A legjobb 5 legjobb Kickass torrenti alternatíva mindent letölt, amit csak akar

A legjobb 5 legjobb Kickass torrenti alternatíva mindent letölt, amit csak akar

Írta Michael Smolski, 2018-09-26 10:50:24 a szórakozásban


A kígyózás legális lehet. Ez illegális is lehet. Mit csinálsz, ez rajtad múlik, de ez a bejegyzés a legjobb kickass torrent alternatívákról szól, amelyek mindent letölthetnek a 2018/2019-ben.

Ez a lista a top 40 lehet. A top 10 lehet. De Ön a legjobb Kickass torrent alternatívákat keresi, hogy mindent letölthessen, vagy csak a torrent szolgáltatások listáját keresi? Ez a bejegyzés az 5 legjobb Kickass Torrent alternatíváról szól, amelyek mindent letölthetnek, amit csak akarsz, nem hibás szolgáltatásokhoz.

Ha azonban az illegális tartalom letöltését választja, akkor ne keressen olyan szolgáltatásokat, amelyek magánélethez vezetnek, és „amelyek nem vezetnek bajba a törvényekkel”. Nincs ilyen. Ha nem akar bajba kerülni, olvassa el, mit kell mondanunk a bejegyzés végén.

És ha nem érheti el a bejegyzésben felsorolt ​​összes webhelyet, amely a Kickass özön lévő öt legjobb alternatíváról szól, erről van egy pont a bejegyzés alján is.

LimeTorrents

LimeTorrents az egyik olyan torrent webhely, amelyen ellátogat, és imádja, hogy néz ki, még akkor is, ha nem néz ki. És mivel nem tűnik divatosnak, ugyanakkor nem is túl bonyolult, és emiatt az Öt legjobb Kickass Torrent alternatívájának egyike az összes letöltéshez. Csak mindent látsz.

A LimeTorrents felhasználói felülete ennek a világos zöld színnek a része, amely a szemnek egyszerűen egyszerű, és hatással van a felhasználói élményre. De itt nem az, hogy itt olvassz a színekről. Szeretne tudni a tartalomról és a megbízhatóságról.

A webhely nagyon hasznos keresősávval rendelkezik, amely lehetővé teszi a keresett kategória kiválasztását azonnal, és maga a webhely megmutatja a az 50 legjobb film, amelyet műsorok, zene és játékok követnek. Ha tudja, amit keres, másodpercek alatt meg fogja találni anélkül, hogy át kellene néznie téged becsapó hirdetéseket, és ha nem tudja, mit keres, az 50 legjobban felsorolt ​​lista biztosan segít.

De a hirdetések rosszindulatú programok telepítéséhez vezethetnek. Rengeteg hamis letöltési link található a webhelyen. Azokat, amelyek kijelentik, hogy „közvetlenül és névtelenül töltse le”, nem szabad megbízni. De ugyanakkor ez egy általános dolog, és ha általában tudja, mit kell kattintania, akkor a LimeTorrents minden bizonnyal az 5 legjobb Kickass Torrent alternatíva közül az egyik, amely letölt mindent, amit akar..

A LimeTorrents jelenleg a .cc domainnel működik, és nem próbálja meg másokkal együtt használni. Lehet, hogy a LimeTorrents hamis változatai.

1337x

Az 1337x a TorrentFreak szerint a 2018. év harmadik legnépszerűbb torzító oldala. És talán ennek is van oka. Több mint egy évtizede áll, és leépítés nélkül áll, ami a kínzó helyek tekintetében nem szokásos dolog. A LimeTorrents-et például többször leszerezték. És talán a furcsa név az oka annak, hogy a webhelyet nem vetették le. A torrent kifejezés hiányzik.

Az 1337x felhasználói felülete sokkal nehezebb, sötétvörös színével, de bár a név nem vonzó, a webhely vonzóbb megjelenést kínál, mint a torrentok webhelye, amely nem tette a top 10-et.

Néhány évvel ezelőtt nem lett volna a legjobb Kickass Torrent alternatívák listája az összes letöltéshez, amire minden bizonnyal szükség lenne, de a Kickass Torrent hiányában az elmúlt néhány évben óriási mértékben nőtt..

Az alapvető honlap valójában sokkal szebb, mint a LimeTorrents. Nem túl sok dolog van rajta. Csak keresősáv és kategóriák oldalsó listája. Az oldal tetején található a 100 legfontosabb szakasz is. Ez az. Van még egy fejlettebb honlap, amely hasonló a LimeTorrents weboldalához.

