Állítsa le az internetszolgáltatók és a hackerek naplózását az IP-ről és mindent, amit letölt


Biztonságos fájlmegosztás anélkül, hogy átadná a biztonságot a rendkívül biztonságos, szupergyors Torrenting VPN-vel

Végül töltsön le fájlokat anélkül, hogy félne a magánélet elvesztésétől. A legnépszerűbb torrent VPN katonai titkosítást használ, hogy az Ön személyes adatait, például az IP-címet és a helyet teljesen névtelenül tartsa, és 100% -kal biztonságosabbá teszi a kedvenc tartalmak letöltését..

Nem csak az internetszolgáltató figyeli téged

Valószínűleg már tudja, hogy az internetszolgáltató kémkedik, és naplózza mindazt, amit online tesz. Ide tartozik a böngésző előzményei (webhelyek, keresések stb.), Vásárlások, megtekintett videók, megtekintett képek és természetesen letöltött fájlok. De tudta, hogy az emberek ezrei is figyelik, akik csak a Torrenting segítségével látják az Ön IP-címét?

Ez azt jelenti, hogy amikor fájlmegosztási célokra csatlakozik egy „rajhoz”, IP-címét 10 000 embernek teheti ki az interneten keresztül. Idegenek, akiknek rosszindulatú szándéka lehet az Ön személyes adatainak - például a hely, az internetes forgalom - és ezért érzékenyebb információk, például a banki adatok és így tovább elfogása..

Szorosan figyelik és ha ezek a cyberthievesek gyanítják, hogy nyomon követik az Ön adatait, akkor órákban, néhány esetben néhány perc alatt meg is tudják csinálni. Sokszor ezek a hackerek csak akkor találják meg a nevét és címét, hogy zsarolják Önt, hogy átadják bármit, amit akarnak, általában pénzt..

És nem csak a letöltésekhez férhetnek hozzá

Ha valami gyanús jelzi az ISP-t, miközben nyomon követi Önt, a kormány bejelentkezhet, és ÉVEN átnézheti korábbi tevékenységét, beleértve:

 • Minden lépése böngésző előzményei
 • A ti privát e-mailek és minden tartalmuk
 • Ön online vásárlások
 • A ti Jelenlegi tartózkodási hely
 • Az elküldött és a fogadott képek és fájlok
 • és még sok más...

Ne kockáztassa, hogy a kormány hozzáférjen a tevékenységi naplókhoz, vagy játsszon pénzügyi biztonságával azáltal, hogy IP-jét kiteszi a Torrent-rajnak....

Ezért hoztunk létre PrivateVPN-t

Még akkor is, ha nem tesz valami gyanús internetet, úgy gondoljuk, hogy a magánélet alapvető emberi jog, és ezt megteszi. Éppen ezért hoztunk létre a piacon a legbiztonságosabb VPN-t a torrentinghez.

A PrivateVPN-nél biztosítottuk 100% névtelenség 2008 óta több mint 44 000 felhasználó számára, egyetlen adat megsértése nélkül.

 • Torrent (és fájlmegosztás) anélkül, hogy senkinek tesszük ki valódi IP-jét
 • Torrent anélkül, hogy félt volna igényes zsarolást kapni
 • Használjon bármilyen nyilvános wifi-t anélkül, hogy feláldozná magánéletét vagy pénzügyi biztonságát
 • Elrejtheti személyazonosságát, helyét és tevékenységét az internetszolgáltatók, a kormányok és a hackerek ellen
 • Torrent és fájlmegosztás anélkül, hogy félne az elfogástól
 • Fájlok, képek, videók és üzenetek küldése / fogadása 100% -os adatvédelemmel

és még sok más...

Mi teszi a PrivateVPN olyan erőteljesvé?

NULLAdatnaplózási politika

Svéd adatvédelmi törvényünk azt jelenti, hogy NINCS forgalmi naplókat tartanak a kormányok rendelkezésére. Sok VPN-szolgáltatótól eltérően, még mi sem tudjuk, mit csinálsz online.

6 egyidejű kapcsolat

Mi vagyunk az egyetlen VPN-szolgáltató, amely csatlakozik 6 különböző eszköz egyszerre, mindegyik egyedi IP-címre

IPv6 szivárgásvédelem

Tehát személyazonossága akkor is biztonságban marad, ha hirtelen leválasztja a VPN-t

Korlátlan sávszélesség & Sebesség

Tehát soha nem fog foglalkozni a videók pufferelésével, a lassú letöltésekkel vagy az időtúllépésekkel, mert a többi szolgáltatót látják a komló útvonalával

2048 bites titkosítás az AES-256-tal

Az legmagasabb szint titkosítás a piacon, még kormányzati katonaságok által is felhasználva

Kiszolgálók 60 országban

A 60 legnépszerűbb országban található összes szerverünkhöz hozzáférhet a földrajzilag korlátozott tartalom eléréséhez

Névtelen torrenting / P2P-barát

Engedélyezzük, hogy bármilyen P2P-forgalmat használjon az Egyesült Királyságban. Kiváló minőségű hálózati kapacitást vásárolunk közvetlenül a legfontosabb IP-tranzit szolgáltatóktól

Teljes támogatás

Nem használunk szabadúszó ügyfélszolgálatot, közvetlenül a fejlesztõinkkel kérünk segítséget

A VPN-protokoll tartalmazza az OpenVPN-t, PPTP-t, L2TP-t, IKEv2-t és IPSec-t

Ha inkább egy nyílt forrású VPN-alkalmazást részesít, örömmel adunk minden VPN-t

TELJES 30 napos pénz-visszatérítési garancia!

