A legjobb VPN a Windows 10 laptopokhoz

A legjobb VPN a Windows 10 laptopokhoz

Által PrivateVPN, 2018-11-01 17:10:01 az üzleti életben


Keres a legjobb VPN-t a Windows 10 laptopokhoz, akár üzleti, akár szórakoztató alapú? Van néhány szempont, amelyre figyelmet kell fordítani, és ha a megfontolás tárgyát képező VPN-szolgáltató nem rendelkezik ezekkel a funkciókkal, akkor is érdemes újra megfontolnia ezt a szolgáltatót..

Ha törődik a biztonsággal, a művészet a beállításokban található

A legjobb VPN a Windows 10 laptopokhoz, amennyiben a biztonság a biztonsági szolgáltatásoktól függetlenül megy végbe, csak akkor remek, ha lehetővé teszi, hogy pontosan úgy védje meg magát, ahogyan meg akarja védeni magát..

A Windows 10 nem mindig megbízható. Mi van, ha egy VPN-szolgáltatás összeomlik? Nem igaz, de mi van, ha igen? Hajlandó kockáztatni az adataival? Több száz millió értékű repülőgépeken hibákat okoznak. Olyan nagyszerű a számítógépe, hogy teljes mértékben bízol benne?

Ha a legjobb VPN-t keres a Windows 10 laptopokhoz, akkor szüksége van egy VPN-re, amely elpusztít mindent, amelyet meg akar védeni, ha történik valami.

Például, ha kínzó, és azt akarja, hogy az alkalmazás bezáródjon, ha történik valami, a PrivateVPN alkalmazáskezelő funkcióval rendelkezik, amely egy adott alkalmazást leállít, ha a VPN nem működik.

Van még egy IPv6 szivárgás elleni védelem, így az IP-t véletlenül nem szabad kiszivárogtatni. A Kill Switch internetkapcsolatot is kikapcsol, ha a VPN nem működik.

Ilyen funkciók győződjön meg arról, hogy teljes mértékben védett-e, és ha a biztonság gondja, és a legjobb VPN-t keresi a Windows 10 laptopokhoz, akkor ezt kell keresnie.

És ha sokat utazik, és olyan országokban lesz, mint Kína, a Stealth VPN szintén nagyon fontos annak érdekében, hogy a kínai kormány kedvelői ne tudják meg, hogy VPN-t használnak..

Biztonsági szolgáltatások

A Windows 10 noteszgépekhez tartozó legjobb VPN nemcsak biztonsági funkciókkal rendelkezik az ügyfélben, mivel elsősorban védelmet igényelnek. A PrivateVPN 2048 bites titkosítással érkezik az AES-256-hoz. Egyszerűen fogalmazva: a piacon elérhető legmagasabb szintű titkosítás. Lehet, hogy nyílt Wi-Fi-t használ a Starbucks-ban, és ki vannak téve annak, hogy ugyanazon a hálózaton élő emberek hozzáférjenek ahhoz, amit a webböngészőn használ. Talán a buszon vagy az iskolában van. Akárhogy is, a titkosítás és az általunk biztosított szint számít a katonaság számára. Emellett választhat a 3 OpenVPN, PPTP közül is & L2TP kapcsolatok.

Ez a PrivateVPN biztonsági funkcióival kombinálva teljes védelmet nyújthat az interneten, függetlenül attól, hogy mit csinál. De ha a legjobb VPN-t kívánja a Windows 10 laptopokhoz, akkor valami mást is meg kell fontolnia.

A VPN szolgáltatás szempontjai

Képzelje el, hogy rendelkezett mindezen biztonsági funkciókkal és ilyen nagy titkosítással, és akkor mindez hiábavaló volt, mert egy VPN szolgáltatás elküldte az Ön adatait, mert nyomást gyakoroltak rájuk.. Ez történik.

A védelmet szolgáló szolgáltatás bajba kerülhet...

Hogyan? Olyan naplók tárolásával, amelyek kitárolhatják, amit csinál.

Mi az egyetlen módja annak, hogy elkerüljük ezt a potenciális helyzetet?

Ha olyan szolgáltatást használ, amely jogilag nem képes tárolni a naplókat, mivel bár a társaság esetleg kijelent valamit, ez nem azt jelenti, hogy igaz. Ne bízz a társaságban, bízz a törvényben. Svédországban van néhány hihetetlen adatvédelmi törvény, amelytől más országoknak tanulniuk kell. Ez azt is jelenti, hogy a PrivateVPN nem tárolhat naplókat, és veled szemben felhasználhatja őket.

A Windows 10 noteszgépekhez tartozó legjobb VPN-nek sokféle szerverre van szüksége

És nem csak a szerverek, hanem a szórakoztató platformokkal működő szerverek is.

A biztonság nagyon jó, de az emberek nagy többsége érdekli az amerikai Netflix és a DAZN, valamint a Hulu figyelése..

A PrivateVPN 57 szerverhellyel érkezik. Kivéve, ne csökkenjen a helyek száma. Arról szól, hogy hány szerver működik a különféle platformokkal. A VPN-társaságok ezt soha nem említik. És akkor esik a szám játékok.

A Windows 10 noteszgépekhez tartozó legjobb VPN-nek támogatnia kell a használni kívánt szórakoztató platformokat. A PrivateVPN nemcsak az American Netflix-et támogatja. a legjobban működő Netflix helyeken van. Lásd, az American Netflix rendelkezik a legtöbb tartalommal, de nem mindent tartalmaz. Ezért támogatja a PrivateVPN olyan helyeket, mint Svédország és Spanyolország, többek között a Netflix számára.

Támogatjuk a DAZN-t is, amely olyan, mint az élő sport Netflixe. Amazon Prime & Hulu? Mi is megkaptuk.

Nem esik kiszolgálókra. Esik azon, amit a szerverek támogatnak!

A jelenlegi sebességének fenntartásához a Windows 10 laptopokhoz a legjobb VPN-re van szükség

A VPN-szolgáltatások szeretnek beszélni az internet gyorsabbá tételéről. Hacsak az internetszolgáltatója szándékosan nem lassít bizonyos webhelyeket, a VPN nem gyorsítja fel az internetet. Lecsökkentheti azonban, ha az internetkapacitás a host szolgáltatóktól származik, nem pedig az IP tranzit szolgáltatóktól. Vigyázz erre.

A legjobb VPN a Windows 10 laptopokhoz?

A biztonság szempontjából fontos, hogy ez a titkosítás, vagy a szolgáltatások. És ha olyan országokban van, mint Kína, akkor biztosan szüksége van a Stealth VPN-re. Szórakozást is szeretne, és ehhez kiszolgálókra van szüksége, amelyek támogatják a szolgáltatásokat, és ez szintén nem lassítja le. PrivateVPN? Ezt csinálja.

Készen áll arra, hogy kipróbáljon minket?

Írta: Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me