A Netflix továbbra is megéri-e a Disney Plus elindítását?

A Netflix továbbra is megéri-e a Disney Plus elindításával?

Írta: Michael Smolski, 2019-06-01 17:23:47 a szórakozásban


A Disney Plus megjelenésével az HBO fokozza showjátékát olyan újabb kiadásokkal, mint a Csernobil, és a Netflix 2019 végére sok tartalmat veszít, felveti a kérdést, hogy a Netflix még mindig megéri, főleg áremelkedésével.

A Disney Plus 2019-ben indul

A streaming szolgáltatással rendelkező Disney nem lenne ok a Netflix elhagyására, mivel míg a Disney nagyszerű, csak annyi Disney-t nézhet, amíg unatkozni fog.. De bár a legtöbb tisztában van azzal, hogy a Disney is a Lucasfilm tulajdonosa, a legtöbb nem tudja, hogy a Marvel tulajdonosa is. És hogy nemrégiben megszerezte a 20th Century Fox, a National Geographic, a Fox, és a teljes 21. századi Fox fióktelepet, ami azt jelenti, hogy a Disney a The Simpsons, a Family Guy, az Avatar és még sok más tulajdonosa is.. És igen, hamarosan megjelennek az új Avatari filmek.

Készítettünk egy közvetlen Disney Plus VS Netflix összehasonlító üzenetet, ahol mélyebben beszéltünk a Disney Plusról, de hogy a dolgokat perspektívaba helyezzük, míg a Netflix jogokat szerez műsorokra és filmekre, addig a Disney azokat a cégeket vásárolja, amelyek a bolygó körül a legismertebb tartalmakat készítették.

Sokkal könnyebb előfizetni egy olyan szolgáltatásra, amelyre az új X-Man filmek, például a Sötét Főnix filmei kerülnek, nem pedig a teljesen új ismeretlen, teljesen új filmekkel kapcsolatos szolgáltatásra, amelyet a Netflix készített..

A Netflix elveszíti a tartalmat

A legnagyobb vita arról, hogy vajon a Netflix továbbra is megéri-e a Disney Plus indulásával, természetesen az lenne, hogy még mindig minden olyan nagyszerű film és show meg van, amely a Netflix-nek megvan. Kivéve, hamarosan nem fogsz.

A Netflix platformon sok Disney tulajdonú tartalom található. Persze, a Daredevil kedvelői, amelyeket mind a Marvel, mind a Netflix készített, a Netflix-en maradnak, de a jövőben nem lesz több Marvel-Disney show, és a Disney teljes tulajdonában lévőket hamarosan töröljük a Netflixből. Függetlenül attól, hogy ez a Csillagok háborúja vagy a jelenleg a Netflix-en lévő Marvel filmek.

Ha kíváncsi vagy arra, hogy a Netflix még mindig megéri - a Disney Plus elindításakor, a Disney két szögből néz ki. Kiváló tartalmat vásárol, és kiváló tartalmát exkluzívvá teszi a platformjuk számára. Sokkal jobb áron, mint a Netflix kínál.

A Disney Plus nem csak a Netflix fenyegetése

Ha szinte korlátlan összegű pénzeszköze van költeni, akkor vásárolhat. A Disney a közelmúltban megszerezte a Hulu-t is, amely már nagy szereplő volt. Még nem teljes tulajdonában van, de megállapodásokat írt alá, amelyek a jövőben teljes tulajdonosá válnak.

És mivel a Disney teljes mértékben birtokolja azt, nagyon valószínű, hogy lesz valamiféle csomagmegoldás a Hulu-val és a Disney Plus-kal kombinálva az árért.

A Hulu arról ismert, hogy a televíziózás után nagyszerű TV-műsorokat lát el, ami mindig nagy előnye volt számának, szemben a Netflix-szel.. 2 nagyszerű streaming szolgáltatás, valószínűleg a Netflix áráért? Jobb, mint 1, igaz?

Az HBO fokozza a játékot

Lehet, hogy a Trónok játék már befejeződött, de a HBO valóban fokozza játékát a tartalom létrehozásakor. A közelmúltban öt Game of Thrones prequels van A HBO csernobili kiadása abszolút világhírű, a legmagasabb tévéműsor-besorolás az IMDb-n.

És jó okokból. „A valóság a legfélelmetesebb műfaj az összes” - mondta a sorozat kommentátora, és a HBO kitűnő munkát végzett a történet oly módon történő elbeszélésével, amelyet eddig még nem mondtak el.. Egyesek szerint az HBO bocsánatkérése a Game of Thrones rossz szezonjának fináléért.

Azok számára, akiknek nincs HBO a TV-csomagjukkal, az HBO MOST kínálja a HBO-t, amely csak az Egyesült Államokra korlátozódik, de mi készítettünk egy útmutatót arról, hogy működésbe lépjünk, mielőtt.

És amikor HBO-ról beszélünk, A&T a WarnerMedia tulajdonosa, amely a HBO tulajdonosa, és streaming szolgáltatáson is dolgoznak. A Netflix remek show-kat kínál, de sok tizenéveseknek szóló show-t is kínál. És itt a WarnerMedia remek alternatívája lehet.

A Netflix még mindig megéri??

Az egyik oldalon a Netflixnek több tartalma van, mint bármely más streaming szolgáltatáshoz, de ha eltávolítja a tizenéves sorozatokat, rossz műsorokat / filmeket, és elveszi az összes Disney tulajdonában lévő tartalmat, amely az árat is figyelembe veszi, akkor a Netflix továbbra is érdemes azt? A tartalom minősége? Valószínűleg nem.

A Netflix azonban, bár az Egyesült Államokon kívül korlátozott, világszerte elérhető. Az HBO és a Disney Plus nem. Nem úgy, hogy nem érheti el azt sem, hogy a PrivateVPN képes feloldni mind az American Netflix, mind a HBO és a Disney Plus blokkolását, függetlenül attól, hogy hol tartózkodsz, gyakorlatilag megváltoztatva a tartózkodási helyét annak érdekében, hogy becsapja ezeket a szolgáltatásokat arra, hogy azt gondolják, hogy MINKET.

Írta: Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me