A HBO MOST VÉGRE van 2019-ben, vagy más szolgáltatást kellene keresnie?

A HBO MOST MÉRTÉKI 2019-ben, vagy más szolgáltatást igényeljen??

Írta Michael Smolski, 2019-01-28 10:03:43 a szórakozásban


Megéri-e a HBO MOST 2019-ben? És mi van a HBO GO-val? Jobban fogalmazva: megéri-e az HBO 2019-ben? Különösen egy olyan világban, ahol az Amazon Prime, a Netflix, a DAZN és a Hulu van? Hány előfizetési szolgáltatásra van szükségünk, amíg nem mondhatjuk, hogy „elég”, különös tekintettel arra, hogy a Disney 2019 nyarán is bevezeti a saját szolgáltatását.?

Még ennél is fontosabb, hogy ha csak egy szolgáltatást használhat, miért kapja meg az HBO-t MOST a Netflix-en? Erre válaszolunk ebben a bejegyzésben. És igen, ha az USA-n kívül élsz, akkor a post végén azt is megmutatjuk, hogyan lehet HBO-t szerezni MOST.

Csináld a Trónok Játékáért

"Megkérdeztem, vajon érdemes-e a HBO MOST MOST 2019-ben, és azt mondod, hogy szerezzem egy műsorra?"

Ha ilyenre gondolsz, az őrülten hangzik, de ha igazán gondolkodsz, az az?

Mi szar az internet? Spoiler. Megjelent valaha az interneten anélkül, hogy véletlenül elolvasta volna egy filmet vagy TV-show-t érintő spoilert, amikor jó show vagy film? A probléma az, hogy a Game of Thrones a legjobb TV-műsor. Ez jelenleg a legdrágább és legnépszerűbb TV-műsor. Epizódonként legalább 15 millió dollárt beszélünk. 2 év produkcióról beszélünk a show utolsó szezonjára.

Függetlenül attól, hogy feliratkozik-e közvetlenül a Game of Thrones elindulása előtt, vagy sem, ha nem kezdi meg a GOT utolsó szezonját, akkor valószínűleg egyáltalán nem nézte meg, vagy nem használja az internetet, amíg nem, vagy a a tapasztalatok tönkremennek.

Nem sok létező műsor érdemes feliratkozni. Ez egyike azoknak a show-knak, amelyek megéri. És ha elbontja egy hónap alatt, hányszor fordul elő, akkor kb. 3 USD-t fizet egy epizódonként, ami egyáltalán nem rossz, főleg ha figyelembe vesszük, hogy továbbra is hozzáférhetsz az összes többi műsorhoz, amelyet a HBO tulajdonában van, és rengeteg rohadt filmre.

A HBO hihetetlen show-kat készít

A HBO-nak nincs annyi kiállítása, mint a Netflix-nél, de az egyik dolog, amelyet nem kérdőjelezhet meg a HBO-ról, a gyártás minősége. A HBO valóban előtt áll a játéknál. Lehet, hogy nem a legtöbb show-t készíti a piacon, de azok a show-k, amelyeket csinálnak, évekig emlékeznek rájuk. És nézzük szembe a tényt, nincs olyan előfizetési szolgáltatás, amely műsorokat készít a Trónok játékának szintjén.

És valószínűleg azért, mert a tartalom létrehozása során a HBO sokkal hosszabb ideig játszik a játékban, mint a Netflix és az Amazon Prime..

És filmek!

A HBO több mint 2000 film gyűjteményével rendelkezik. Nem egészen annyira, mint a Netflixnél, de ez egy helyzet minőségi és mennyiségi jellegű.

Ha választania kellene egy 2000 filmből álló könyvtár vagy a 4000 filmből álló könyvtár közül, de abban a kisebb könyvtárban olyan filmek voltak, amelyek többszörösebben voltak, mint a másik oldalon található filmek legtöbbje, melyiket választaná? Mi az HBO-t választanánk. Ha el kellett döntenünk.

Az HBO szoros partnerkapcsolatban áll a bolygó egyik legjobb stúdiójával, ezek között a Universal Pictures, a Warner Bros. Pictures és a 20th Century Fox.. A Netflix nagyszerű filmeket mutat be a nagy stúdiókból is, de olyan filmeket is bemutat, amelyeket nem érdemes megnézni.

Ha kíváncsi vagy arra, hogy a HBO MOST méltó-e 2019-ben a tartalom minősége szempontjából, feltétlenül. Nem a legtöbb, de a minőség. A HBO MOST az a szolgáltatás, ahol véletlenszerű filmet játszik, valószínűleg tetszeni fog.

Az HBO MOST most olcsóbb, mint a TV-előfizetés

Lehet, hogy a HBO MOST, Hulu, Netflix, Amazon Prime és DAZN tárolást kínál a felhőben, kétnapos szállítást, hozzáférést biztosít 2 millió könyvhez és 2 millió dalhoz, a Hulu, a Netflix és a Prime műsoraival és filmeivel együtt, élő sport, amikor a DAZN-t kétféle futballtípusból, NHL, NBA, NFL, és ez csak néhányat említ, miközben kevesebbet fizet, mint a TV-előfizetésért.

