A legjobb VPN játékhoz (és valóban szüksége van rá?)

A legjobb VPN játékhoz (és valóban szüksége van rá?)

Írta Michael Smolski, 2019-08-26 13:57:52 a szórakozásban


Ha valaha útmutatót keresett a legjobb VPN-hez a játékhoz, olyan tartalmat talál, amelynek nincs értelme, de amelyet a SEO szem előtt tartásával írtak meg. A „multiplatform” VPN valójában nem ok arra, hogy VPN-re van szüksége a játékhoz. Ebben az útmutatóban arról beszélünk, hogy miért lehet szüksége a legjobb VPN-re (vagy bármilyen VPN-re) a játékhoz, mert elsősorban nem mindenkinek szüksége van rá, ezt követi az, hogy hogyan kell beállítani minden platformon.

A legtöbb embernek, aki a legjobb VPN-t keres a játékhoz, szüksége van rá, mert jelenleg nem tudnak legtöbb játékot játszani

Akár Kína nem engedi meg egyes amerikai platformokat, hogy bizonyos játékok megkövetelik. Vagy az Egyesült Államok szankciókat alkalmaz Iránnal szemben, aminek eredményeként az amerikai produkciók nem állnak rendelkezésre Iránban, a legjobb VPN képes a játék megoldására.

Bár elméletileg a legtöbb VPN-szolgáltatásnak képesnek kell lennie a probléma megoldására, attól függően, hogy az ország cenzúrája milyen szintű, ahol a játszani kívánt játék nem működik. Sajnos a szankciók és a cenzúra páronként jönnek létre.

Ha az Ön országában éppen szankciókat tett:

A szankciók miatti blokkokat nagyon könnyű megkerülni. Ezek a kérdések gyakran nem igénylik a legjobb VPN-t a játékhoz, és szinte bármilyen, odakinn elérhető VPN-szolgáltatással megoldhatók..

Miért? Mivel a szerencsejáték-társaságok azt szeretnék, ha játszol. Nekik elengedhetetlen, hogy csináld. De nekik is be kell tartaniuk a törvényt, hogy ne kerüljenek bajba. Ezért olyan geo-blokkokat helyeznek el, amelyek megakadályozzák a játékot, de ez szintén könnyen átjárható, feltéve, hogy a VPN-kiszolgálóknak olyan kiszolgálói vannak a régiókban, ahol a játék nincs blokkolva.

Ha ez Hulu lenne, el kell olvasnia egy teljes útmutatót róla. De nem az. Ezért nincs szüksége a játékhoz a legjobb VPN-re, hogy megkerülje az ilyen típusú földrajzi blokkot.

Ha az Ön országában van valamelyik szankció + + vagy cenzúra:

A cenzúra gyakran azt jelenti, hogy az Ön országa is tiltja a VPN-szolgáltatásokat. Az ilyen tilalom hatékonysága? Az országtól függ. Például Kína rendkívül jó helyzetben van, mivel lehetetlen a normál VPN futtatása ott.

A legjobb VPN játékhoz olyan országokban, mint Kína? Ez egy VPN, amely a Stealth VPN-t futtatja, és ez bármi számára vonatkozik, akár játékra, akár nem. Valami, amivel a PrivateVPN jön.

Lásd: a VPN-szolgáltatások VPN-szolgáltatásokként könnyen kimutathatók, mivel forgalmuk nem keverhető össze a szokásos forgalommal. Valami, amit a Stealth VPN kijavít. Ha VPN-jének van ilyen lehetősége, akkor ez a legjobb VPN az Ön számára a játékhoz, mivel képes lesz megkerülni a kormányt, és bármilyen szankciót is.

Szüksége van-e valójában a legjobb VPN-re a játékhoz, vagy bármilyen VPN-re a játékhoz, ha a játékaid nem blokkolhatók?

Gondolkozott már azon azon azon, hogy az, hogy Ön prémium árat fizet az internetért, és papíron van a nagyszerű kapcsolat, de ha rájön, ráadásul a játékod, amikor az egyik ponton tökéletes lehet, máskor pedig teljesen játszhatatlan?

Internetes fojtásnak hívják, és hallottál róla, vagy ha nem, ha játékkal játszol, vagy általában sok internetet használsz, akkor a múltban többször is érintette a leginkább.

Az internetes fojtást a szolgáltatók teszik „minimalizálja a torlódásokatIronikusan torlódásokat hoz létre neked, mint magánszemélynek, akinek a legnagyobb szükség van az internetre.

A legtöbb szolgáltató képes erre, mivel a legtöbb országban nincs a megfelelő törvények annak megakadályozására, és ha valaha azon tűnődött, vajon miért lehet egy olyan játék, amely egy hirtelen kiválóan működőképes, néhány percig játszani, a legtöbb esetben nem a játék szerverei, hanem az internetszolgáltató használja az internetet.

Ha egy szuper drága útválasztóba fektet be, akkor valójában megkerülheti a problémát, mivel néhány útválasztó, például az AmpliFI, átválthat a sávszélesség-sávok között és megkerülheti a problémát, de érdemes-e többet költeni 300 dollárért ehhez az okhoz, amikor a VPN megcáfolhatja a fojtást is az internetszolgáltatójától?

