A legjobb VPN a Netflix Fire TV Stick számára

A legjobb VPN a Netflix Fire TV Stick számára

Írta: Michael Smolski, 2019-03-10 11:02:23 a szórakozásban


Nézni szeretné a Netflixet a Fire TV Stick-en, de rájött, hogy a legtöbb VPN-szolgáltatás vagy nem működik a Fire TV Stick-rel, nem támogatja a Netflix-et, vagy nem működik a Netflix-szel, de olyan sebességgel, amely nem teszi lehetővé a nézést tartalma elégedetten? Szeretné tudni, hogy mire van szüksége a Netflix Fire TV Stick VPN-jéhez?

A Fire TV Stick legjobb VPN-je nem támogatja az amerikai Netflix-et

A VPN-szolgáltatásokkal kapcsolatos probléma az, hogy míg papíron több száz szerver érkezik, csak néhány támogatási szolgáltatás szükséges. A Comparitech tesztjei azt mutatják, hogy míg egy csomó szolgáltatás működik az American Netflix-szel, az American Netflix támogatásától eltekintve, más régióknak nagyon kevés támogatást nyújtanak, és ez korlátozza.

Az American Netflix biztosan a legszélesebb körű műsorokat és filmeket kínálja, ám az American Netflix nem rendelkezik ezzel. Ha valaki másnak már van joga egy bizonyos műsorhoz vagy filmhez, akkor a Netflix nem tudja megjeleníteni azt a műsort vagy filmet az Egyesült Államokban. Ez vonatkozik egy csomó műsorra és filmre. Gondolhatja, hogy olyan országok, mint Thaiföld vagy Svédország, a tartalom szempontjából nem számítanak számottevõ haszonnal számodra, ám ezek azért vannak, mert a Netflix nem szerez jogosultságot az Egyesült Államok összes legnagyobb show-jához és filmjéhez.

Ez a Comparitech tesztje? Ez azt mutatja, hogy a PrivateVPN az összes tesztelt szolgáltatás közül a legtöbb Netflix régiót támogatja, vagyis ha azt használja, akkor hozzáférhet a lehető legtöbb Netflix tartalomhoz a bolygón. Nagyon jó, mi??

A Netflix Fire TV Stick legjobb VPN-jének megbízható sebességet kell biztosítania

Végül, függetlenül attól, hogy hozzáféréssel rendelkezik-e csak az American Netflix-hez vagy a 21 Netflix-régióhoz, mint például a PrivateVPN-hez, az a lényeg, hogy a Netflix-hez olyan sebességgel lehet hozzáférni, amely nem készteti megvárni puffer miatt, és nem tűnik úgy, hogy 2007-től telefonnal rögzített klipet nézel.

Noha a PrivateVPN nem rendelkezik a legtöbb szerverrel a bolygón, ügyel arra, hogy a lehető legmagasabb minőségűek legyenek, lehetővé téve a folyamatos sebességű zökkenőmentes megfigyelést. Hogyan? Az internetes kapacitásba való beruházással közvetlenül az IP-tranzitszolgáltatóktól, nem pedig csupán a host szolgáltatóktól. Ez lehetővé teszi a sokkal gyorsabb és megbízható sebesség elérését, ami azt jelenti, hogy akkor is megnézheti Netflix készülékét, akár 4K-ban is, feltéve, hogy a tévékészülék és az internetszolgáltató ezt megengedi..

Itt egy Geoffrey Fox vásárlói vélemény, amelyet a vpnMentor adott:

Geoffrey és felesége Barbadoson élnek, és a leginkább következetes szolgálatot találják az általuk kipróbált dolgok közül. Szeretik a PrivateVPN ügyfélszolgálatát is, akárcsak sokan mások. És igen, a PrivateVPN 6 különböző eszközzel működik egyszerre.

A Netflix Fire TV Stick legjobb VPN-jének képesnek kell lennie a problémák megoldására

A FireTV Stick legjobb VPN-je csak akkor a legjobb, ha megoldja a problémákat. De mi van, ha olyan problémája van, amelyet könnyen meg lehet oldani, ha tudja, mit kell tennie, egyébként problémás? A PrivateVPN itt segít. A PrivateVPN-nél nem fog beszélni olyan olcsó ügyfélszolgálattal, amely valószínűleg soha nem használta szolgáltatásunkat, és egy szkriptből olvas / ír. A PrivateVPN segítségével közvetlenül beszélgethet a házon belüli fejlesztőinkkel, ezért ügyfélszolgálatunk olyan hatékony.

Geoffrey boldog volt, és az alábbiakban is Johanna, csakúgy, mint sok más a vpnMentorról szóló véleményben.

A Netflix Fire TV Stick legjobb VPN-jének más platformokkal is együttműködnie kell

Egyre nehezebb az, ha a Netflix-et előfizetésed részévé teszi. A vállalatok saját szolgáltatásokat akarnak, és ez azt jelenti, hogy a Netflix egyre inkább el fog veszíteni a tartalmakról. A Disney saját platformot hoz létre, amelynek eredményeként a Netflix 2019 nyarán elveszíti az összes Disney tartalmat. AT&A T's Warner 2019-ben is indít streaming platformot. A Netflix sok filmen és műsoron veszít, és ehhez az embereknek a legtöbb esetben legalább 2 különböző platformon kell befektetniük..

PrivateVPN? Jelenleg nem támogatja sem a Warner, sem a Disney platformot, mivel ezek még nem állnak rendelkezésre. De támogatjuk az olyanokat, mint a HBO MOST, az Amazon Prime, a Hulu, a BBC iPlayer és a DAZN, csak hogy néhányat említsünk.

És mi van cenzúrával rendelkező országokkal??

Mi lenne, ha olyan országban tartózkodsz, ahol a VPN-szolgáltatások cenzúra miatt nem működnek? A Netflix Fire TV Stick legjobb VPN-jének cenzúrázott országokban kell működnie, ha azt akarja, hogy a legjobb szolgáltatásnak hívja. PrivateVPN? A Stealth VPN-hez tartozik, amely lehetővé teszi a cenzúra megkerülését. Hogyan? Mivel a Stealth VPN belekeveredik a normál internetes forgalomba, így nem ismeri fel VPN-ként. Az ezzel való feláldozás azonban biztos sebesség.

A legjobb VPN a Netflix Fire TV Stick számára?

Minél több Netflix régió elérhető, annál jobb. A sebesség döntő jelentőségű. A jó ügyfélszolgálat megkönnyíti az életet. És más szolgáltatások támogatása? Ez azt jelenti, hogy egy VPN elegendő lesz számodra.

PrivateVPN? 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál. De az emberek szeretnek minket, és biztosak vagyunk benne, hogy te is!

Írta: Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me