Az Amazon Prime használata az Egyesült Államokon és az Egyesült Királyságon kívül

Az Amazon Prime használata az Egyesült Államokon és az Egyesült Királyságon kívül

Írta: Michael Smolski, 2017-10-10 12:51:45 a szórakozásban
Az Amazon Prime nem olyan, mint a Hulu. Nem biztosítja a legújabb TV-műsorokat. Nagyon hasonlít a Netflixhez, de nemcsak a TV-műsorokról vagy a filmekről szól. Az Amazon Prime ennél több. Ez is kétmillió dal a Prime Music-val. Számos ingyenes könyvhez és magazinhoz is hozzáférhet. És ha szereti a képeket, akkor nekik is tárolhat.


Az Amazon Prime problémája az, hogy noha a video streaming szempontjából nagyon hasonlít a Netflixre, ugyanúgy, mint a Hulu, amikor megnézi, hogyan működik. Ha az Egyesült Államokon vagy az Egyesült Királyságon kívül tartózkodik, akkor nem fogja tudni közvetíteni a tartalmat, akárcsak a Hulu-ban. A Netflix-szel ellentétben az Amazon Prime nem elérhető világszerte. És ez probléma, mert az emberek az Amazon Prime-t az Egyesült Államokon és az Egyesült Királyságon kívül akarják használni.

De az Amazon megkönnyíti az életét, mint a Hulu, mivel az Amazon lehetővé teszi az Amazon Prime használatát az Egyesült Államokon és az Egyesült Királyságon kívül, mindaddig, amíg az Amazon eredeti tartalmát használja. De mi lenne, ha meg akarja nézni az összes tartalmat?

Válassza az Amazon Prime-fiókjának helyét


Az első kérdés, amit fel kell tennie magának, az, hogy az Egyesült Királyság vagy az Egyesült Államok fiókját kívánja-e. Lehet, hogy az amerikai számla olcsóbb, ha dollárban fizet, nem pedig angol fontban. Európában tartózkodva, esetleg létrehozhat egy brit számlát, ez elkerüli a többi fiókkal kapcsolatos problémákat, de erről a második.

Csatlakozás VPN-hez

Azért lehet jobb brit brit számlán történő regisztráció, ha Európában tartózkodik, azért, mert csatlakoznia kell egy VPN-hez, ha az Amazon Prime-t az Egyesült Államokon és az Egyesült Királyságon kívül szeretné használni. Először is, a VPN a virtuális magánhálózatot jelenti. Ez lényegében bárhol a világ bármely pontján eljuttatja Önt, amíg VPN-szolgáltatásának kiszolgálói vannak abban a térségben, ahol szeretne lenni.

Tehát, ha csatlakozik egy nem európai VPN-hez, és bejelentkezik bizonyos fiókokba, különösen akkor, ha a fizetéssel kapcsolatosak, akkor a biztonsági kérdésekre kell válaszolnia, hogy megbizonyosodjon arról, hogy Ön nem valami hacker. Ez lehet az, amiért jobb brit számlád. Ez megkönnyíti az életet, különösen, ha szereti a multitaszkot, miközben tartalmat néz.

Ha csatlakozik egy VPN-hez, az Amazon azt fogja gondolni, hogy egy másik helyen van, mint ahogyan valójában van. A PrivateVPN széles választékát kínálja a szerverhelyeknek az egész világon, 55 kiszolgálóval, de amikor az Amazonról van szó, az Egyesült Államok és az Egyesült Királyság számít.

Regisztráció előtt csatlakoznia kell egy VPN-hez.

VPN-fiók beállítása

 • Nyissa meg a PrivateVPN.com oldalt
 • Nyomja meg a képernyő tetején lévő Buy Now gombot. A jobb oldalon van.
 • Válassza ki a legmegfelelőbb tervet.
 • Írja be kívánt e-mail címét és jelszavát.
 • Válassza ki a fizetési módot.

Ez az.

Az alkalmazás letöltése

 • Lépjen a PrivateVPN.com oldal aljára és nyomja meg a Letöltés gombot.
 • Válassza ki az Önnek megfelelő alkalmazást. Van egy verzió a Windows, a MacOS, az iOS és az Android számára.
 • Töltse le és telepítse.

Csatlakozás a PrivateVPN fiókhoz

 • Nyissa meg az alkalmazását.
 • Adja meg e-mail címét és jelszavát.
 • Válassza ki a megfelelő szervert. Ha a brit Amazon használatát tervezi, a PrivateVPN 3 helyszínen található az Egyesült Királyságban. Kettő Londonban és egy Manchesterben. Ha az American Amazon Prime használatát tervezi, hét szerverhely található az Egyesült Államokban. Székhelyük Los Angeles, Buffalo és New York.
 • Csatlakozás.

Az Amazon Prime felállítása az Egyesült Államokon és az Egyesült Királyságon kívül

 • Menjen az Amazon verziójához, amely megfelel a VPN helyének.

Az Amazon Prime az, hogy teljes mértékben támogatott az Egyesült Államokban és az Egyesült Királyságban. Az Amazon azonban nem teszi nehézvé egy ilyen országon kívüli fiók létrehozását és használatát. Hulu-on van szüksége amerikai kártyára, és a legtöbb betéti kártyát nem fogadják el. Az Amazonon? Nagyon sok kártya működni fog. „Az Amazon elfogad minden fontosabb hitel- és bankkártyát” egy állítás, amely ezt alátámasztja.

 • A képernyő bal felső részén látnia kell az Amazon logót. Meg kell mondania Próbálja ki a Prime-t alatta.
 • Nyomja meg ezt, és állítson be egy fiókot.
 • Írja be adatait.
 • Végül, tegye be a kártya adatait.

Ez az.

Következtetés

Mindaddig, amíg csatlakozik egy VPN-hez, örülhet, hogy megy. Az Amazon Prime használata az Egyesült Államokon és az Egyesült Királyságon kívül egyszerű..

És talán jobb megoldás az Ön számára, ha szereti a tárolást és a zenét, és még nem rendelkezik Spotify vagy Google Music fiókkal.

Kap egy 7 napos ingyenes próbaverziót, hogy kiderüljön, szereti-e az Amazon Prime-ot. Ha nem, akkor olvassa el a Hulu USA-n kívüli használatának útmutatóját, valamint a Netflix által kínált összes tartalom megnézésére vonatkozó bejegyzését..

Írta: Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me