Egyszerűen fogalmazva: bármikor megszerezheti azokat a TV-műsorokat és filmeket, amelyeket bármikor igény szerint megnézhet, és ha sportot szeretne nézni, élőben is megteheti, játékától függetlenül, feltéve, hogy a bajnokság a streaming platformon van. Ahelyett, hogy elégedett lenne azzal, amit valaki egy bizonyos időben kiválaszt, sokkal kevesebbet nézhet, amit akarsz, bármilyen eszközön, mint a TV-előfizetésnél.

A kérdés az, hogy mikor szünteti meg a TV-előfizetést?

Most a DAZN az Egyesült Államokban csak a foltok elleni küzdelemre korlátozódik, és nem elérhető világszerte, tehát van néhány dolog, amelyet előbb meg kell tennie, kivéve, ha a támogatott országok egyikében él, de van mód arra, hogy működjön, függetlenül attól, hogy működik-e. hol vagy. Ugyanez az amerikai Netflix vagy a British Netflix. Ugyanaz a HBO MOST, amely csak az Egyesült Államokban érhető el. Ugyanez a helyzet a Hulu-val és az Amazon Prime bizonyos tartalmaival. És igen, a blogunkban mindezekkel kapcsolatos tartalom található.

Kapsz egy ingyenes próbaverziót

A HBO MOST van néhány hihetetlen produkció a rendezvényekig, és nagyszerű hozzáféréssel rendelkezik a filmekhez, de megkapjuk, nem minden tartalom szól mindenkinek. Talán olyan műsorokat keres, amelyek nem olyan sötétek. A Netflix nagyszerű erre.

A próba megszerzésével azonban a legjobb módszer annak ellenőrzésére, hogy egy szolgáltatás megéri-e a pénzét, és a legrosszabb esetben visszavonhatja. Azt mondhatjuk, hogy a HBO MOST 2019-ben megéri, de az, hogy 2019-ben megéri-e a HBO MOST, vagy inkább más szolgáltatást szeretne keresni, attól függ, hogy mit néz. Ez a helyzet ezekben a szórakoztató szolgáltatásokban. Igen, sok elérhető tartalom segít, de végső soron ez attól függ, hogy mit akar, és a felhasználó demográfiai adataitól. Ha gyermekei / tinédzserei vannak, a Netflix végül a legjobb választás. Ha sokat vásárol, az Amazon Prime lehet a legjobb választás.

Végül is rendelkezhet az összes előfizetési szolgáltatással, amelyet a listán említettünk, vagy akár kettő is. Ha szereti a sportot, a DAZN kötelező. Néhány más szolgáltatás mellett. A Hulu egy erőteljes ajánlása a TV-műsoroknak közvetlenül a közvetítés után. A Netflix erőteljes eredetik. És Prime, nos, ez a legjobb szolgáltatás azok számára, akik egy csomó szolgáltatást keresnek egyben.

Hogyan lehet az HBO MOST működni az Egyesült Államokon kívül 2019-ben??

Itt jön be a VPN. A VPN lehetővé teszi, hogy máshol legyen, mint te. Ez azt jelenti, hogy az USA-ban is lehet, anélkül, hogy ott lennél.

A VPN lehetővé teszi mind a HBO MOST, mind a GO figyelését az Egyesült Államokon kívül, ha a megfelelő szolgáltatást használja. Nem igazán beszéltünk itt a HBO GO-ról, hanem egyszerűen fogalmazva, hogy pontosan úgy van, mint a HBO MOST, de azoknak az embereknek, akiknek HBO van a TV-előfizetésükkel.

A VPN-szolgáltatásokkal kapcsolatos probléma az, hogy az olyan szolgáltatások, mint a HBO, tisztában vannak létezésükkel, és amikor harmadik fél show-kat vagy filmeket vesznek részt, bizonyos erőfeszítéseket kell tenni annak megakadályozására, hogy más országokból származó emberek hozzáférjenek a megfelelő kérdések miatt. A PrivateVPN az egyik működő VPN-szolgáltatás a HBO MOST, és összességében nagyszerű választás szórakozáshoz, mivel hozzáférést biztosíthat a DAZN-hez, az Amazon Prime-hoz, a Hulu-hoz, és a Netflix legjobb VPN-je, amelyet a Comparitech választott..

HBO esetén csatlakozzon az egyik működő amerikai szerverhez a PrivateVPN kliens használatával, legyen az telefonon, asztalon vagy az Amazon Fire TV Stick eszközön, csatlakozzon az egyik működő amerikai szerverhez, és ennyi. Bár lehet, hogy kipróbálnia kell néhány kiszolgálót, hogy megnézze, melyik működik a HBO-val.

Ó, és a PrivateVPN egy 30 napos pénz-visszafizetési garanciát is kínál, mivel tudjuk, hogy ha szórakozást szeretne elérni, akkor segítünk.

Írta: Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me