkor szüksége van egy TV-előfizetésre, amelyhez az ESPN tartozik, és ez a legtöbbnek nem éri meg, mert túl sokba kerül és túl bonyolult..

Ezzel az ESPN + -nel elegendőnek kell lennie a legtöbb számára, mivel összességében sokkal több tartalmat kínál, mint ami az ESPN csatornákon elérhető, bizonyos tartalmak hiányában. És ha az ESPN + nem elegendő az Ön számára, akkor a DAZN a sport Netflixe, és megbeszéltük, hogyan kell működni Ausztráliában.

Mielőtt elmész, az ESPN + -et Ausztráliában szeretné megnézni, és tudnia kell még egy dolgot...

Az ESPN + nem működik az Apple TV-n, a Chromecaston, a Roku-n, a játékkonzolokon vagy az intelligens TV-ken. Ezek a platformok csak nem támogatják a VPN szolgáltatásokat, így ez a módszer nem fog működni. Ennek ellenére, ha valóban meg kell nézni az ESPN + -et Ausztráliában ezen eszközök egyikén, akkor ezt meg lehet csinálni ... ha VPN-t telepít az útválasztóra.

Ez egyáltalán nem ideális módszer, és nem olyan, amit erősen ajánlunk, de ezt a lehetőséget egy webhelyünkön fedezhetjük fel. Egyébként csak szerezzen Fire Fire Stick-et, és csatlakoztassa a TV-hez. Megfizethető és támogatja a VPN-szolgáltatásokat, például a PrivateVPN-t.

Így lehet nézni az ESPN + -et Ausztráliában

Kissé egyszerűbb az ESPN + nézése Ausztráliában, mint a Hulu vagy a DAZN, de nem annyira egyszerű, mint Ausztráliában az American Netflix nézése..

PrivateVPN? Ez lehetővé teszi, hogy mindet megnézze, és még sok minden mást, amelyet a blogunkban fedezünk fel. Próbálja ki magát a 7 napos kockázatmentes próbaverziónkkal.

Írta: Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me