A Google Művészetek és kultúra arc-mérkőzés funkciójának használata az Egyesült Államokon kívül

A Google Arts használata & Culture Face Match Feature az Egyesült Államokon kívül

Írta: Michael Smolski, 2018-01-30 16:07:22 a szórakozásban
Sok híresség beszélt róla a közösségi médiában. A Google kijelentette, hogy már 30 millió önportrék is volt vele. De csak egy probléma van. Ha használni szeretné a Google Arts programot & A kulturális arc mérkőzés funkció az Egyesült Államokon kívül nem teheti meg.


Az angol nem volt az első nyelv. Jelenleg közel 7000 nyelv létezik még. Ennél sokkal több van. A legtöbb kihalt. Meghaltak. A művészet azonban nem kihalt. Nem beszéltünk nyelveket 500 évvel ezelőtt, de biztosan megnézzük a művészetet 500 évvel ezelőtt. És a Google a művészetével behozta ezt a művészetet a telefon képernyőire & Kultúra app. És nem csak a régi művészet, hanem a modern művészet is. Akár a művészet közelében van, akár nem, a Google hozza a művészetet neked. Az alkalmazásuk olyan, mint egy internetes múzeum.

A Google Művészetek és kultúra arc-mérkőzés funkciójának használata az Egyesült Államokon kívül
Maga az alkalmazás remek módja annak, hogy belemerüljünk a múltba, vagy inspiráljunk, de a Google nemrégiben hozzáadott egy olyan funkciót, amely ezt a funkciót segítette hallotta ezt a szolgáltatást, amelyet sok ember nem hallott. Hozzáadtak egy arc-illesztési funkciót, amely lehetővé teszi az emberek számára, hogy önmagáról készítsen önmagukat, amelyeket azután elemeznek. A Google Művészetek szolgáltatása nem használható & A kulturális arc-mérkőzés jellemzője az Egyesült Államokon kívül is. De ha az Egyesült Államokban tartózkodik egy önmagáról alkotott kép és a Google által végzett elemzés alapján, olyan embereket találhat, akik múltból hasonlítanak Önhöz. Nyilvánvaló, hogy nem fog mindig tökéletes mérkőzéseket kapni, elvégre ez csak a műtárgy adatbázis, nem minden létező létező.

Ez a szolgáltatás automatikusan felkeltette az emberek érdeklődését. Nem életmódváltó, hanem érdekes látnivaló. Valami, ami arra ösztönözheti Önt, hogy vizsgálja meg a családtörténetet.
Mindannyian ismerünk valakit a tévében, amely hasonló ahhoz, mint valaki, akit ismerünk. Ezzel az új funkcióval nem kell néznünk. A Google hasonlóságokat hoz nekünk. Nem a TV-műsorban szereplő emberek, hanem a múlt emberei. A dubboldosok.

A Google Művészetek és kultúra arc-mérkőzés funkciójának használata az Egyesült Államokon kívül

Lehet, hogy érdekli, de korlátozások miatt előfordulhat, hogy nem tudja használni a Google Arts szolgáltatást & A kulturális arc mérkőzés funkció az Egyesült Államokon kívül.

De van egy trükk...

Használja a Google Arts szolgáltatást & A kulturális arc mérkőzés funkció az Egyesült Államokon kívül, a Google becsapásával

De hogyan lehet becsapni az olyan óriásokat, mint a Google? Csakúgy, mint bármely más társaságnál. Megváltoztatja a helyszíneket. És nem, ne repülj az USA-ba pusztán önmagáról. Ehelyett gyakorlatilag változtassa meg a helyeket. Valami, amit egy VPN-ként is ismert virtuális magánhálózat lehetővé tesz. Nos, ha Kínában nem él, de erről van egy másik üzenet.

A VPN titkosítva tartja Önt. Az mit jelent? Ez azt jelenti, hogy nem számít, ha a kormány, vagy az internetszolgáltató, az, amit csinálsz, biztonságos lesz. Senki nem fogja megtudni. Ebben az esetben nem kell sokat rejtened, nos, kivéve, ha a dubbelganger nem tűnik túl jól.

A Google Művészetek és kultúra arc-mérkőzés funkciójának használata az Egyesült Államokon kívül
Amikor VPN-t használ, gyakorlatilag bárhol lehet, feltéve, hogy az Ön által használt társaság rendelkezik szerverrel abban az országban, amelyhez csatlakozni szeretne. A PrivateVPN például 56 különféle szerverhelyet kínál. Nem mintha ebben az esetben 56-ra lenne szüksége, mivel csak az Egyesült Államok szerveréhez kell csatlakoznia.

Ez egyszerű. Hacsak nem az Egyesült Államokban tartózkodik, még mielőtt csatlakozna egy VPN-hez, a Google Arts & Kultúra A Google nem jeleníti meg az új arc-egyezési funkciót. De ha egyszer csatlakozik egy amerikai szerverhez VPN használata közben, és újraindítja a Google Arts alkalmazást & Kultúra, automatikusan megjelenik, ha kissé görget.

Hogyan kell csinálni

A Google Arts használatának első lépése & Az Egyesült Államokon kívüli kulturális arc mérkőzés funkció a PrivateVPN fiók létrehozása.

  • Ehhez lépjen a PrivateVPN webhelyre, és nyomja meg a képernyő jobb felső sarkában található vásárlás gombot. Ne aggódj. 100% pénz-visszafizetési garanciával rendelkezik, ha nem tetszik.
  • Ezután töltse ki a szükséges részleteket, és lépjen a képernyő alján található Letöltés szakaszba, ha szolgáltatásainkat más készülékeken szeretné használni, mint a telefonján. Ha csak azt akarja, hogy használja a Google Arts programot & Akkor a kulturális arc mérkőzés funkció az Egyesült Államokon kívül egyszerűen keresse meg az alkalmazás-áruházban, és telepítse.
  • A telepítés után adja meg adatait, és csatlakozzon egy amerikai szerverhez.
  • Nyissa meg a Google Arts szolgáltatást & Kultúra és görgessen, amíg meg nem jelenik egy kérdés, amely felteszi a portréját a múzeumban.

Egy szép funkció, amely jobbá teszi a történetet

Nézzünk szembe a tényekkel, ez nem változtatja meg a bolygót, de ez egy szórakoztató eszköz, amelyet kipróbálhatunk. És egy jó módja annak, hogy érdeklődjön a történelem iránt, és felfedezze a talált embereket.

Írta: Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me