A magánélet továbbra is fennáll-e az interneten 2018-ban?

A magánélet továbbra is fennáll-e az interneten 2018-ban?

Által PrivateVPN, 2018-05-03 16:05:22 az üzleti életben


„2018-ban továbbra is fennáll-e az adatvédelem az interneten?” Ez egy olyan kérdés, amelyet sokat fognak feltenni ebben az évben. Adjunk egy rövid ütemtervet az internetről és a magánéletről 2018-ban. Kína megpróbált minden VPN-szolgáltatást betiltani ez év február elejétől. Közvetlenül 2018 előtt, Oroszország törvényt fogadott el, amely arra utasította a VPN-vállalatokat, hogy tiltsanak bizonyos webhelyeket Oroszország felhasználói számára. Ha nem tudod, mi a VPN, akkor a VPN egy virtuális magánhálózat, amely lehetővé teszi az emberek számára az Internet szabadságát. De a legnagyobb esemény ebben az évben? Facebook. Vagy inkább annak a feltárása, hogy a Facebook 87 millió felhasználó adatait fedte fel.

Tehát továbbra is fennáll-e a magánélet az interneten 2018-ban? Igen és nem. Attól függ, hogy mit ér el, és hol van csatlakoztatva az internethez.

A magánélet továbbra is fennáll-e az interneten 2018-ban, amikor olyan nagy platformokra kerül sor, mint a Facebook?

Tudja, hogy a Facebook miért olyan nagyszerű eszköz a marketingben? Ugyanúgy, mint amikor bekapcsolja a TV-t, akkor nagyi vagy 7 éves gyermek is lehet. Lehet, hogy vásárol egy autót, vagy vásárolhat kerékpárt. A televíziós hirdetés többnyire lottó. Persze, valamilyen módon megjósolhatsz egy bizonyos közönséget az alapján, ami zajlik, de ettől függetlenül nincs ellenőrzése.

A Facebook kiválóan alkalmas marketingre, mivel elérheti az elérni kívánt embereket. Nincs olyan lottó, mint a TV-hirdetések esetében. Hogyan lehet elérni egy pontos közönséget? Nos, az embernek egyszerűen tudnia kell, hogy mit akar valaki az alapján, amit egy ember csinál. A Facebook tudja, ki akar mit. És ez nagyszerűvé teszi a marketing szempontjából. De a magánélete ettől szenved, mivel adatokra van szükség annak tudásához, hogy ki akar.

De ez évek óta kérdés. És nem csak a Facebookon.

A nagy közösségi média platformoknak sok pénzre van szükségük a futtatáshoz. Tudja, mennyibe kerül az, ha több száz millió felhasználó használhatja a szolgáltatást egyszerre? És itt csak a szerverekről beszélünk. Soha ne törődjön a fejlesztőkkel, az ügyfélszolgálattal és az emberekkel, akik ellenőrzik, hogy a tartalom megfelel-e az irányelveknek. Ó, és akkor egy vállalatnak pénzt is kell keresnie, mivel ez a vállalkozások célja a nap végén. Ha ingyenes szolgáltatást kínál, és mindezt szeretné, akkor hirdetéseknek kell lennie. Bármilyen nagy szolgáltatást is igénybe vesz, számíthat arra, hogy az Ön adatait felhasználják és felhasználják a hirdetésekhez.

A szociális média esetében 2018-ban továbbra is fennáll-e az adatvédelem az interneten? Nem. De hosszú ideje nem.

Még mindig létezik-e az adatvédelem az interneten, amikor az egészre vonatkozik?

Tehát arra gondoltál, hogy ha nem a közösségi média platformon tartózkodsz, akkor az interneten fogsz védelmet élvezni? Nem pontosan.

Míg a Facebook veszi az Ön adatait, a legtöbb kormány nem jobb, és valójában sokkal rosszabb, mint a Facebook.

Valójában nem csak a kormányok. Az Internet szolgáltatók ezt meg is tehetik. És ne felejtsük el, hogy a csatlakoztatott Wi-Fi szolgáltatója ellenőrizheti, hogy mire készül. És még a nyílt hálózatokról sem kell még ellenőrzést gyakorolnia. Egy darab szoftver minden, amire szüksége van, például jelszavak eléréséhez.

Van azonban egy módja annak, hogy védelmet élvezzen a kormány, az internetszolgáltatók és a nyílt hálózatok ellen, amelyeket akkor fog használni, amikor csatlakozik az ingyenes Wi-Fi-hez. Használnia kell egy VPN-t, amely virtuális magánhálózat.

Ha egyszer csatlakozol valakihez, minden, amit csinálsz, olvashatatlanná válik bárki számára, aki megpróbálja elérni, mivel titkosítva van.

A Facebook átveszi az Ön adatait. De ezek az adatok valószínűleg nem olyan érzékenyek, mint az az információ, amelyet a kormány vagy valaki a szállodában az internetért felelős személy megszerezhet tőled.

A VPN-hez az AES 256 bites titkosítási kód tartozik, amely 2048 bites DH-kulcsot jelent, ami azt jelenti, hogy még a kormányokat is bántanák megkísérelni feltörni ezt a kódot, amikor pénzről van szó. Nevetségesen drága. Trillió dollárról beszélünk, drága. Tehát biztos lehetsz benne, hogy biztonságban leszel. Hacsak nem kapcsolja ki.

És ez viszonylag egyszerű beállítani. Csak rá kell kattintania a Vásárlás gombra, és át kell lépnie a háromlépcsős regisztrációs folyamatunkon, amelyet az ügyfél megfelelő verziójának letöltése követ. Ügyfelünk összes verzióját a letöltési oldalon találja meg webhelyünk alján. Az ügyfél telepítése után adja meg adatait, és csatlakozzon a választott szerverhez. És ez az. Nagyon sok olyan adatvédelmet kap, amelyről korábban hiányzott.

De vajon a VPN cégekben megbízható-e??

Nagyszerű kérdés. És ez teljesen a társaságtól függ. A legjobb választás az, ha egy olyan társaság felé fordulunk, amely az ország székhelye szerinti törvények miatt törvényesen nem képes az Ön adatainak átvételére. A PrivateVPN-ben, még ha az Ön adatait is használni szeretnénk, nem tudunk. Svédországban szigorú adatvédelmi törvények vannak érvényben. A törvényt sokkal komolyan lehet venni, mint egy társaság szavát, igaz? Végül is a Facebook kijelenti, hogy törődik az Ön személyes adataival.

Egy másik dolog, amit meg kell keresni, a feltételek és feltételek. A Facebook VPN-szolgáltatása, az Onavo például adatokat gyűjt tőled. Pontosan erre van szükség a VPN szolgáltatásnak. Szerencsére ezt nyilvánvalóan elmondják neked, de néhány vállalat nem.

Légy óvatos.

A magánélet továbbra is fennáll-e az interneten 2018-ban? Részben.

Közösségi média? Mit csinálsz, összegyűjtik. Az internet többi része? Attól függ, hogy titkosítva van-e vagy sem.

Írta: Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me