A legjobb szórakoztató VPN (amit meg kell nézni)

A legjobb szórakoztató VPN (amit meg kell nézni)

Írta: Michael Smolski, 2019-06-25 22:27:00 a szórakozásban


Az emberek mindenféle okból megkapják a VPN szolgáltatásokat, és az októl függően a legmegfelelőbb VPN különbözik. De ha a szórakoztatáshoz a legjobb VPN-t keresi, van néhány kulcsfontosságú elem, amelyet át kell néznie, és amelyek nem feltétlenül számítanak a VPN biztonsági célokra történő felhasználásakor, amelyek elengedhetetlenek a szórakozáshoz.

Ne nézd meg a mennyiséget, ha a legjobb szórakoztató VPN-t keresik

Ez a legnagyobb hiba, amelyet az emberek követnek el, amikor a szórakozáshoz a legjobb VPN-t keresik. Az emberek azt gondolják, hogy a több jobb, és ez a legtöbb esetben sajnos nem igaz.

Különösen a VPN-kiszolgálókról.

PrivateVPN Több mint 150 szerverrel rendelkezik 60 országban. Sok olyan szolgáltatás van, amelyeken sokkal több szerver érhető el, mégis a PrivateVPN támogatja a piacon a legtöbb Netflix régiót.

És ez azért van, mert nem elég kiszolgálót kiosztani. Az olyan szolgáltatások, mint a Hulu, állandó erőfeszítéseket tesznek a VPN-szolgáltatások működésének megakadályozására. Ha egy szerver nem elég minőségi, akkor nem fog működni a szórakoztató platformokkal.

Könnyű beleesni a csapdaba, ha több szerverrel szeretnénk szolgáltatást keresni, de ha van valami, amit ebből kihoz, függetlenül attól, hogy a PrivateVPN-t használja, vagy sem, akkor a szórakozás szempontjából a minőség a legfontosabb.

A szórakozáshoz használt legjobb VPN-nek olyan platformokat kell támogatnia, mint a Hulu, a HBO, a Netflix, a DAZN, és még sokan mások. A PrivateVPN nem versenyez másokkal a kiszolgáló mennyiségét illetően, ám legyőzi mások szolgáltatásait, amelyeket az emberek használni akarnak.

Sebesség kérdése

A legtöbb VPN-szolgáltatás nem említi, hogy ha elsősorban rossz az internet, akkor adatfolyam-kezeléssel kell számolnia. Hacsak az internetszolgáltató nem szándékosan lelassítja bizonyos webhelyeket, az internet nem lesz gyorsabb streaming közben.

Ami a sebességet illeti, itt ismét megjelenik a kiszolgálók minősége. Különösen akkor, ha a sportos streamingről van szó, mint a DAZN. 30 másodpercenként szünetelő mérkőzést nem minden sport rajongó szeretne. Különösen, ha meghívja barátait, hogy nézzenek.

A késleltetés, amely meddig tart az adatok eljuttatásához az otthoni kiszolgálóról, nagy tényező az élő streaming szempontjából. Mit csinál vele a PrivateVPN? Internetkapacitásának nagy részében közvetlenül az IP-tranzitszolgáltatótól fekteti be. Ez alacsonyabb késést és sokkal gyorsabb adatfolyamot eredményez, anélkül, hogy szörnyen bosszantó szünetek lennének, amelyek általában akkor fordulnak elő, amikor a csapata gólt szerez.

Természetesen, minél távolabb tartózkodik attól a VPN-kiszolgálótól, amelyhez csatlakozni szeretne, annál nagyobb a késleltetés, de amikor olyan dolgokra van szükség, amelyeket figyelembe kell vennie, amikor a szórakozáshoz a legjobb VPN-t keresi, ahol az internetkapacitás jön -től fontos. És ha nem említik, akkor valószínűleg csak a webhelyeket hozza létre. Ennek a szabványos Netflix-nek működnie kell, de amikor a 4K-os Netflixről vagy a Hulu-val élő streamingről van szó, akkor ez nem lesz elég.

A világszerte nyújtott támogatás elengedhetetlen azokban a régiókban, amelyek nem VPN-barátságosak

A szórakozáshoz a legjobb VPN csak akkor a legjobb, ha működik.

Az olyan országokban, mint Kína, vannak VPN-tilalmak, amelyek megakadályozzák a VPN-szolgáltatások működését, aminek eredményeként lehetetlenné válik a kínai Hulu kedvelőinek használata, még akkor is, ha a VPN be van kapcsolva.

Ennek oka az, hogy a VPN-szolgáltatások általánosságban könnyen észlelhetők, mert különböznek az internetes forgalomhoz képest. Ha Kína felismeri, hogy VPN-t használ, akkor megakadályozza az internet működését, amíg nem használja azt. És itt jön be a Stealth VPN.

A lopakodó VPN belekeveredik a normál forgalomba, vagyis amikor azt használja, hozzáférhet a szórakoztatáshoz, amelyet elérni szeretne.

A Stealth VPN kapcsán azonban szem előtt kell tartani azt, hogy lelassítja az internet használatát a normál VPN használatához képest, tehát előfordulhat, hogy az internetes sebességétől függően nem ideális az összes élő streaminghez..

A legjobb szórakoztató VPN

A VPN-hány szervernek nincs jelentősége, ha nem működnek együtt azokkal a szórakoztató platformokkal, amelyekhez hozzáférni szeretne. A szórakoztatáshoz használt legjobb VPN-nek támogatnia kell azt, amit meg szeretne nézni, és erre úgy van szükség, hogy a kapcsolat lelassulása nélkül olyan mértékben kell lelassulnia, hogy bármikor meg kell várnia..

Függetlenül attól, hogy próbálkozik-e a PrivateVPN-el, vagy sem, ezekre kell figyelni, amikor a legjobb szórakoztató VPN-t keresi.

Írta: Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me