Az Egyesült Királyság legjobb 2018-as VPN-szolgáltatása

Az Egyesült Királyság legjobb 2018-as VPN-szolgáltatása

Michael Smolski, 2018-09-19 18:41:17, a VPN szolgáltatásban


Az Egyesült Királyság legjobb 2018-as VPN-szolgáltatását keresi? Attól függően, hogy ki vagy, az Ön igényei és a szükséges funkciók különböznek. Az egyesült királyságbeli legjobb VPN-szolgáltatást barátja valami másnak tekintheti. Az Ön igényeire vonatkozik. És ez azt jelenti, hogy a legjobb VPN szolgáltatásnak mindent meg kell tartalmaznia, amelyre a felhasználónak szüksége lehet. Ellenkező esetben ez csak a legjobb VPN-szolgáltatás az Egyesült Királyságban néhány ember számára.

Tehát mi a legjobb VPN-szolgáltatás az Egyesült Királyságban 2018-ra? És milyen szolgáltatások kínálják?

Nem amerikai vagy brit tartja biztonságban

Nemcsak ez a két ország nem fogja teljes mértékben biztonságban tartani, ha azokban alapuló VPN-t használ, hanem ezek a két legnagyobb szereplők a VPN-piac és a biztonság hiánya esetén..

A kormányok túl sok ellenőrzést gyakorolnak a magánélet és a biztonság felett ezeken a piacokon, ami azt jelenti, hogy ha valami nem megfelelőt csinálna, akkor az adatait elküldheti valakinek, és elkaphat.

Természetesen nem szabad olyan dolgot csinálnia, amely nem helyes, de egy VPN-ben van, hogy szándékától függetlenül teljes biztonságban maradjon. Az Egyesült Királyság 2018-as legjobb VPN-szolgáltatásának biztonságot kell nyújtania, különösen egy olyan világban, ahol a magánélet ilyen nagy aggodalomra ad okot.

PrivateVPN? Jellemzője egy 2048 bites titkosítás az AES-256-tal, amely a legmagasabb szintű titkosítás a piacon. Egyetlen ember sem engedheti meg magának, hogy túlmenjen rajta.

De ez nem elég. Nagyon sok VPN-cég vezet naplót, bár állítják, hogy nem. Az igazság akkor derül ki, ha valakit letartóztatnak. A PrivateVPN egy svéd cég, amelynek szigorú svéd adatvédelmi törvényeket kell követnie. Még akkor is, ha törődnénk azzal, amiben áll, jogilag nem tudhatnánk tudni. NEM SZÜKSÉGESEN NAPLÓKAT!

Mi történik, ha a VPN leáll?

Valószínűtlen, hogy ez megtörténik, de valószínűtlen, hogy a dolgok folyamatosan történnek. Jobb félni, mint megijedni. Ha az Egyesült Királyságban a 2018-as legjobb VPN-szolgáltatás a biztonság az Ön számára, ez kötelező.

A PrivateVPN IPv6 szivárgásvédelmet kínál, ami azt jelenti, hogy ha bármilyen okból lekapcsolódik, akkor továbbra is biztonságban vagy, mivel az internet is lekapcsol, azaz az adatok nem szivárognak.

A kiszolgálók számítanak, amikor az az Egyesült Királyság legjobb VPN szolgáltatása

A biztonság után szervereket keres. Olyan VPN-t keres, amelynek szerverei vannak azokban az országokban, amelyek olyan speciális szolgáltatásokat kínálnak, amelyekhez Ön nem fér hozzá. A PrivateVPN 56 különféle szerverhelyet és számlálást kínál. És ez elegendő a felhasználók 99% -ának, mivel a nem szereplő országok a leggyakrabban olyan helyek, ahol kevés internet és nincs exkluzív tartalom..

Az Egyesült Királyság 2018-as legjobb VPN-szolgáltatásának képesnek kell lennie együttműködni a Hulu-val, a Netflix-szel és az Amazon Prime-lal, a BBC kedvelőivel együtt, a PrivateVPN pedig.

Ön is szeretne sebességet

Nagyon jó a VPN-kiszolgálóhoz kapcsolódni, de a sebességre is szükség van. Nagyszerű lehetőség arra, hogy megnézhesse az amerikai Netflixet az Egyesült Királyságban, feltéve, hogy jó minőségű órát nézhet.

És a VPN-szolgáltatások rossz hírnévnek örvendenek a sebesség miatt, mivel a legtöbb társaság internetes kapacitását csak a fogadó oldalaktól vásárolja meg, nem pedig az IP-átviteli szolgáltatótól. A PrivateVPN az internetkapacitást elsősorban csak az IP-átviteli szolgáltatóktól vásárolja meg, amely lehetővé teszi az internet használatát anélkül, hogy a host-oldalakat megadná.

Ki akar sokat fizetni??

Minél több szolgáltatást kap, annál többet fizet. Jobb?

És ez azt jelenti, hogy az Egyesült Királyságban a 2018-as legjobb VN-szolgáltatás nem az, amely mindent kínál, mintha Ön engedheti meg magának, az nem a legjobb szolgáltatás, igaz?

A PrivateVPN a legjobb ajánlatot nyújtja a BestVPN által választott VPN-szolgáltatásokról.

Ó, és annyira biztosak vagyunk benne, hogy elégedett lesz azzal, amit kínálunk, és teljes visszatérítést kínálunk az első 30 napra, ha nem elégedett.

És végül: ha bármilyen problémája merül fel, ügyfélszolgálatunk emellett díjat is nyert a vpnMentor által választottért..

„A PrivateVPN olyan, mint egy butik VPN; amikor azt akarja érzi, hogy valaki törődik veled, és hallgatja az Ön igényeit, akkor számíthat rájuk. ”

Az Egyesült Királyság legjobb 2018-as VPN-szolgáltatása

Az Egyesült Királyság 2018-as legjobb VPN-szolgáltatásának biztonságot kell nyújtania, és nem csak azt kell mondania. Ne bízz bennünk ebben, bízz a törvényünkben. Gyorsnak kell lennie, miért lassítaná le magát 2018-ban? A fájlok egyre nagyobbá válnak. A nagy tényező az ár is, mennyit fizet azért, amit kap? Erről szól a PrivateVPN. Szolgáltatások kiváló áron. A két világ legjobbja.

Hogyan regisztrálsz? Kattintson a weboldal jobb felső részén található Buy gombra, majd kövesse a 30 másodperces regisztrációnkat. Végül töltse le ügyfelünket és adja meg az Ön adatait, és ennyi.

Írta: Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me