A legjobb VPN a Kickass Torrents számára (2018-as kiadás)

A legjobb VPN a Kickass Torrents számára (2018-as kiadás)

Írta: Michael Smolski, 2018-08-28 19:26:50 a szórakozásban


A legjobb VPN-t keresi a Kickass Torrentekhez? Nagyon jó hívás, mivel nem biztonságos, ha használja. Bár nem javasoljuk, az illegális tartalom letöltése a legtöbb országban nem illegális. Illegális tartalmat tölt fel. Nos, a torrenting magában foglalja a feltöltést a letöltés után. És ez az, ami börtönbe enged, ha nem vigyázol, és ki akarja végezni, mint a Kickass torrentok alapítója?

Kivéve, hogy az IP-cím szerepet játszik abban, hogy valaki tudja, hogy kínzó vagy, és nem. Egy jó VPN a legtöbb esetben elrejtheti IP-jét. De a „legtöbb esetben” nem elég, mivel csak egy kis szivárgás szükséges ahhoz, hogy a segged ne legyen olyan kickass, ha tudja, mit értünk.

Ha a legjobb VPN-t keresi a kickass torrentekhez, amelyet ma katcr.co-nak hívnak, minden szögben meg kell védenie..

A Kickass torrentek számára a legjobb VPN-nek meg kell akadályoznia a lehetséges IP-szivárgásokat

Bármely VPN elrejthet egy IP-t, elvégre ez egy VPN feladata, de vajon 100% -ban álruhában áll? Mint ha még egy apró apró esély van a szivárgásra, akkor a VPN-t nem szabad használni, mivel szinte teljesen védett, mintha egyáltalán nem védett.

A Kickass Torrents legmegfelelőbb VPN-jét keresve először az általa kínált biztonsági funkciókat kell figyelembe venni.

Ha belép a PrivateVPN kliensbe, látni fogja a KAPCSOLATOS VÉDŐ részt, ahol néhány olyan biztonsági szolgáltatás található, amelyek 100% -os védelmet biztosítanak az IP szivárgások ellen. IPv6 szivárgásvédelem, DNS szivárgásvédelem, gyilkos kapcsoló és alkalmazásvédelem. Ezek a szolgáltatások együttesen biztosítják, hogy az Ön IP-je ne szivárogjon. Ha a PrivateVPN nem működik, akkor az internet is működik. És ha azt akarja, hogy a PrivateVPN egy bizonyos alkalmazást leállítson, ha nem működik, akkor ezt meg is teheti.

A legfontosabb dolog, amikor a Kickass torrentek számára a legjobb VPN-t érjük el, az az, hogy meg tudjuk védeni az Ön IP-jét. Nézzünk szembe a tényekkel, hogy a legtöbb VPN-t kereső ember jogi okokból nem használja a Kickass Torrentet.

Most nem támogatjuk a kalózkodást, de hiszünk a magánéletben is.

Ó, és 2048 bites titkosítást kínálunk az AES-256-tal is, amely a piacon elérhető legmagasabb szintű titkosítás..

Az IP védelem nem jelent semmit, ha a VPN cég információkat tárol rólad

A Kickass Torrent legjobb VPN-je elrejti az Ön IP-jét, és rendelkezik IPv6 szivárgásvédelem, de ez nem jelent semmit, ha az Ön által használt társaság nem teljes mértékben tartózkodik abban, amit a VPN-társaságoknak szánták az adatvédelem jelentésének.

A nagy probléma? Naplókat vezetõ VPN cégek. A HideMyAss börtönbe helyezte a hackert a naplók tárolásával, amikor azt állították, hogy nem. Most már nem csapkodsz, de ez csak azt mutatja, hogy nem bízhat mindig a VPN-szolgáltatásokban.

PrivateVPN? Könnyű lenne azt mondani, hogy bízhat bennünk, és hogy nem tárolunk naplókat. De ne bízz bennünk. Bízzon a svéd jogban. Nem vagyunk az Egyesült Államokban vagy az Egyesült Királyságban székhellyel rendelkező vállalkozások, svédországi székhelyünk, szigorú adatvédelmi törvényekkel, amelyek biztosítják, hogy nem tárolhatunk naplókat arról, amit csinálsz, mivel számunkra törvénytelen lenne ezt tenni..

És ha nem tudod, mi a napló, akkor a napló az az apró információ, amely felfedheti Önt.

A Kickass torrentek számára a legjobb VPN-nek szintén gyorsnak kell lennie

Szüksége van sebességre. Végül, amikor bármit letöltenek, a torrentoknak gyorsabbnak kell lenniük, mint a legtöbb letöltésnek az internetről. Ha rossz VPN-t használ, a letöltések sokkal lassabbak lesznek.

Ha egy VPN azt állítja, hogy gyorsabbá fogja tenni az internetet, ez a legtöbb esetben nem igaz. A VPN csak akkor gyorsabbá teheti az internetet, ha a használt webhelyen vagy szolgáltatásban vannak bizonyos korlátozások, amelyeket az internetszolgáltató kedveli.

De egy VPN lelassíthat, vagy ugyanolyan sebességgel képes megtartani a sebességet. Mi a nagy tényező? Internet kapacitás. A Kickass Torrents legjobb VPN-jének a legtöbb internetes kapacitást közvetlenül az IP-átviteli szolgáltatótól kell megvásárolnia. Ha a legtöbbet hostoldalaktól vásárolja meg, akkor a VPN sokkal lassabb lesz.

Ez nem valami, amit sokat említettek, ám hatalmas különbséget okoz a letöltés vagy a streaming. A szolgáltatások szeretik megemlíteni a gyors sebességet, de nem említik, honnan származnak az internet-kapacitásuk. Megemlítjük.

Ja, és olyan port-továbbítást kínálunk, amely hatással van a torrent letöltésekre!

A legjobb VPN a Kickass Torrentek számára

Végül a Kickass Torrents legjobb VPN-je egy olyan VPN, amelyben megbízhat. Mondjuk el, amit nyújtunk, de bíznunk kell bennünk, tehát nyugodtan forduljon ügyfélszolgálatunkhoz bizalom megszerzése érdekében! Minket választottak a legjobb VPN-nek az ügyfélszolgálat számára.

Írta: Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me