A legjobb VPN az Amazon Fire TV Stick for Entertainment számára

A legjobb VPN az Amazon Fire TV Stick for Entertainment számára

Írta Michael Smolski, 2018-12-23 09:59:20 a szórakozásban


Vannak nagyszerű VPN-szolgáltatások a mobil eszközök és a laptopok esetében, de az Amazon Fire TV Stick szórakoztató eszköz, és itt a VPN a legtöbb ember számára a leghasznosabb. Kivéve, hogy nincs sok kiváló VPN-szolgáltatás az Amazon Fire TV Stick számára. És a nap végén csak az összes lehetséges tartalmat szeretnénk megnézni. De a kérdés az, hogy mi a legjobb VPN az Amazon Fire TV Stick számára, amely lehetővé teszi számunkra, hogy mindent megnézhessünk?

Valami „elég jó” nem lesz elég, mert egyszerre szüksége lesz egy másik platformra, amely nem érhető el az adott VPN-en, azaz amikor egy VPN meghiúsul. Ezért van szüksége a legjobbakra. De mit igényel a legjobban??

A Netflix Access létfontosságú, de a legtöbb csak alapvető hozzáférést biztosít

Szinte bárki, aki rendelkezik internet-hozzáféréssel, ismeri a Netflixet. Valószínűleg Ön is használja, és hozzáférhet hozzá. De mit nézel? Ha az Egyesült Államokban tartózkodik, akkor a lehető legtöbb Netflix-tartalmat kapja meg. Nagy. Kivéve, hogy még mindig nem kapja meg az összes tartalmat a Netflix-en, mert még azoknak az országoknak is, amelyekben nincs mindent, van valami exkluzív tartalom, amit az amerikai kedvelőknek nem kell megtenniük, mert valakinek már van joga erre.

Ha az összes elérhető Netflix tartalom eléréséhez a legjobb VPN-t kívánja az Amazon Fire TV Stick-hez, akkor a PrivateVPN a legjobb lövés. Nem minden szolgáltatás támogatja a Netflixet amerikai szervereikkel, de ha igen, gyakran így van. De nem minden az Egyesült Államokról szól. Az Amazon Fire TV Stick számára a legjobb VPN-nek nem szabad csak az amerikai szervereket támogatnia. És a PrivateVPN nem. Akár a thai, koreai, svéd, brit, spanyol vagy amerikai netflixet szeretné elérni, csak néhányat említhet, a PrivateVPN segítségével.

De valószínűleg nem kap VPN-t csak a Netflixért.

Az Amazon Fire TV Stick legjobb VPN-jének szintén támogatnia kell a Hulu-t

A Netflix remek, és az eredeti TV-műsorok valóban kiemelkedőek. Még az intro nézése is gyakran izgalmas, például a Daredevil esetében, ám Hulu megelőzi a Netflixet, amennyiben a TV-műsorokat nem a Netflix készíti.

A TV-ben sugárzott TV-műsorok többségét a sugárzás után egy nappal meg lehet nézni. És egyesek sokkal jobban kedvelik ezt, mint a Netflix. A Hulu elérése azonban a legtöbb ember számára problémát jelent. Most már van néhány blogunk a Hulu-ról, ezért érdemes megnézni őket, mivel nem olyan egyszerű, mint a VPN, ha az Egyesült Államokon kívül tartózkodsz, de a PrivateVPN, nos, ez a Hulu-lal is működik..

És sok ember számára, mivel hozzáférhetik az összes Netflix tartalmat és a Hulu tartalmat, ez a legjobb VPN-t eredményezné az Amazon Fire TV Stick számára.

Ha szereted a sportot, a DAZN egy platform Ön számára, de a legtöbb VPN-szolgáltatás nem támogatja...

A DAZN egy brit székhelyű cég, amely irónikus módon nem az Egyesült Királyságban működik, hanem Kanadában működik, és mondjuk csak, hogy olyan, mint a Netflix, de élőben és sportolásra. Havonta egy kis összeget fizet, és megnézheti a legtöbb sport legtöbb bajnokságát. Ide tartoznak a Labdarúgó Bajnokok Ligája (foci) és az NFL.

A DAZN problémája az, hogy még nehezebb beállítani, mint a Hulu-nál, de erre több üzenet is van, ezért érdemes ezeket megnézni.

A DAZN-t azonban még kevésbé támogatják, mint a Hulu, mivel a legtöbb ember még nem ismeri ezt, és annak a ténynek köszönhető, hogy gyakran sokkal több pénzt veszítenek más vállalatok, amelyek kizárólagos joggal bírnak a mérkőzések közvetítésére, ha az emberek ezt megtekinthetik DAZN olyan országban, ahol a DAZN nem érhető el.

A PrivateVPN-nek azonban van működő DAZN-kiszolgálója, de ez csak a problémák egy része, amelyet a blogunkban olvashat el a megoldásról.

Az Amazon Prime néhánynak is számít

Ez egy olyan platform, amely különösen az elmúlt évben gyűjtötte ki relevanciáját. Nagy versenytárs a Netflix számára, és nos, hatalmas, hatalmas erőforrásokkal rendelkező társaságból származik.

Sokkal könnyebben hozzáférhető, mint a Hulu és a DAZN, de ugyanakkor bizonyos tartalmak kizárólag az Egyesült Államokra vonatkoznak, és ehhez az Amazon Prime szerverek is rendelkeznek.

És ha törődsz a BBC-vel és az ITV-vel, akkor magunkra is belekerültünk!

A szórakoztatáshoz szolgáló Amazon Fire TV Stick legjobb VPN-jéhez nem kell több száz szerver. Szüksége van olyan kiszolgálókra, amelyek támogatják a kívánt platformokat, és a PrivateVPN támogatja a rendelkezésre álló legtöbb szórakoztató platformot.

Csakúgy, mint a BBC és az ITV.

Az Amazon Fire TV Stick legjobb VPN-je

PrivateVPN? Ha ezt választanád??

Ez rajtad múlik, de ha igazán érdekli, hogy a lehető legtöbb szórakozást kihozza a Fire TV Stick segítségével, akkor ez a legjobb lövés rá.

És 30 napos pénz-visszafizetési garanciával rendelkezik, tehát nézd meg, majd válassz.

Ui A PrivateVPN nem vállal felelősséget azért, mert túl sok tartalmat néz meg a szervereinkkel biztosított hozzáférés miatt.

Írta: Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me