Jó lenne, ha elérhető lenne egy speciális kategóriák oldala is, de legalább a fájlok rengeteg részlettel rendelkeznek a letöltések, a verziók, a letöltött nyelv nyelve szempontjából, többek között.

YourBittorrent

A YourBittorrent 2003 óta működik. Ez a lista egyetlen listája a .com végződéssel.

Koruk miatt a YourBittorrent olyan webhely, amelynek olyan tartalma van, amely sok más alternatívának nem lenne megfelelő. A nagy dolog az, hogy hatalmas változatossággal rendelkezik különböző nyelveken, tehát ha olyan kínzó webhelyet keres, amely nem angol nyelvű tartalmat kínál, ez lehet a legjobb választás, amely miatt a YourBittorrent az 5 legjobb Kickass Torrent alternatívájává válhat. letölthet mindent, amit akar.

Míg a LimeTorrents mutatja a legnépszerűbb torrentokat, a YourBittorrent a legújabbokat mutatja, és a legtöbb ember inkább az újabb tartalmakat részesíti előnyben, mint valami népszerű, de 2016-tól.

De egy kínzó webhely, amelyet nem javasolnánk más emberek körében a megjelenő hirdetések típusa miatt, ugyanakkor egy olyan webhely, ahol sok olyan vetőmag van, ahol sok vetőgép és oktató teszi sokkal gyorsabbá a letöltést..

A Kalóz-öböl

A Kalóz-öböl a kínzó helyek egyik legendája. 2003 óta működik, és volt hátránya, de a kalózokkal ellentétben túlélte őket, és sok más helytől eltérően, amelyek eredetileg bezárásuk után megálltak, a Kalóz-öböl túlélt és nem csak ezt, mióta a Kickass Torrents le volt állítva, visszanyerte a helyét a legnépszerűbb kínzó oldalnak.

Ez egyszerű. Nem kapsz semmi olyanat, mint a „top 50”, de megtalálja, amit keres, mivel a katalógus hatalmas.

Az egyetlen probléma az, hogy rengetegféle hirdetés található meg. Nagyon sok minden alkalommal, amikor valamelyikre kattint, egy másik webhelyre kerül.

Kickass Torrents

A Kickass Torrents-ek, amelyek leginkább KickassTorrents néven ismertek, keresették ezt a posztot. Tudta, hogy meg akarja tudni az öt legjobb Kickass Torrenti alternatívát, hogy letöltsön mindent, amit szeretne 2018/2019-ben, mert azt gondolta, hogy a Kickass Torrents nem működik. Nos, nem az. Többé nem. Csak egy másik név alatt van.

Még nem is kell magyaráznunk neked a Kickass Torrentokat, ha ezt a posztot keresi.

A webhely katcr.co néven szerepel, és jól csinálja azt, amit az emberek szeretnek a Kickass Torrents iránt.

Tudnivalók a torrentingről és arról, hogyan lehet elérni az 5 legjobb Kickass Torrent-alternatívát, hogy mindent letölthessen.

A torrentek letöltésekor nem vagy biztonságban. Ha valami illegálisat csinál, amelyet nem támogatunk, rendelkezzen antivírussal. Nagy esély van arra, hogy letölt valamit, ami nem nagyszerű a számítógépéhez.

És ha torrenteket kíván letölteni, ne keressen olyan torrentoldalt, amely biztonságban tartja Önt. Kap egy VPN-t, amely. A PrivateVPN-t választották a legeredményesebb VPN-szolgáltatásnak, és van egy blogbejegyzésünk a Kickass Torrentek legjobb VPN-ről is, amelyet érdemes megnéznie, ha biztonságban szeretne maradni minden torzító oldallal..

Ugyanakkor egyetlen lényeges információval hagyjuk Önnek. A PrivateVPN nem tárol naplókat, ami azt jelenti, hogy VPN-társaságként senkinek nem adhatjuk el. És amint azt a közelmúltbeli bejegyzésünkben elmondtuk, ne vegye tőlünk. Vegye ki a svéd törvényből. Jogilag nem tudunk naplókat tárolni. És ez azt jelenti, hogy nincs olyan információnk, amely felhasználható lenne a nyomon követésére. A VPN elrejti az Ön IP-jét, és védelmet nyújt a torrentálás során. Nincs naplózás A VPN védi magát a VPN-től.

Írta: Michael Smolski.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me