A Kodi telepítése számítógép nélkül az Amazon Fire TV Stick eszközön

A Kodi telepítése számítógép nélkül az Amazon Fire TV Stick eszközön

Írta: Michael Smolski, 2018-01-04 16:31:22 a szórakozásban
A Chromecast kiválóan alkalmas tartalmak streamingjére, de semmi sem az Amazon Fire TV-bothoz képest. Miért? Amint rá tudja telepíteni az Android-alkalmazásokat. Igen, telepítheti még a Kodi-t az Amazon Fire TV-ra. Ez szabadságot teremt sok eszköznek, amelyeknek nincsenek.


De várj. Ha telepítheti az Android alkalmazásokat, akkor nemcsak egyszerűen belép az Amazon Appstore-ba, és letöltheti a Kodi-t, mint ahogyan a telefonján? Mindaddig hangzik, amíg rájössz, hogy van fogás. Az Amazon csak a jóváhagyott alkalmazások telepítését engedélyezi a Fire TV Stick-re.

Mivel azonban Android-alkalmazások telepíthetők, a Kodi az Amazon Fire TV-ről is telepíthető. Oldalra kell tölteni.

Hogyan telepítsük a Kodi-t az Amazon Fire TV Stick-re számítógép nélkül, az ES Explorer programmal

Először kapcsolja be a TV-t, és válassza az Amazon Fire TV Stick lehetőséget.
A Kodi telepítése számítógép nélkül az Amazon Fire TV Stick eszközön
Most, a Kodi nem hivatalos alkalmazás az Amazon Fire TV Stick eszközön, ezért nem töltheti le, mint bármely más alkalmazást..

Be kell menned Beállítások ezt követi Rendszer és végül meg kell érintse meg a gombot Fejlesztői beállítások.

Itt engedélyeznie kell mindent, amit lát. ADB HIBAKERESÉS, USB HIBA, ALKALMAZÁS AZ ismeretlen forrásokból.

Ezt követően bármit telepíthet, amely telepíthető az Amazon Fire TV Stick-re, és amely nem tölthető le az Amazon Appstore-on..

A Kodi telepítéséhez az Amazon Fire TV-ről azonban le kell töltenie ezt az alkalmazást ES File Explorer. Nagyon népszerű a 180 millió globális letöltés miatt. A telepítéshez érintse meg a keresőmezőt, és gépeléssel keresse meg. ES File Explorer. Telepítse és kapcsolja be.

Látni fog egy hozzáad gombot a képernyő bal felső részén. Kattintson rá, és írja be: http://kodi.tv.
Akkor meg kell adnia egy nevet. Csak írjon be bármit, amit szeretne. Végül kattintson a Hozzáadás gombra.

Mit csinálsz most? Megérinti azt a nevet, amelyet éppen létrehozott. Megmutatja a Kodi weboldalt. Kattintson a Letöltések szakaszok. Görgessen a KAR verzió a Android. Nyomja meg a Több gombot, majd a Megnyitás a böngészőben lehetőséget. A letöltésnek akkor kezdődnie kell.

Végül nyissa meg a fájlt, és várja meg a Kodi telepítését.

Hogyan telepítsük a Kodi-t az Amazon Fire TV Stick-re számítógép nélkül, az Apps2Fire telefonnal

Valószínűleg ez sokkal gyorsabb megközelítés.

Ismét meg kell győződnie arról, hogy minden fejlesztői opció engedélyezve van, mint amit az első módszerrel látott. Ezt megteszi, ha megy Beállítások ezt követi Rendszer ezt követi Fejlesztői beállítások.
A Kodi telepítése számítógép nélkül az Amazon Fire TV Stick eszközön
ADB HIBAKERESÉS, USB HIBA, ALKALMAZÁSOK AZ ismeretlen forrásokból engedélyezni kell.

Másodszor, menj vissza Rendszer és érintse meg a gombot Ról ről ezt követi Hálózat. Le kell írnia a megjelenített Fire TV Stick IP-jét.

Most valójában is kell Kodi az Android telefonján, valamint a Apps2Fire hogy ez működjön.
A Kodi telepítése számítógép nélkül az Amazon Fire TV Stick eszközön
Kapcsolja be az Apps2Fire telefont, és utána adja meg a Fire TV-eszköz IP-jét. Most feltöltened kell a Kodi-t. Ehhez kattintson az Alkalmazások feltöltése lehetőségre, és válassza a Kodi lehetőséget.

Ez az.

Korlátlan tartalom, hacsak rossz helyen élsz ....

A Kodi és más, az Amazon Fire TV-ről elérhető alkalmazások segítségével szinte bármit megnézhet, ha a megfelelő helyen él. Persze, hogy megnézheti NBC készülékét, de csak akkor, ha az Egyesült Államokban tartózkodik. Ugyanez sok más szolgáltatással. Hacsak nincs telepítve VPN, és a PrivateVPN elképesztően egyszerűen telepíthető az Amazon Fire TV Stick-re.

Mielőtt megtudnánk, hogyan lehet telepíteni, nézzük meg, mit tesz a VPN. Lásd: a VPN egy virtuális magánhálózat. Ez lehetővé teszi, hogy bárhol a világon mozoghasson. Csatlakozik a VPN cégek által kínált egyik kiszolgálóhoz, például 56 különböző kiszolgálóhelyet kínálunk, és ha egyszer megteszi, akkor automatikusan abban a helyben tartózkodik anélkül, hogy ott lenne.

Menj Kategóriák és nyomja meg a gombot Hasznosság. Görgessen lefelé, amíg meg nem találja a PrivateVPN-t. Vagy keresse meg a keresőmezőben. A telepítés előtt lépjen a PrivateVPN.com webhelyre, és a Vásárlás gomb megnyomásával hozzon létre fiókot. A regisztráció után írja be adatait az alkalmazásba. Ezután válasszon egy szervert, amelyet választott, és máris jól megy!
A Kodi telepítése számítógép nélkül az Amazon Fire TV Stick eszközön
A kodi telepítése az Amazon Fire TV Stick-re elég egyszerű.

Telepíteni akarja a Netflixet a Kodi-on? Van egy útmutató erről.

Írta: Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me