A Hulu beállítása az iPhone készüléken az Egyesült Államokon kívül

A Hulu beállítása az iPhone készüléken az Egyesült Államokon kívül

Írta Michael Smolski, 2019-04-26 16:52:08 a szórakozásban


Nézni szeretné a Hulu készüléket iPhone-ján, de az Egyesült Államokon kívül van? Hát persze, hogy. A Hulu kiváló platform a TV-műsorok közvetlen megtekintésére, miután rájuk közvetítették, ha az Egyesült Államokon kívül működni tudja. Ez a bejegyzés megmutatja, hogyan állíthatja be a Hulu-t egy iPhone-on az Egyesült Államokon kívül, hogy nagyszerű szórakozást élvezhessen, függetlenül attól, hogy hol tartózkodsz, autóbusszal Kanadában vagy Dél-Koreában.

Ha azt is szeretné tudni, hogy miként teheti a Hulu az Egyesült Királyságban, Dél-Afrikában vagy bárhol másutt ebben a kérdésben, de nem csak az iPhone készülékeken, akkor érdemes megnéznie erről a többi útmutatónkot is..

De ha csak azt akarja beállítani, hogy a Hulu-t egy iPhone-on állítsa be az Egyesült Államokon kívül, 3 alapvető lépést kell megtennie.

  1. Hulu számla létrehozása amerikai kártyával.
  2. Becsapja Hulu-t arra, hogy azt gondolja, hogy az Egyesült Államokban van.
  3. Töltse le a Hulu alkalmazást az iPhone készülékén.


Az a tény, hogy látta, hogy szüksége van egy amerikai kártyára a Hulu telepítéséhez az iPhone-n az USA-n kívül, valószínűleg arra késztette, hogy úgy gondolja, hogy a Hulu beállítása az iPhone készüléken rendkívül nehéz lesz. Mielőtt klikk, igen, néhány erőfeszítést igényel, de lebontottuk ezt az útmutatót, hogy az Ön számára a lehető legegyszerűbb legyen.

Hulu-fiók létrehozása a Hulu beállításához az iPhone-on az Egyesült Államokon kívül

A Hulu-fiók létrehozása az Egyesült Államokon kívül nem olyan nehéz. Maga a folyamat elég egyszerű. Olyan egyszerű, mint bármely más weboldalon történő regisztráció.

Amerikai kártya megszerzése az Egyesült Államokon kívül az egyetlen probléma, amikor ez a lépés megtörténik.

Ha valaha olvastam az útmutatót az interneten, megemlítik, hogy használhat Hulu ajándékkártyát, és ez igaz, de kezdetben továbbra is szüksége van egy amerikai kártyára.

Javaslataink egy amerikai kártya beszerzésére a Hulu telepítéséhez iPhone-on az Egyesült Államokon kívül?

  1. Kérdezzen egy amerikai vagy egy amerikai lakosztól, hogy tudja használni a kártyájukat vagy ha tudnak számlát létrehozni az Ön számára.
  2. Kérdezzen meg valakit, aki rendelkezik Hulu fiókkal, ha megoszthatja. Adjon némi előnyt ehhez. Ha Kanadában él, akkor felkínálhatja számukra például a DAZN-t.
  3. Szerezzen be egy előre fizetett kártyát az USA-ban. Vagy szállítsa magának, vagy kérdezze meg valakit az Egyesült Államokban, ha eljuttathatja nekik, vagy vásárolhat-e boltban. A siker kulcsa az, ha van egy kártya, amelyen pénz van. Legtöbbjük kudarcot vall, és ezért nem tudnak feliratkozni.
  4. Szerezze be az Egyesült Államokban kiállított virtuális kártyát. Ez egy viszonylag gyors módszer, alacsonyabb sikerrel. Ennek oka elsősorban az, hogy egy ilyen kártyán nincs pénzeszköz. Ügyeljen arra, hogy legalább egy dollár legyen a kártyán.

Ha kitalálja az amerikai kártya kérdését, akkor a Hulu-t az iPhone-on az USA-n kívül is beállíthatja.

A Hulu-fiók azonban egyáltalán nem számít számodra, ha nem tudja becsapni Hulu-t abban, hogy azt gondolja, hogy iPhone-ja az Egyesült Államokban van.

Bolondolni a Hulu-t arra, hogy azt gondolja, hogy az Egyesült Államokban van

Hulu csak az Egyesült Államokban fog dolgozni. Kivétel nélkül. És emiatt csak azt kell becsapnia, hogy azt gondolja, hogy ott van, ha a Hulu-t iPhone-ra szeretné beállítani az Egyesült Államokon kívül.

Ehhez VPN szükséges.

A VPN szolgáltatások lehetővé teszik, hogy megváltoztassa a tartózkodási helyét, hogy valahol máshol legyen.

Hulu esetében azonban nem olyan egyszerű, mint a tartózkodási helyének megváltoztatása, hogy az Egyesült Államokban tartózkodjon. A Hulu felismeri a VPN-szolgáltatások használatát, és megakadályozhatja, hogy figyelj. Ehhez olyan szolgáltatásra van szüksége, amely kifejezetten a Hulu számára tervezett szerverekkel rendelkezik.

És ez végül a VPN szolgáltatások problémája. Több ezer szervert hirdetnek, de nem koncentrálnak a minőségre, és így a legtöbb szerver nem működik azokkal a szolgáltatásokkal, amelyekhez hozzáférni szeretne.

Ezt olvassa a PrivateVPN blogján, így gondolhatja, hogy elfogult vagyunk, de mi együtt dolgozunk a Hulu-val, és támogatjuk a Netflix piacának legtöbb régióját. Íme, mit mond Logan rólunk:

De ha van Hulu-fiókja és a PrivateVPN, akkor nagyszerű, ha a Hulu-t egy iPhone-n szeretné beállítani az Egyesült Államokon kívül vagy bárhol másutt, rendelkeznie kell Hulu-alkalmazással, mivel nem tudja megnézni a Hulu-t a böngészőben iPhone.

A Hulu App beolvasása iPhone-on

A Hulu beállításához az iPhone készüléken be kell szereznie a Hulu alkalmazást, amely nem érhető el az Apple App Store-ban az Egyesült Államokon kívül.

Ennek megváltoztatása azonban elég egyszerű lépés.

Meg kell változtatnia a bolt helyét.

És ezt úgy teheti meg, hogy kijelentkezik a jelenlegi iCloud-fiókjáról a beállítások szakaszban, majd létrehoz egy új, az USA-ban beállított tartózkodási helyével.

Ha csak megváltoztatja a jelenlegi helyét, mindent el fog veszíteni. Ezért elengedhetetlen új iCloud-fiók létrehozása.

Ha amerikai címet kell megadnia, bármilyen címgenerátort használhat a Google-on.

Miután új fiókot kapott, töltse le a Hulu-t, és ha szeretné, jelentkezzen be újra a régi fiókjába.

Így állíthatja be a Hulu-t egy iPhone-on az Egyesült Államokon kívül

Ha a Hulu-t egy iPhone-n szeretné beállítani az Egyesült Államokon kívül, akkor amerikai kártyára van szüksége, csatlakoznia kell egy Hulu támogatott PrivateVPN szerverhez, és le kell töltenie a Hulu alkalmazást.

Nem olyan egyszerű, mint a Netflix régiójának megváltoztatása, de ha igazán szeretne beállítani a Hulu-t egy iPhone-ra, akkor ez végrehajtható.

Hasznosnak találta? Sok más útmutatónk van, amelyek hasznosak lehetnek a blogunkon!

Írta: Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me