Állítsa le az internetszolgáltatók és a hackerek naplózását az IP-ről és mindent, amit letölt


Biztonságos fájlmegosztás anélkül, hogy átadná a biztonságot a rendkívül biztonságos, szupergyors Torrenting VPN-vel

Végül töltsön le fájlokat anélkül, hogy félne a magánélet elvesztésétől. A legnépszerűbb torrent VPN katonai titkosítást használ, hogy az Ön személyes adatait, például az IP-címet és a helyet teljesen névtelenül tartsa, és 100% -kal biztonságosabbá teszi a kedvenc tartalmak letöltését..

Nem csak az internetszolgáltató figyeli téged

Valószínűleg már tudja, hogy az internetszolgáltató kémkedik, és naplózza mindazt, amit online tesz. Ide tartozik a böngésző előzményei (webhelyek, keresések stb.), Vásárlások, megtekintett videók, megtekintett képek és természetesen letöltött fájlok. De tudta, hogy az emberek ezrei is figyelik, akik csak a Torrenting segítségével látják az Ön IP-címét?

Ez azt jelenti, hogy amikor fájlmegosztási célokra csatlakozik egy „rajhoz”, IP-címét 10 000 embernek teheti ki az interneten keresztül. Idegenek, akiknek rosszindulatú szándéka lehet az Ön személyes adatainak - például a hely, az internetes forgalom - és ezért érzékenyebb információk, például a banki adatok és így tovább elfogása..

Szorosan figyelik és ha ezek a cyberthievesek gyanítják, hogy nyomon követik az Ön adatait, akkor órákban, néhány esetben néhány perc alatt meg is tudják csinálni. Sokszor ezek a hackerek csak akkor találják meg a nevét és címét, hogy zsarolják Önt, hogy átadják bármit, amit akarnak, általában pénzt..

És nem csak a letöltésekhez férhetnek hozzá

Ha valami gyanús jelzi az ISP-t, miközben nyomon követi Önt, a kormány bejelentkezhet, és ÉVEN átnézheti korábbi tevékenységét, beleértve:

 • Minden lépése böngésző előzményei
 • A ti privát e-mailek és minden tartalmuk
 • Ön online vásárlások
 • A ti Jelenlegi tartózkodási hely
 • Az elküldött és a fogadott képek és fájlok
 • és még sok más...

Ne kockáztassa, hogy a kormány hozzáférjen a tevékenységi naplókhoz, vagy játsszon pénzügyi biztonságával azáltal, hogy IP-jét kiteszi a Torrent-rajnak....

Ezért hoztunk létre PrivateVPN-t

Még akkor is, ha nem tesz valami gyanús internetet, úgy gondoljuk, hogy a magánélet alapvető emberi jog, és ezt megteszi. Éppen ezért hoztunk létre a piacon a legbiztonságosabb VPN-t a torrentinghez.

A PrivateVPN-nél biztosítottuk 100% névtelenség 2008 óta több mint 44 000 felhasználó számára, egyetlen adat megsértése nélkül.

 • Torrent (és fájlmegosztás) anélkül, hogy senkinek tesszük ki valódi IP-jét
 • Torrent anélkül, hogy félt volna igényes zsarolást kapni
 • Használjon bármilyen nyilvános wifi-t anélkül, hogy feláldozná magánéletét vagy pénzügyi biztonságát
 • Elrejtheti személyazonosságát, helyét és tevékenységét az internetszolgáltatók, a kormányok és a hackerek ellen
 • Torrent és fájlmegosztás anélkül, hogy félne az elfogástól
 • Fájlok, képek, videók és üzenetek küldése / fogadása 100% -os adatvédelemmel

és még sok más...

Mi teszi a PrivateVPN olyan erőteljesvé?

NULLAdatnaplózási politika

Svéd adatvédelmi törvényünk azt jelenti, hogy NINCS forgalmi naplókat tartanak a kormányok rendelkezésére. Sok VPN-szolgáltatótól eltérően, még mi sem tudjuk, mit csinálsz online.

6 egyidejű kapcsolat

Mi vagyunk az egyetlen VPN-szolgáltató, amely csatlakozik 6 különböző eszköz egyszerre, mindegyik egyedi IP-címre

IPv6 szivárgásvédelem

Tehát személyazonossága akkor is biztonságban marad, ha hirtelen leválasztja a VPN-t

Korlátlan sávszélesség & Sebesség

Tehát soha nem fog foglalkozni a videók pufferelésével, a lassú letöltésekkel vagy az időtúllépésekkel, mert a többi szolgáltatót látják a komló útvonalával

2048 bites titkosítás az AES-256-tal

Az legmagasabb szint titkosítás a piacon, még kormányzati katonaságok által is felhasználva

Kiszolgálók 60 országban

A 60 legnépszerűbb országban található összes szerverünkhöz hozzáférhet a földrajzilag korlátozott tartalom eléréséhez

Névtelen torrenting / P2P-barát

Engedélyezzük, hogy bármilyen P2P-forgalmat használjon az Egyesült Királyságban. Kiváló minőségű hálózati kapacitást vásárolunk közvetlenül a legfontosabb IP-tranzit szolgáltatóktól

Teljes támogatás

Nem használunk szabadúszó ügyfélszolgálatot, közvetlenül a fejlesztõinkkel kérünk segítséget

A VPN-protokoll tartalmazza az OpenVPN-t, PPTP-t, L2TP-t, IKEv2-t és IPSec-t

Ha inkább egy nyílt forrású VPN-alkalmazást részesít, örömmel adunk minden VPN-t

TELJES 30 napos pénz-visszatérítési garancia!

