A VPN-k működése a Netflix-rel 2019-ben

A VPN-k működése a Netflix-rel 2019-ben

Írta: Michael Smolski, 2019-01-07 22:29:25 a szórakozásban


Nézni szeretné az American Netflix-et 2019-ben? Talán a Netflix brit verzióját keresi? Vagy talán koreai vagy svéd? Nos, úgy tűnik, hogy kitalálta, hogy bár az American Netflixnek sokkal nagyobb tartalomkönyvtára lehet, ez még nem rendelkezik mindennel, és ez időnként azt is jelentheti, hogy hiányzik a nagyszerű TV-műsorokból és filmekből. A VPN-szolgáltatás segíthet megváltoztatni a helyét, de működnek-e a VPN-ek a Netflix-rel 2019-ben? Egyszerűen fogalmazva: igen, de ez a show helyétől, a VPN-hez használt szolgáltatástól és attól függ, hogy hol tartózkodik.

De először beszéljünk arról, hogy miért nem férhet hozzá a Netflix teljes könyvtárához, és ennélfogva azt keresi, hogy a VPN-ek működnek-e a Netflix-rel 2019-ben.

Miért áll fenn a Netflix „tartalmi egyenlőtlenség”?

Csak azt a kérdést keresi, hogy a VPN-ek működjenek-e a Netflix-rel 2019-ben, mert tudod, hogy létezik a tartalmi egyenlőtlenség.

Kivéve, hogy ennek nincs semmi köze ahhoz, hogy a Netflix nem kedvelje egyes országokat. Ennek minden köze van ahhoz a tényhez, hogy a tartalmakat licenc alapján terjesztik. Mivel ezek gyakran csak egy adott régióra vonatkoznak. Végül is egy amerikai hálózatnak nincs szüksége filmekre Németországban, ha nincs csatornájuk.

A Netflix egy olyan platform, amely megváltozott azzal, hogy az egész bolygón alapszik. De ez korlátozásokat is hoz. Bizonyos országok egyes vállalatainak kizárólagos joga van bizonyos műsorokhoz és filmekhez, ami lehetetlenné teszi a Netflix számára a tartalmak vásárlását. Ez plusz az a tény, hogy a Netflixhez hasonló vállalatokat adatok táplálják és az adatok azt mutathatják, hogy nem lenne értelme egy bizonyos műsor vagy film egy adott országban történő megjelenítéséhez.

És itt jönnek be a VPN-szolgáltatások.

Az a kérdés, hogy a VPN-ek együtt működnek-e a Netflix-rel 2019-ben, meglehetősen bonyolult. A magyarázat kedvéért három lépésre osztjuk.

Mi a megtekinteni kívánt TV-műsor vagy film helyzete??

A VPN-k 2019-ben működnek a Netflix-szel, de nem minden Netflix-régió támogatott, vagyis ha a brit Netflix-t szeretnék megnézni az Egyesült Államokban, akkor valószínűleg nem lesz képes, mivel egy VPN-társaság egyesült királyságbeli szervert biztosíthat, esetleg nem működik a Netflix-szel..

Ha azt szeretné megnézni, hogy a Thai Netflix melynek Suits 7. évadja a Netflix legnagyobb részével szemben éppen a 6. évadot mutatja, akkor milyen VPN szolgáltatás biztosítja a működő Netflix szervert a thaiföldi régióban?

A világon, ahol a legtöbb VPN-szolgáltatás az Egyesült Államokra koncentrál, és a lehető legtöbb szervert biztosítja, a legtöbb VPN-szolgáltatásnak nincs olyan kiszolgálója, amely az Netflix-szel együtt működik az Egyesült Államoktól eltérő országban.

Ahelyett, hogy a lehető legtöbb szervert keresse, keresse meg, hogy hány szervert támogat egy vállalat egy adott platformon, és a PrivateVPN támogatja a legtöbb Netflix régiót odakint.

Lehet, hogy ez nem mindenki számára fontos. Az a személy, aki egy olyan országban él, mint Svédország, kevés Netflix tartalommal, valószínűleg csak egy amerikai szerverrel lesz elégedett. De azok számára, akik a lehető legtöbb tartalmat keresik, fontos egy olyan szolgáltatás, amely más helyszíneket kínál.

Nézze meg a használt VPN szolgáltatást

Bármely ingyenes VPN a legtöbb számára automatikusan NO, mivel 200+ szerverrel rendelkezhet, de a Netflixhez hasonló cégek tudják, hogy a VPN szolgáltatások léteznek és a legtöbb felhasználóval rendelkeznek, és ezeket könnyű megoldani..

Ha szerencséje van, kaphat egy ingyenes amerikai szervert a Netflixhez való együttműködésre, de akkor felmerül a sebesség kérdése, amikor azt kérdezi, hogy a VPN-ek együttműködjenek-e a Netflix-szel 2019-ben, és 2019 olyan korszak, ahol az Egyesült Államokban a TV-k 35% -a lesz. A 4K-os verzióban, és az ingyenes VPN szolgáltatások, sőt néhány fizetős szolgáltatás esetében is az a probléma, hogy internetes kapacitásaikat olyan webhelyekről vásárolják meg, amelyek sokkal lassabb internetes sebességet eredményeznek, mint ha közvetlenül az IP-átviteli szolgáltatótól vásárolnák.

Hol vagy??

Azt kérdezte, működnek-e a VPN-ek a Netflix-rel 2019-ben? Igen, de önnek nagyobb problémája lehet a kormány. A tartózkodási helyétől függően.

A legtöbb országban cenzúrával elfelejtheti a Netflix-et, és ha egy országban vannak VPN-tilalmak, akkor valószínű, hogy VPN-je nem fog működni abban az országban.

Hacsak nem használja a Stealth VPN-t.

A lopakodó VPN lehetővé teszi a VPN-nek, hogy belekeveredjen az internetes forgalomba, olyan helyre, ahol senki sem tudja észlelni, hogy azt használják.


Ha olyan országokban szeretné megnézni a Netflix-et, mint Kína, akkor a Stealth VPN-mel rendelkező VPN létfontosságú az Ön számára.

És a PrivateVPN nem csak vele jár. Támogatja azt az Amazon Fire TV Stick eszközön is, ahol a legjobban élvezheti Netflix készülékét.

A VPN-k működése a Netflix-rel 2019-ben?

Ha kíváncsi, hogy a VPN-ek együtt működnek-e a Netflix-rel 2019-ben, akkor is, de az Ön igényeitől és tartózkodási helyétől függően a megfelelő VPN-szolgáltatás az Ön igényeire épül, vagy pedig mindent megszerezhet, amire szüksége van a PrivateVPN segítségével, hogy élvezhesse az összes Netflix, de a DAZN és a Hulu, valamint az összes többi platform is, amelyet a PrivateVPN támogat.

Írta: Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me