Ha nem elégedett VPN-szolgáltatásával, minden fillért 30 napon belül visszatérítünk

Soha nem volt egyetlen adatsértés sem!

A sikeres titkosítás után 15 000 terabyte adatokkal és a felhasználóink ​​személyes adatainak védelmével, nem csoda, hogy ügyfeleink évekig ragaszkodnak a PrivateVPN-hez, még akkor is, ha más szolgáltatókat kipróbáltak!

Nézze meg, mit kell mondanunk a felhasználóknak a PrivateVPN-ről:

Gary

★★★★★

A PrivateVPN volt a legjobb vpn, amit kipróbáltam.

Minden egyszerű és könnyen beállítható. Alapvetően telepítse és menjen. Időnként meg kellett változtatnom néhány beállítást, de ez valószínűleg azért történt, mert az IP megváltoztatta az övékét. A PrivateVPN gyorsan válaszolt a segítségkérésemre, és egy e-maillel megoldotta a problémát. A gyilkos kapcsoló, amely elengedhetetlen számomra, tökéletesen működik. Nagyon ajánlom a PrivateVPN-t

Olvassa el a teljes véleményt

Fred Meyer

★★★★★

Jó szolgáltatás és gyors válasz

"Az ügyfélszolgálat nagyon jó. Megpróbálják elképzelni, hogy mi a probléma, és megkapják a megfelelő megoldást.
A probléma az volt, hogy a telepítés után a Facebook és a Pinterest nem töltött le képeket. Megkaptam a választ, hogy válassz egy másik szervert, és ez volt a megfelelő megoldás."

Olvassa el a teljes véleményt

Dave

★★★★★

Segítség a PVPN-től

"Nem hibáztathatom a PVPN segítségét és biztonsági mentését. A problémák gyorsan reagálnak, nem sok ilyen. Egy barátom ajánlhatja a PVPN-ről, és ezt továbbadtam a barátainak.
Köszönöm"

Olvassa el a teljes véleményt

Gyakran ismételt kérdések

+ Miért kellene fizetnem egy Torrent VPN-t egy ingyenes proxy segítségével?

Bár mindkettő lehetővé teszi, hogy úgy tűnjön, mintha egy másik helynél böngészne, a hasonlóságok ezzel véget érnek. A kezdők számára a Proxyk csak az internetes böngésző tevékenységeit maszkolják, nem az alkalmazás adatait, például a bittorrent, banki, e-mail és más, internet-függő szoftverek.

Másodszor, a meghatalmazottak nem titkosítják az Ön adatait közted és a szerver között, így a böngésző és az alkalmazás adatai továbbra is nyitva állnak a feltörésre. Az ingyenes proxyszolgáltatások nem engedhetik meg maguknak a magas színvonalú kiszolgálókat, azaz a sebesség jelentősen csökken és a gyakori lekapcsolódás azt jelenti, hogy az adatok, az IP és a hely szivárog, bárki, aki figyeli.

+ A leállások megszakítják a streaming-et?

A 2008-as bevezetés óta rekordidőben van a 99,98% -os üzemidő, ezért vásárlóink ​​szeretik a PrivateVPN-t!

+ Az internetes sebességem felére csökken?

Sok VPN szolgáltatástól eltérően internetes kapacitásunkat közvetlenül az IP tranzit szolgáltatóktól vásároljuk meg. Ez a magas színvonalú hálózati (HQN) szervereinkkel együtt azt jelenti, hogy nem tapasztalhat jelentős sebességcsökkentést.

Ráadásul sok internetszolgáltató a sebességfojtást használja a kapcsolat lassításához, a tevékenységektől függően. A VPN használata megkerüli ezt a fojtást, mivel az internetszolgáltatók nem látják az Ön tevékenységeit, tehát néhány felhasználó valójában ezt tapasztalja meg megnövekedett Internet sebesség.

+ Tényleg biztonságban van a Windows számítógépemen a PrivateVPN?

A PrivateVPN svéd biztonsági törvényeivel 100% -ban anonimitást szerezhet az internetszolgáltatók, a kormányok és a számítógépes bűnözők. Katonai titkosításunkat soha nem veszélyeztettük a 2008-as bevezetés óta. Röviden: igen, biztonságban van.

+ Mi van, ha meggondolom magam és visszatérítést akarok?

Örülök, hogy megkérdezted! Ez felvezet minket a következő pontra…

Állítsa le az internetszolgáltatók és a hackerek naplózását az IP-ről és mindent, amit letölt

TELJES 30 napos pénz-visszatérítési garanciával rendelkezik!

Ha szolgáltatásunk nem ad hozzáférést ehhez minden egyetlen cím a Netflix USA-nál, élje meg a nagysebességű szabványainkat és a földrajzi felszabadítási igényeket, és engedje, hogy teljes nyugalommal pihenjen, miközben szórakoztató éjszakáit élvezi, visszatérítjük Önnek minden utolsó fillért!

Most nem kell döntenie a véglegesről, de meg kell tennie a szükséges lépéseket. Egyszerűen próbálja ki a PrivateVPN-t 30 napig, és döntse el, hogy név nélkül és biztonságban akar-e maradni a végén. Teljesen nulla kockázat van.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

59 − 54 =

map