Lehet, hogy próbáld ki magadnak a PrivateVPN segítségével. Kockázatmentes. A regisztráció mindössze néhány másodpercet vesz igénybe, és mi nem is kérjük a nevét.

Mit jelent a játékhoz használt legjobb VPN??

Számos szerverrel érkezik, de a megfelelő minőség-egyensúly mellett.

És ezért nincs lehetőség ingyenes VPN-szolgáltatásokra, ha a játékhoz VPN-re van szükség. Az ingyenes VPN-szolgáltatás nem gyorsítja fel a játékot, mivel bár segíthet az internet lefojtásában, a szolgáltatás szerverei nem tudják biztosítani a kívánt sebességet, és elvégre ingyenesek, így nem bármilyen elvárása van.

PrivateVPN? Nem ingyenes, de a már említett, 7 napos próbamentes, próbaverziót kínálja, amely valószínűleg a legegyszerűbb hét napos próbaverzió, amellyel valaha is foglalkozni fog. És azután? Az emberek szeretik az általunk nyújtott értéket.

Mi a fontosabb a VPN szolgáltatásokhoz a játékhoz? Minőség vagy mennyiség? Kicsit mindkettő, nagyobb a minőségi igény.

Végül, ha egy szolgáltatásnak csak körülbelül három kiszolgáló helye van, akkor nem érdemes, mert nem fog tudni csatlakozni a legközelebb lévő szerverhez, ami azt eredményezi, hogy a játékod sem lesz a legnagyobb sebességű.

Ugyanakkor nincs szükség 3000 szerverre, ha azok mindegyike nem állandó minőségű.

Számos szolgáltató internetes kapacitást vásárol a fogadó cégektől, nem pedig közvetlenül az IP tranzit szolgáltatóktól. Ez természetesen sokkal olcsóbb és lehetővé teszi több szerver használatát, de növeli a késleltetést és csökkenti a letöltési sebességet.

A legjobb VPN játékhoz? Ez az, amely rendelkezik elég kiszolgálóval ahhoz, hogy senki sem legyen túl messze egy kiszolgálótól egy ponthoz, ugyanakkor közvetlenül az IP-átviteli szolgáltatók internetes kapacitással érkezik. Ha hiányzik ezek közül az egyik, akkor a használt VPN nem a legjobb VPN játékhoz, és nem fogja biztosítani a VPN előnyeit az internet fojtásakor, mivel valami mással kell lelassulnia. egyébként le.

PrivateVPN? Mindent egyensúlyt kínál. Nem kapsz több ezer szervert, de kapsz olyan kiszolgálókat, amelyek a minőségre összpontosítanak, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy a késés a lehető legalacsonyabb a kiszolgáló minősége és az Ön távolsága szempontjából.

Hogyan állítson be VPN-t az összes játékplatformon

Ha már ellenőrizte webhelyünket, akkor észrevette, hogy van egy Android és iOS alkalmazásunk. Azt is észrevette, hogy Windows, macOS, sőt Linux eszközökkel dolgozunk. Amit valószínűleg nem vett észre, az arról szól, hogy miként állíthat be VPN-t a PS4-en, az Xbox-on vagy akár a Nintendo Switch-en..

És ez azért van, mert a VPN-szolgáltatások nem működnek ezen platformokon. Nincs VPN szolgáltatás.

Ezt szeretnénk megtenni a PrivateVPN-nél, figyelembe véve, hogy hány ember használja ezeket a platformokat, de jelenleg ez nem lehetséges.

Mit tehet ennek helyett, ha VPN-t használ a játékhoz? Telepítsen egy VPN-t az útválasztóra. A honlapunk folyamatával foglalkozunk, amelyet javasolunk, hogy ellenőrizze. Segít abban, hogy a VPN-szolgáltatások működjenek olyan platformon, amely nem engedélyezi közvetlenül a VPN-szolgáltatásokat.

A legjobb VPN játékhoz?

A játékhoz viszont a legjobb VPN? Ez nem az, amely lehetővé teszi a „multiplatform” kapcsolatok létrehozását. A PrivateVPN-t 6 különböző eszközzel bármikor használhatja, és ezzel nem lesz probléma. Blogokban nem erről beszélünk erről, mert nem hisszük, hogy ez egy szolgáltatás. Ez olyasmi, amelyet minden VPN-szolgáltatónak biztosítania kell, figyelembe véve, hogy manapság hány készüléket használunk.

A cenzúrázott emberek számára a legjobb VPN a játékhoz az, amely a Stealth VPN-hez tartozik. Azok számára, akiknek nincsenek, minden VPN megteszi. És mindenki másnak, aki játékot szeretne játszani internetes fojtás nélkül? A minőség és a mennyiség keveréke számít.

De csak VPN-t keres játékra, vagy szórakozást is szeretne elérni? Ha azt szeretnénk nézni a Hulu-t, a DAZN-t, a Hotstar-t vagy más platformit is, amely jelenleg nem működik az Ön országában, akkor valószínűleg egy útmutatónk van a blogunkban, amely bemutatja, hogyan lehet lépésről lépésre felszabadítani ezeket a platformokat..

Írta: Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me