A LimeTorrents legjobb VPN-je (2018-as kiadás)

A LimeTorrents legjobb VPN-je (2018-as kiadás)

Írta: Michael Smolski, 2018-09-29 09:49:35 a szórakozásban


A LimeTorrents szeretője? Szüksége van egy VPN-re. És nem csak egy VPN. Szüksége van a legjobb VPN-re a LimeTorrents számára, mivel valami rosszat készít fel, és bár nem javasoljuk, a teljes adatvédelemben is hiszünk, és ez a bejegyzés erről szól.

És jól, a LimeTorrents legjobb VPN nélkül a magánéletét veszélyezteti.

Firsty pillantás a VPN szolgáltatás helyére

A LimeTorrents legjobb VPN-je nem a titkosításról szól. A hely is számít.

Az Egyesült Államok azt mondja az embereknek, hogy biztonsági okokból ne vásároljanak a Xiaomi telefonokat. Ironikus módon, ha valaki megragadja az Ön telefonos információit, akkor valószínűbb, hogy az Egyesült Államok kormánya, nem pedig a Xiaomi vagy a kínai kormány..

Miért érdekelne valaki Kínában, hogy amikor elmondta a feleségének, hogy dolgozik, valójában a bárban volt és meccset nézett? A legtöbb embernek nincs olyan dolga, amely létfontosságú más országok számára.

Másrészt, ha letölti valami illegálisat, majd bármilyen tudás nélkül megosztja azt, amit az internetszolgáltató érdekel, és különösen az adott tartalom jogosultja..

És ha a LimeTorrents programot használja, akkor valószínűleg illegálisan tölt le.

VPN-t használ valami elrejtéséhez, és a használt szolgáltatás helyének nagy jelentősége van, amely meghatározza, hogy el tudja rejteni valamit. Egy apró adat megsemmisítheti az összes adatvédelmet. És a legtöbb VPN-szolgáltatás naplózza Önt. Ez csak kevés információ, amely felfedheti Önt, ha valaki kéri.

TIPP: Soha ne használjon ingyenes VPN szolgáltatásokat letöltésre. Ingyenes VPN használatakor ez sokkal több felhasználót jelent, mint fizetett szolgáltatások esetén. Ez természetesen azt is jelenti, hogy rosszabb a sebesség, de ennél is rosszabb az, hogy óriási nyomást jelent az internetszolgáltatók vagy más szervezetek egy magasabb helyen, mivel sokkal könnyebb egy ingyenes szolgáltatást megcélozni sokkal korlátozottabb forrásokkal. Valaki megkérdezi a rönköt, gém, kitett.

A LimeTorrents számára a legjobb VPN nem biztosan az Egyesült Királyságban vagy az Egyesült Államokban található. Székhelyének Svédországban kell lennie, mint például a PrivateVPN. És nem azt mondjuk, hogy úgy gondoljuk, hogy a LimeTorrents legjobb VPN-je, hanem azért, mert az az egyetlen módszer annak biztosítására, hogy ne lehessen naplókat tartani, amelyek felhasználhatók ellened: az, hogy jogi okokból nem tudna naplókat tárolni. És Svédországban létezik a világon a legerősebb adatvédelmi törvény.

Erős titkosítási kérdések a LimeTorrents legjobb VPN-jéhez

Miután megbizonyosodott arról, hogy VPN-szolgáltatása nem lesz önmagában a fenyegetés, az erős titkosítás fontos. 2048 bites titkosítást kínálunk az AES-256-tal. Ez a legmagasabb szintű titkosítás a piacon. Nagyon törhetetlen. És nos, akkor nagyon gazdagá válsz, ha megtalálsz egy módszert ennek megtörésére.

A VPN-szolgáltatás megváltoztatja az Ön IP-címét, amikor csatlakozik egy szerverhez. A legmagasabb szintű titkosítás biztosítja, hogy mások nem férhetnek hozzá adataihoz.

De ez nem számít, ha nem vigyáz a szivárgásokra

Lehet, hogy az Ön IP-címe különféle, de az IP-szivárgások a VPN-szolgáltatásokkal fordulnak elő. Ha teljes adatvédelmet szeretne, akkor egyáltalán nem lehet problémája. Ezért kell a LimeTorrents VPN-hez IPv6 szivárgásvédelemmel rendelkezni. Máskülönben nos, akkor potenciálisan ki vannak téve annak, ami nem számít, ha nem tesz valami illegálist.

Ja, és ha a VPN bármilyen okból nem működik, annak oka az, hogy a telefonos alkalmazásai összeomlanak, vagy túl sok dolgot végez a számítógépen, a PrivateVPN Kill Swtich funkciót kínál, amely biztosítja, hogy internetje nem működik. Ja, és van egy DNS szivárgás elleni védelem és az alkalmazásvédelem funkció, amely lehetővé teszi bizonyos alkalmazások megszüntetését, ha egy VPN nem működik.

Amikor a LimeTorrentshez tartozó legjobb VPN-t keresi, teljes biztonságra van szüksége minden egyes szögből. Ha a VPN nem működik, azonnal védelemre van szüksége. Mi értelme elsősorban a védelemnek, ha ez nem védi meg teljesen?

A biztonság utáni egyetlen dolog a sebesség

Ha a LimeTorrents számára a legjobb VPN-t keresi, akkor mindenképpen biztonságot szeretne, hogy teljes magánélet és biztonság legyen. De azt is meg akarja tölteni ugyanolyan sebességgel, mint ahogyan már van, nos, hacsak nincs Internet, akkor sajnálom,.

A PrivateVPN valószínűleg nem fogja gyorsabbá tenni az Ön internetét, azonban egyes internetszolgáltatók lelassíthatják a torzítást, és így ebben az esetben a PrivateVPN növelheti letöltési sebességét..

Végül mind az ingyenes, mind a fizetett szolgáltatások nem fektetnek be közvetlenül az IP-tranzit szolgáltatók internetes kapacitásába. Meg kell találni azokat, amelyek megteszik. Ez a sebesség kulcsa. A PrivateVPN P2P-barát és port-továbbítást kínál

A legjobb VPN-t kívánja megszerezni a LimeTorrents számára?

A sebesség és a biztonság egyaránt számít, ha a legjobb VPN-t keresi a Kickass Torrents vagy a LimeTorrents számára. De ugyanúgy működik az ügyfélszolgálat, ha bármilyen problémája van. Ügyfélszolgálatunk? Díjat nyert a legjobb VPN ügyfélszolgálatért 2018-ban.

Csatlakozzon hozzánk, vagy ne, de keresse ezeket a dolgokat, amikor a LimeTorrentshez tartozó legjobb VPN-t vagy bármilyen más torrent webhelyet meg akarja keresni.

Írta: Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me