Ha nem elégedett VPN-szolgáltatásával, minden fillért 30 napon belül visszatérítünk

Soha nem volt egyetlen adatsértés sem!

A sikeres titkosítás után 15 000 terabyte adatokkal és a felhasználóink ​​személyes adatainak védelmével, nem csoda, hogy ügyfeleink évekig ragaszkodnak a PrivateVPN-hez, még akkor is, ha más szolgáltatókat kipróbáltak!

Nézze meg, mit kell mondanunk a felhasználóknak a PrivateVPN-ről:

Cica

★★★★★

Megbízható, jó ügyfélszolgálat

Könnyen beállítható és használható, még akkor is, ha nincs sok számítógépes ismerete. Csak két kisebb probléma merült fel, és mindkét alkalommal az ügyfélszolgálat jó volt, gyors és részletes utasításokat adott, amelyek könnyen érthetők és megoldhatók a problémára.

Olvassa el a teljes véleményt

Bob Reynolds

★★★★★

Kiváló termék

Ezt a terméket könnyű telepíteni, és csak működik. Probléma merült fel, amikor a Windows frissítette magát, e-mailben küldte el az ügyfélszolgálatot, és kevesebb, mint 1 órán belül kapott választ. Meghatározta a problémát, kijavította és még velem is folytatott nyomon, hogy megbizonyosodjon arról, hogy ez kielégítően működik-e. Ennek kell az ügyfélszolgálatnak lennie!

Olvassa el a teljes véleményt

Dave

★★★★★

Segítség a PVPN-től

"Nem hibáztathatom a PVPN segítségét és biztonsági mentését. A problémák gyorsan reagálnak, nem sok ilyen. Egy barátom ajánlhatja a PVPN-ről, és ezt továbbadtam a barátainak.
Köszönöm"

Olvassa el a teljes véleményt

Gyakran ismételt kérdések

+ Miért kellene fizetnem egy Torrent VPN-t egy ingyenes proxy segítségével?

Bár mindkettő lehetővé teszi, hogy úgy tűnjön, mintha egy másik helynél böngészne, a hasonlóságok ezzel véget érnek. A kezdők számára a Proxyk csak az internetes böngésző tevékenységeit maszkolják, nem az alkalmazás adatait, például a bittorrent, banki, e-mail és más, internet-függő szoftverek.

Másodszor, a meghatalmazottak nem titkosítják az Ön adatait közted és a szerver között, így a böngésző és az alkalmazás adatai továbbra is nyitva állnak a feltörésre. Az ingyenes proxyszolgáltatások nem engedhetik meg maguknak a magas színvonalú kiszolgálókat, azaz a sebesség jelentősen csökken és a gyakori lekapcsolódás azt jelenti, hogy az adatok, az IP és a hely szivárog, bárki, aki figyeli.

+ A leállások megszakítják a streaming-et?

A 2008-as bevezetés óta rekordidőben van a 99,98% -os üzemidő, ezért vásárlóink ​​szeretik a PrivateVPN-t!

+ Az internetes sebességem felére csökken?

Sok VPN szolgáltatástól eltérően internetes kapacitásunkat közvetlenül az IP tranzit szolgáltatóktól vásároljuk meg. Ez a magas színvonalú hálózati (HQN) szervereinkkel együtt azt jelenti, hogy nem tapasztalhat jelentős sebességcsökkentést.

Ráadásul sok internetszolgáltató a sebességfojtást használja a kapcsolat lassításához, a tevékenységektől függően. A VPN használata megkerüli ezt a fojtást, mivel az internetszolgáltatók nem látják az Ön tevékenységeit, tehát néhány felhasználó valójában ezt tapasztalja meg megnövekedett Internet sebesség.

+ Tényleg biztonságban van a Windows számítógépemen a PrivateVPN?

A PrivateVPN svéd biztonsági törvényeivel 100% -ban anonimitást szerezhet az internetszolgáltatók, a kormányok és a számítógépes bűnözők. Katonai titkosításunkat soha nem veszélyeztettük a 2008-as bevezetés óta. Röviden: igen, biztonságban van.

+ Mi van, ha meggondolom magam és visszatérítést akarok?

Örülök, hogy megkérdezted! Ez felvezet minket a következő pontra…

Állítsa le az internetszolgáltatók és a hackerek naplózását az IP-ről és mindent, amit letölt

TELJES 30 napos pénz-visszatérítési garanciával rendelkezik!

Ha szolgáltatásunk nem ad hozzáférést ehhez minden egyetlen cím a Netflix USA-nál, élje meg a nagysebességű szabványainkat és a földrajzi felszabadítási igényeket, és engedje, hogy teljes nyugalommal pihenjen, miközben szórakoztató éjszakáit élvezi, visszatérítjük Önnek minden utolsó fillért!

Most nem kell döntenie a véglegesről, de meg kell tennie a szükséges lépéseket. Egyszerűen próbálja ki a PrivateVPN-t 30 napig, és döntse el, hogy név nélkül és biztonságban akar-e maradni a végén. Teljesen nulla kockázat van.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me